سلام
من قبلا که XP داشتم به راحتی لپ تاپم رو با PC شبکه میکردم. ولی حالا که 7 نصب کردم دیگه اسم هر سیستم تو اون یکی سیستم نمیاد تا از SHARE استفاده کنم.
درضمن OS لپ تاپ VISTA HOME BASIC هستش.
سلام
من قبلا که XP داشتم به راحتی لپ تاپم رو با PC شبکه میکردم. ولی حالا که 7 نصب کردم دیگه اسم هر سیستم تو اون یکی سیستم نمیاد تا از SHARE استفاده کنم.
درضمن OS لپ تاپ VISTA HOME BASIC هستش.
مدل مودمم اينه:smart spirit 56k
اينم عکسه روی جعبه ا ش هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب شما سی دی را در سیستم های دیگه نصب کردین؟ آیا سی دی شما سالمه؟ با سی دی های دیگه امتحان کردین؟
اگر آره اینجور که پیداست مشکل سخت افزاریه/
یک راه دیگ شما سی دی را را روی یک سیتم دیگه امتحان کن ببین مشکل حل میشه/
موفق باشید
سلام بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا خيرت بده.
مشکل 1 ساله ی منو حل کردی.
الان از سون اومدم تو net.
مرسی .تشکر....
![]()
خواهش میکنم دوست من . قابلی نداشت
موفق باشید
دوست عزیز درسته ، همینطوریه.توی ویستا هم همینطوره.نمی دونم آیا مشکلی ایجاد می کنه یا نه اما شما می تونید از توی My Computer روی درایو اون کلیک راست کنید و Eject رو بزنید تا برقش هم قطع بشه.
كارمون درومد
7 داره خودشو نشون ميده
برنامه Ulead Media Stadio 7 و 8 را نصب كردم
حالا اجرا نميشند
حتي از طريق(Run programs made for previous versions of Windows - Shortcut) هم اقدام كردم بازم اجرا نشدند
احتمالا يوليد ويدئو هم اجرا نشه
با اين حساب بايد بريم سراغ xp
كسي راهي بلد نيست ؟
سلام
عزیز
متاسفانه برنامه ای که توی 7 اجرا نشه با اپراتور ویندوز نمیخوره پس باید نسخه ی ویستا یا 7 را نصب کنید.
فک کنم با این تفاصیل باید منتظر sp برای 7 باشیم![]()
من یه ویندوز 7 نصب کردم که درایو c,d,e,f و dvd rom رو نمیشناسه.
درایو هام همشون کار میکنن ولی میرم my computer یا یه برنامه ی دیگه یی وقتی میخوام brows رو بزنم که آدرس بدم یا یه برنامه یی رو اجرا کنم خبری از درایو c,... نیست میشه بفرمایید اشکال از کجاست.
توجه:من هر کاری میتونم با درایو هام بکنم خوبم کار میکنن ولی وقتی میرم از هر برنامه یی منو رو بزنم اصلاًهیچ درایوی نمیاد که من انتخوابش کنم.
همون فِلش previous locations) adress) رو که تو my computer میزنم هیچی نمیاد!!!!!!!!!!
کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟
بازم درست نشد
آقا کسی این مشکل رو نداره؟؟؟؟
Last edited by tarkan_tan; 11-11-2009 at 14:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)