میخوام آک شو بگیرم حالا چند میفروشید خشو مش خورده روش؟ جای ضربه روش داره؟ چقدر از گارانتیش مونده؟ گارانتیش اصلیه؟![]()
میخوام آک شو بگیرم حالا چند میفروشید خشو مش خورده روش؟ جای ضربه روش داره؟ چقدر از گارانتیش مونده؟ گارانتیش اصلیه؟![]()
تو اینترنت تو یه forum دیگه یه جا دیدم یکی از این مموری ها گرفته ازش پرسیدم از کجا گرفتی جواب نمیده اگه کسی خبر داره بگه چون یکی از دوستام گفته براش یه مموری خوب پیدا کنم اینو پیدا کردم مثل این که Transcend Class 10 microSDHC هم پیدا میشه
.
.
![]()
پیام قبلی اشباه بود اون Micro نبوده مثل این که کلاس 10 هنوز ایران نیومده کسی میدونه این مموری های Micro SDHC Class 10 وارد ایران شده یا نه؟
.
.
.
.
![]()
مموری های micro sd class 6 گرون هستن چه برسه به class 10 ، که فکر نکنم اصلاً تو ایران موجود باشه.
micro sd class 6 16 gb الان 92 تومنه.
مموری micro sd class 4 16 gb الان 45 تومنه و برای موبایل کارتو راه میندازه...
آک بعید میدونگ گیرت بیاد مگه اینکه KC910I که اونم متاسفانه محافظ لنز نداره و زرتی خش میفته،اما خوشگلتر از اینه
مال من روش اصلا خط و خش نداره،اصلا
اما پشت و بقلش چرا داره،قیمت قابش رو پرسیدم مادیران کاملش رو میداد 20 تومن که خداییش میرزه چون اصلیه،حالا اگه گوشی بمونه پیش خودم حتما عوضش میکنم
حالا از نظر سخت افزاری،گوشی کلا آکه عزیزمیه ماه پیش بردش کامل عوض شده،این یعنی اینکه سخت افزار نوئه،باطریشم مال یک ماه پیشه
قلم و هندزفریش هم اصلا استفاده نشده،چون من هندزفری گوشی قبلیم رو دارم هنوز
گارانتیشم تا آبان امساله ،اصلیم هست مادیران - پارس کامتل
قیمت هم با توجه به اینکه کلا سخت افزارش نوئه میدم 180
عزیز بهت پ.خ دادم(پیام خصوصی)میخوام آک شو بگیرم حالا چند میفروشید خشو مش خورده روش؟ جای ضربه روش داره؟ چقدر از گارانتیش مونده؟ گارانتیش اصلیه؟
قیمت توی پ.خ هست.خش و مش اصلا گارانتی اصلی پارس کامتل تا 19 خرداد ماه 1391 یعنی یه سال و سه ماه دیگه از نمایندگی الجی اصفهان هم خریدم.ضربه هم اصلا نخورده که بخواد جاش بمونه.از قلمش هم از وقتی که خریدم کلا 2 ساعت باهاش کار کردم.موسیقی هم اصلا دوست ندارم پس هندزفری نو هست.اکثرا هم گوشی روی سایلنت بدون ویبره هست.اسپیکر هم نو.
یه جورایی دست یه آقا دکتر بوده رفته سر کار و برگشته!!!!!!![]()
Last edited by Mohammad Yek110; 15-04-2011 at 12:19.
سلام
زنگ این گوشی چقدر ضعیفه؟
چظوری میشه صدای زنگ رو افزایش داد؟ (یعنی تنظیمات کارخانه رو تغییر داد). منظورم افزایش volume تو پروفایل و با دکمه ی کناری نیست.
از پایه چطوری میشه طدای پخش زنگ رو افزایش داد؟
لطفا" گام به گام![]()
شما از این طریق انجام بده کارو،فقط حواست باشه دقیقا همون چیزی که گفته رو انجام بده
کد رو هم به جای 3845*#990# باید 910 رو بزنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون عزیز از راهنمایی تون
فقط مشکل اینه که kc910 renoir گزینه هاش متفاوته!
یعنی جای گزینه ها و اسمش هاشون یه خورده با هم فرق داره!
ولی در هر حال انجام دام.
در ضمن چند جا اشتباه دستم خورد
یکبار گام 6 دستم به گزینه دوم که backup هست خورد
یکبار دیگه پس از پایان گام 11 و پس از شروع مرحله speaker گام 9 رو اجرا نکردم و تا انتها رفتم و بعد متوجه شدم
بعد از این کار ها بالاخره درست انجامش دادم.
اما ظاهرا" تغییری نکرد!
الان باید چیکار کنم
اون بالا خرابکاری کردم؟!
خیلی خیلی دقت کن
من درست طبق دستور انجام دادم کاملا اثر داشت،موقع مکالمه من رو 7 هم تو محیط های شلوغ به زور صداشو میشنیدم،اما الان انصافا رو 5 هم خوب جواب میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)