یه چیز دیگه تاچش مثل ان 97 هست پس خیلی فرق نداره که فکر کنید باید فشار محسوسی داده بشه.
دوم اینکه در دوربینش یه خورده سفت باز می شه یعنی مطمئنآ توی جیب شلوار باز نمی شه.
به نظرم اگه یه لبه ی کوچولو روی دریچه ی دوربین بود راحتتر باز می شد و بهتر بود
یه چیز دیگه تاچش مثل ان 97 هست پس خیلی فرق نداره که فکر کنید باید فشار محسوسی داده بشه.
دوم اینکه در دوربینش یه خورده سفت باز می شه یعنی مطمئنآ توی جیب شلوار باز نمی شه.
به نظرم اگه یه لبه ی کوچولو روی دریچه ی دوربین بود راحتتر باز می شد و بهتر بود
نیازی به آپدیت نداره
فیلم برداری WVGA در آخرین آپدیت ساتیو فعال شد![]()
یه سئوال من نمی دونم جی پی اس رو از کجا باز کنم. یعنی مثلآ هر ایتمی یه شکلی داره. اما از کجا باید برم تو جی پی اس؟
مهدی جان من تو همین پست گفتمکه اول -- کردم بعدا آپدیت و بعدش هم برناه ها رو در حالت -- رو گوشی نصب می کنم . الان توصیه شما چیه ؟
مرسی![]()
gps تو قسمت location تو منو هست ولی باید نقشه بریزی چون بدون نقشه فقط موقعیت جغرافیایی تو نشون میده و شمال جنوب و سرعت........
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
دفترچه مهم نیست همون چنتا برگه که گفته. کابل TV و USB توش بود با کیف ؟
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
همیشه یه مقدار رو خوده مموری کارت یا فلش USB و حتی هارد کامپوتر اشغال مینکه برای یه سری نرم افزارهایی که شما هیچ وقت نمیبینید
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
تو آپدیت آخر تاچش خیلی بهتر شددر دوربین هر چی سفت تر بهتر چون به مرور زمان روون میشه خودش
![]()
کابل تی وی توش نبود .خریدم 8 تومن. اما کیفو usbو رم ریدر توش بود. البته کیفشو دوست ندارم خیلی تنگه
واسه جی پی اس که گفتین چه نقشه ای باید بریزم؟ حتمآ باید ساین بشه؟
چرا میزنیمنم گوشیمو اول هـک کردم بعد آپدیت الانم تو حالت هـک باقی مونده میشه قدم به قدم توضیح بدی برا نصب یه نرم افزار چیکار میکنی شاید یه جایش اشتباه داری
اولیشو خودم میگم: 1- گوشیرو برمیدارم 2-
شما بیا اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو تنظیمات گوشیم نوشته :
Phone software version : R1C014
تا حالا گوشیمو آپدیت نکردم
دوست عزیز شما نرم افزار هلویکس برا s60v3 نصب کردیخوب معلومه کار نمیکنه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)