تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 261 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

سلام
    قیمت wd tv live streaming media player واسه خرید چنده ؟
    ممنون
    Last edited by pourya_bo2pmc; 08-07-2013 at 15:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ?????؟؟؟؟؟؟

پيش فرض

سلام
    من بین خرید این دستگاه های مدیا پلیر و بلوری پلیر مونده کدوم بهتره؟کیفیت این دستگاه چه طوره؟(از لحاظ پخش صدا و تصویر)

در آغاز فعالیت mahnaz1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام بچها من یه دستگاهی می‌خوام فقط و فقط برای دیدم فیلم با فرمت mkv و ساپورت زیرنویس فارسی srt به نظرتون hd player بدردم میخوره یا ‌گیرندهای دیجیتال ?تنها استفادهٔ من ریختن فیلم mkv و زیرنویس رو فلش دیدن تو تلویزیون lcd ممنون میشم راهنماییم کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

به عنوان پلیر خر کار عالیه عالیه.....

داره خودمونی میشه vixen357ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان یه مدلی رو به من معرفی بفرمایید که زیرنویس فارسی رو بخوبی پشتیبانی کنه همچنین به تلویزیون های که پورت HDMI رو هم ندارن وصل شه اگر جایی رو هم سراغ دارید که آنلاین بشه خرید کرد معرفی بفرمایید با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان آپ دیت جدید برای STREAMING چند روزیه که اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

با این که یکسالی میشه مدل لایو دستگاه رو خریدم اما تازه الان دارم به کامپیوتر وصلش میکنم مشکل من سر ارتباط دستگاه با کامپیوتره. وقتی با کابل کراس به سوکت لن کامپیوتر وصل میکنم و توی cmd آی پی pcرو می بینم این اعداد رو نشون میده
    Ip : 169.254.180.163
    sub..: 255.255.0.0
    و gateway و dns هم خالیه . توی پلیر هم همین آی پی رو ست میکنم اما وقتی تست ارتباط رو میزنم روی dns پیغام خطا میده. توی همین تاپیک خوندم که آی پی gateway رو بذارم اما اون هم خالیه.
    حالت دوم : روی پلیر گذاشتم ککه تنظیمات شبکه رو اتوماتیک انجام بده که در wd این اطلاعات نمایش داده شد
    Ip : 169.254.25.192
    sub..: 255.255.0.0
    جالبه که pc به این کانفیگ پینگ مبکنه اما باز هم رتباطی برقرار نمیشه
    دوستان صاحب نظر یه لطفی کنن و به صورت مبتدی من رو راهنمایی کنن که چه کنم ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

خوب این دستگاه قدیمی شده و طبیعیه که دوستان اهل فن خیلی به این تاپیک سر نزنن. یه سری سرچ کردم رسیدم به این صفحه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تنظیمات رو مثل راهنمایی گفته شده انجام دادم و هر دو آی پی کامپیوتر و پلیر هم پینگ میکنن اما همچنان از من آی پی dns میخواد. خالی گذاشتم نشد آی پی دادم نشد. لطف کنید یه راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش دستگاه Live ی که تو خونه داشتیم رو از ورژن 1.04.31 به 1.06.43 آپدیت کردم...
    به این امید که بعضی فرمت های تصویری که قابل خوندن نبود رو بتونه بخونه...
    ولی زهی خیال باطل!

حدود 10 فایل 3GP، FLV، WMV، AVI و ... رو کنار گذاشته بودم تا ببینم بعد از آپدیت آیا قابل خوندن توسط دستگاه میشن یا نه...
    وقتی آپدیت کردم و فایل ها رو امتحان کردم، حتا یکی از این فایل ها رو هم نتونست بخونه...
    کلی خورد تو حالم!

حالا این هیچ...
    همون طور که خیلی از دوستان هم گفته بودن، به شدت تو سرعت شناسایی سرعت هارد مشکل پیدا کرده...
    هارد 750 سیلیکون پاورم رو که قبلا در کمتر از 10 ثانیه شناسایی میشد، الان 4 دقیقه طول میکشه تا شناسایی بشه!
    هارد 2 ترای خود وسترن دیجیتال که قبلا در کمتر از 30 ثانیه شناسایی میشد، الان بیشتر از 3 دقیقه طول میکشه تا شناسایی بشه!

باز حالا اینم هیچی...
    رابط کاربریش بدجور کند شده...
    تو یه فولدر که میری باید کلی صبر کنی تا دوباره بتونی بری فولدر بعدی...
    وگرنه مدام اون علامت قرمز بالای صفحه میاد...

آپدیت، این مدلیش رو دیگه ندیده بودیم والا...
    بیشتر شبیه یه بدافزاره تا آپدیت!!!
    اون لیست بلندبالای اصلاحات کجا و این مشکلات کجا...
    مثلا پیش خودم می گفتم چه شرکت خفنیه که این همه برا مشتریاش ارزش قائل میشه و این همه آپدیت میده...
    ولی...

خیلی دوست دارم با برنامه نویس وسترن دیجیتال یه ملاقات داشته باشم، ببینم واقعا هدفش از وقت گذاشتن روی آپدیت ها چی بوده!!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش دستگاه Live ی که تو خونه داشتیم رو از ورژن 1.04.31 به 1.06.43 آپدیت کردم...
    به این امید که بعضی فرمت های تصویری که قابل خوندن نبود رو بتونه بخونه...
    ولی زهی خیال باطل!

حدود 10 فایل 3GP، FLV، WMV، AVI و ... رو کنار گذاشته بودم تا ببینم بعد از آپدیت آیا قابل خوندن توسط دستگاه میشن یا نه...
    وقتی آپدیت کردم و فایل ها رو امتحان کردم، حتا یکی از این فایل ها رو هم نتونست بخونه...
    کلی خورد تو حالم!

حالا این هیچ...
    همون طور که خیلی از دوستان هم گفته بودن، به شدت تو سرعت شناسایی سرعت هارد مشکل پیدا کرده...
    هارد 750 سیلیکون پاورم رو که قبلا در کمتر از 10 ثانیه شناسایی میشد، الان 4 دقیقه طول میکشه تا شناسایی بشه!
    هارد 2 ترای خود وسترن دیجیتال که قبلا در کمتر از 30 ثانیه شناسایی میشد، الان بیشتر از 3 دقیقه طول میکشه تا شناسایی بشه!

باز حالا اینم هیچی...
    رابط کاربریش بدجور کند شده...
    تو یه فولدر که میری باید کلی صبر کنی تا دوباره بتونی بری فولدر بعدی...
    وگرنه مدام اون علامت قرمز بالای صفحه میاد...

آپدیت، این مدلیش رو دیگه ندیده بودیم والا...
    بیشتر شبیه یه بدافزاره تا آپدیت!!!
    اون لیست بلندبالای اصلاحات کجا و این مشکلات کجا...
    مثلا پیش خودم می گفتم چه شرکت خفنیه که این همه برا مشتریاش ارزش قائل میشه و این همه آپدیت میده...
    ولی...

خیلی دوست دارم با برنامه نویس وسترن دیجیتال یه ملاقات داشته باشم، ببینم واقعا هدفش از وقت گذاشتن روی آپدیت ها چی بوده!!!؟
    حالا اینها هیچی امکان برگشت هم در این نسخه وجود نداره شما باید قبل از آپدیت مطالب این قسمت رو میخوندی

11. این کاربر از heidary_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •