تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 334 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

راستی دوستان خیلی از بچه ها اینجا از ریگلاژ نبودن درب های تیبا گله داشتن راستش منم دو تا درهای جلو همینطور بودن آخه قفلهای ذرها رو خیلی برده بودن داخل واسه همین بایستی خیلی محکم می بستیشون که بسته بشن طوری که زه های سمت جلو مقداری ول کردن خودشونو
    پیشنهاد می کنم مثل من منتظر گارانتی نشینید و خودتون دست به کار بشین کافیه یه آچار آلن داشته باشین یه مقدار قفلها رو با آچار آلن شل کنید بعد با مختصر ضربه ای قفلها رو به سمت بیرون بکشید و بعد پیچهاشو سفت کنید

2. 2 کاربر از ali tiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

جناب بندری شما که تو سایپا هستید این رو شنیدید؟
    سايپا از ديروز واگذار شد (به شركت خصوصي سرمايه گذاري سايپا و به زوذي كاملا " خصوصي ميشه و قيمتا ميشكنه )

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

قام مسئول ايران خودرو:
    توافقي براي افزايش قيمت خودرو صورت نگرفته است
    تهران - معاون بازاريابي و فروش گروه صنعتي ايران خودرو اعلام كرد: هيچ توافقي براي افزايش قيمت خودروها در كميته تنظيم بازار خودرو (يكي از كميته هاي شوراي سياستگذاري خودرو) صورت نگرفته است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 'علي اصغرسرايي نيا' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادي ايرنا در خصوص اخبار منتشر شده مبني بر توافق خودروسازان در كميته خودرو براي افزايش قيمت خودرو، ضمن مخالفت با هرگونه افزايش قيمت خودرو گفت: پيشنهادي براي آزاد سازي قيمت خودرو در اين كميته مطرح نشده و تاكنون نيز چيزي در اين خصوص به خودروسازان ابلاغ نشده است.
    وي متذكر شد خودروسازان به دنبال منطقي سازي قيمت ها و خروج توليد و فروش برخي از خودروها از حاشيه ضرر هستند.
    سرايي نيا افزود: گلايه اي كه تاكنون در اين خصوص مطرح مي شد مربوط به عدم تشكيل كميته خودرو براي رسيدگي به مشكلات اين صنعت و تقاضاهاي اين بخش بود كه مقرر شد تا از اين به بعد اين كميته براي رسيدن به يك خرد جمعي در تصميم گيري در مورد مسايل خودرو هر دو هفته يا سه هفته يكبار تشكيل جلسه دهد.
    اين مقام مسئول در صنعت خودرو تصريح كرد: زماني كه توليد يك خودرو وارد حاشيه ضرر مي شود خودروسازان چاره اي جز افزايش قيمت آن ندارند كه بايد با تشكيل به موقع كميته خودرو به اين مورد رسيدگي شود.
    سرايي نيا سپس ادامه داد: به عنوان نمونه خودرو سوزوكي گراند ويتارا در حال حاضر به قيمت 48 ميليون تومان توسط خودروساز به بازار عرضه مي شود اما با بهايي حدود 55 ميليون تومان در بازار معامله مي شود كه كاملا غيرمنطقي است زيرا توليد اين خودرو در حال حاضر ضرر حدود چهار ميليوني را براي ايران خودرو به همراه دارد.
    وي متذكر شد با وجود اينكه ايران خودرو مجوز افزايش قيمت اين خودرو را در اختيار دارد اما تاكنون نسبت به افزايش قيمت آن اقدام نكرده اما در مرحله اول پيشنهاد افزايش قيمت آن را به كميته خودرو داده است.
    معاون بازاريابي و فروش ايران خودرو خاطرنشان كرد اين شركت در نظر دارد در مرحله دوم براي افزايش قيمت خودروهاي تندر 90 و 206 نيز به كميته خودرو پيشنهاد دهد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

هیچ کسی نباید انتظار اینو داشته باشه که یه خودرو تازه وارد که جزء تجربه های اول تولید داخله بدون عیب و نقص باشه.خودرو سازهای بزرگ و مطرح هم با سابقه بسیار زیاد توی طراحی و تولید همچنان برا رفع عیب فراخوان میزنن( البته معایب اونا برا اولین تولیدات ما محاسن حساب میشه). فعلا خیلی با اون تولید کننده ها فاصله داریم ولی باید دریه سطح معقول ومنطقی انتظار داشته باشیم و کمک کنیم به پیشرفت کشور نه اینکه بزنیم تو سر خودمون، تاکید میکنم بزنیم تو سر خودمون و بگیم نمیساختیم بهتر از ساختنمون بود.
    دیکته ننوشته غلط نداره ولی فقط با نوشتن و غلط داشتن میشه باسواد شد.
    این صحبت شما اولا مربوط به شرایط ایده آله یعنی میگیم به پیشرفت کشورکمک کنیم همه . منتهی نه یکطرفه و با پول ما و جون ما و اعصاب و روان و وقت ما.
    دوما این برای شرایطی هست که دست به نوآوری زده میشه نه یک موتور چهار سیلندر هشت سوپاپ!

5. این کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این صحبت شما اولا مربوط به شرایط ایده آله یعنی میگیم به پیشرفت کشورکمک کنیم همه . منتهی نه یکطرفه و با پول ما و جون ما و اعصاب و روان و وقت ما.
    دوما این برای شرایطی هست که دست به نوآوری زده میشه نه یک موتور چهار سیلندر هشت سوپاپ!
    نمیخوام به این بحث ادامه بدم و فقط در انتها عرض میکنم که توی همه چیز حساب سود و زیان هست اما باید توجه داشت که سود سریع الوصول و مقطعی همیشه بهتر از سود بلند مدت و دائم نیست
    من توی شرایط فعلی تیبا رو با خودرویی مشابه از نظر امکانات و کیفیتی در حد تویوتا و هیوندای با قیمتی کمتر از 20 تومان حاضرم عوض کنم ولی بیشتر نه. یعنی تا حدود 2 برابر قیمت حاضرم برا تولید داخلی ارزش قایل بشم برا رشد کشورم
    Last edited by farzad irani; 16-08-2011 at 11:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان کسی عکس از رنگ ابی تیره نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    اگه شما از خودرو کاپرا و X33 استفاده کرده بودید این صحبتها رو در حق خودروهای چینی نمی کردید.
    متاسفانه خیلی ها با اسم خودرو چینی یاد هوو می افتن در حالی که چین خودروهای سبک و سنگین خیلی خوبی میسازه.

سلام به شما
    بنده هم گفتم بعضا چین هم وخودرویی با کیفیت دارد و گفتم چین کشوری هست که برای همه ی دنیا طراحی دارد و هدفش به صرف چند کشور محدود نیست.
    محصولاتی که به صرف بازار ما و کشور های مشابه ما میفرستد اکثرا کیفیت بسیار افتضاح دارند و این ذهنیت مردم هم از آسمان ناذل نشده است.
    مردم با دیدن همین کیفیت داغون و همین موارد نقص و خرابی های خودروهای چینی چه سنگین و چه سبک این ذهنیت را پیدا کردند.
    بنده کیفیت کل صنعت چین را رد نکردم.
    عرض کردم ....
    موفق باشید

9. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من در مورد کاپرا اطلاعاتی ندارم و صحبت نمیکنم

اما در مورد X33 که حتی اسمشو خواسته از X3 bmw عاریه بگیره به شخصه نه از لحاظ موتوری و نه کیفیت بدنه قبول ندارم

x33 میشه گفت بهترین و با کیفیت ترین خودروی چینی داخل کشور هستش

اگر شما فقط یکبار پشت این ماشین نشسته باشید و کمی از قابلیت ها و موارد فنی ماشین هایی با این جصه اطلاع داشته باشید به راحتی میفهمید که ماشین بسیار بی کیفیت و بی اصلاتی هستش

تازه این بهترین بود یا همین خودروی MG که ظاهرش و قیمتش ادم رو وسوسه میکنه برای خریدش در مقابل Mazda 3 و .... در کمتر از 5 ماه ان چنان راننده به چالش میکشه که یکی از دارندگانش به شدت پشیمان بود و هزار تا بد بیراه به خودش می گفت

در اخر بگم بیایم مقایسه ها رو درست و با رعایت انصاف بکنیم

تیبا با ابن هیکل کجا X33 و کاپرا کجا

شما x33 با همین ویتارا خودمون مقایسه کن و نه!!! بیا با رونیز دهه 80 مقایسه کن باز حرفی برای گفتن نداره

تیبا به نطر من ماشین هست در تیپ و کلاس خودش که میشه این ماشین با ریو .فیات سی ینا و با کمی بی انصافی L90 مقایسه کرد

فاکتورهای مقایسه هم این باشه

قدرت.مصرف سوخت . امکانات . شتاب. قیمت
    بعد ببینید تیبا اگه اول نشه حتما دوم میشه

من با اینکه پول بیشتری داشتم که سراغ ریو و ال90 و 206 برم .حالا بعضی ها صفر و بعضی کارکرده
    اما ترجیح می دم این ریسک بکنم و ماشین صفر و جدید سوار بشم با توجه به اینکه همه قبلی هارو داشتم
    به نظرم تمامی تیبا سواران عزیز حداقل الان بسیار ریسک پذیر هستند و اگر هم مشکلات کوچکی به چشم میاد خودمون خواستیم و با کمی تحمل و پشت کار همه ایرادات رو برطرف می کنیم

در اخر یک کلمه میگم ماشین سوار (راننده )کسیه که میخواد سوار ماشین بشه و سواری بگیره و از لحاظ فنی بهش جواب بده . اما کسی که چیزی نمیدونه و فقط 4 تا عکس تو مجله دیده و میخواد سوار ظاهر ماشین بشه

همیشه از همه چی ایراد الکی میگره

اگه ظاهر این قدر مهم بود این همه لوگان و یاریس و کرولا و ...
    در سراسر جهان فروخته نمیشد

این صحبت هام .رو به کسانی بود که هر از چند گاهی نقد نا عادلانه می کنند
    قابل توجه بعضی ها . من هنوز تیبا ندارم و این صحبت ها رو میکنم.تعصب خاصی هم رو ماشین نداشته ام ندارم .
    سعی می کنم همه اون فاکتورها که گفتم تو انتخابم لحاظ کنم

بسیار عالی گفتین.
    قبلا هم این بحث رو در جواب دوستی مطرح کرده بودم.
    اما خوب متاسفانه بعضا این مشکلات و اظهار نظرات افراد نا آشنا و افرادی که حتی 1 بار حتی سوار خودرو هم نشده اند هنوز هم ادامه دارد.
    ای کاش لااقل اظهار نظرمان در اموری باشد که به خودمان مربوط است.حداقل 4 بار تجربه ی استفاده را داشته باشیم.
    نه اینکه فقط به صرف اینکه نظری داده باشیم یک نظر .انتقاد .تعریف الکی بدهیم.
    اما متاسفانه علی جان این موارد همچنان ادامه خواهد داشت.
    شاید خصلت ما ایرانی هاست که عادت داریم در مورد هرچیز که هیچ اطلاع هم نداریم حتی 1 بار تجربه اش هم نکرده ایم در مقابلش جبهه بگیریم و یا اظهار نظر کنیم....

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در مورد کمپرسور پاناسونیک فرموده بودین که روی تیبا نصبه . این قطعه منحصر به این خودرو نیست و روی خیلی از پرایدها از سال 86 نصب میشه. یعنی کلا دو نوع شده ساندن 3 و پاناسونیک.

در مورد قطعات موتور و کیفیتش و made in france هم که فرموده بودین . چرا این نقیصه بزرگ کم کردن روغن بعلت خرابی درب سوپاپ رو نادیده میگیرید . بیچاره کرده مردم رو .چرا صدای موتور رو نادیده مگیرید . چرا کلیه دسته موتورها و رام باید عوض شه؟ ( البته نمیدونم توی این 250 صفحه اخیر صحبتی شده یا نه ) ولی خیلی از این ماشین بت نسازید. از اینکه در موردش اینقدر مینویسید و تعریف میکنید خوبه ولی ممکنه یه بنده خدایی رو حساب همین حرفا و نادید گرفتن ایرادات نسبت به خریدش اقدام کنه.
    وقتی خودرو قراره نقد بشه بیشتر از معایبش میگن نه محاسنش! ببینید تاپ گیر چه بیرحمانه در مورد خودروهای ساخت بنز یا بی ام و نظر میده.

واقعیت اینه که وقتی انسان قراره یه چیزی بخره یا خریده کلا چشمش رو روی معایبش میبنده . اگر این خودرو خوب بود الان با وام تو نمایندگی امانی موجود نبود . چرا ریو نیست؟ نه تحویل فوری نه فروش با وام؟

شما بهتر بود به جای اینکه نقدا یک نظر بدون توجه به مطالب و واقعیات خرج کنید کمی به خود زحمت داده و نظرات افرادی که تیبا داشتند...دارند را هم در صفحات قبل میخواندید بعد از پنجره میپریدید داخل و اظهار نظر میفرمودید ....
    مشکل صدای موتور و این قضیه و همچنین مشکلات دیگر اکثرا همگی رفع شده اند در تیباهای سال 90
    مثلا دقیق بخواهم عرض کنم مشکل صدای زیاد و اگزوز و دسته موتور در کلیه تیباهای سال 90 از فروردین رفع شده است.
    خیلی موارد جزئی تر در چند ماه بعد مرتفع گردیده و در نهایت از تحویلی های تیر ماه به بد میشود گفت تحویلی ها با کیفیتی پایدار و کاملا قابل قبول تحویل شده اند.
    خیلی از شما ممنون میشدیم اگر قبل از بیان نظر خود و اظهار نظر چند دقیقه وقت مبارک را اختصاص داده و صحبت های افرادی که لااقل در این تاپیک خریدار این خودرو بوده اند.تیبا داشتند را میشنیدید
    و بعد اظهار نظر میفرمودید.
    کسی اینجا از چیزی بت نساخته داست.
    خود بنده از تحویلی های جدید تیبا هستم.
    دوستان این تاپیک هم همگی یا دارنده تیبا هستند و یا ثبت نامی و خریدار...
    خود من تا به حال بارها انتقاد کرده ام از سایپا در مواردی که به ذهنم رسیده.
    دوستان دیگر هم همین طور.
    حداقل از خودرو استفاده کردم و کردیم و نظر و انتقاد خود را مطرح کردیم.
    مطمئن باشید هیچ کس از دوستانی که در این تاپیک فعالیت دائم دارند از پنجره داخل تاپیک نپریدند و محض تفنن نظر نداده اند.
    یا خریدار خودرو هستند.
    یا ثبت نامی.
    هیچ کدام هم فامیل سایپا نیستند.
    خود من تابه حال اگر به عیبی برخوردم همان روز منعکس کردم.
    انتقاد کردم.
    اما وقتی به فرض عیب صدای خودرو 6 ماه است که رفع شده است دیگر فقط این نظرات و این صحبت ها را فقط کسانی مثل شما مطرح میکنند که هنوز نمیدانند تیبا با ت نوشته میشود یا با ط
    کسانی که اصلا سوار نشده اند و اصلا خبر ندارند از وضعیت این خودرو
    ...
    وقتی هنوز خبر ندارید ایراد صدای خودرو چندین ماه است که رفع شده و برای خودروهای تحویل اول فراخوان داده شده بود دیگر مشکل از ما نیست.
    محض اطلاعتان اگر بعدا (5 6 ماه بعد) روزنامه کهنه ای برای سبزی خوردن گرفتید و نوشته بود مشکل بوستر ترمز و ... از الان یادتان باشد این مشکل هم که در محدوده ماه خرداد و تیر به وجود آمده بود در چند محصول سایپا در اول مرداد ماه همه مشکل رفع شده است و موارد قبلی هم اصلاح شده اند.
    باز بعدا نیایید و بفرمایید آهای ملت .....
    متاسفم
    Last edited by TIBA-NAVID; 16-08-2011 at 16:16.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان کسی عکس از رنگ ابی تیره نداره؟

من یکی 2 تا عکس دارم.
    عصر برسم خونه برات میذارم...
    البته از همین دوستان اون زمان گذاشته بود دارم و زحمت کشیده بود.
    اما برات میذارم.
    راستی مگه دعوت نامت نیومده؟
    ؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت hosein53's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

کولرماشین من هم زیادسردنمیکنه میشه گفت تقریبا مثل پرایده روی 2سردنمیکنه فقط توی جاده اگه هوا بیش ازحدگرم نباشه میشه روی 2 بزارم
    مصرفش هم که در مدت 18 روز 600 کیلومتررفتم و50 لیتریا 52 لیتر زدم که هم جاده وهم داخل شهربوده به نظرتون چطوره مصرفش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •