بچه ها این قالبه وردپرس راکت تم رو مستقیم کردم
خواستید شما هم دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها این قالبه وردپرس راکت تم رو مستقیم کردم
خواستید شما هم دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه این محسنِ خان زاده، تونست، یه دقه اسپم نده، من اسمم رو عوض می کنم!
بابا سوال به این پر مغزی مطرح کرده خب!
البته جوابش رو نمی دونم! :پی
با این تفاوت که مغز سوال خراب بودآخه رزولوشن وب پیج رو همیشه بر اساس پایین ترین رزولوشن رایج میسازن نه بالاترین و جدیدترینش !
شما همون با رسوم سابق پیج بساز تو مونیتورهای واید یه نمه دو طرفش خالی میشه یا درصدی بساز خب
![]()
درسته درصد بزنی حله
دیگه بقل هم سفیدی نداری که ضایع بشه کارت
+++++++++++++
نیما سریاله تموم شد اوَتار عوض کردی؟![]()
محسن آب از سرش گزشته چه یک وجب چه دو وجب و نصفی
خوب برادره اب مغز خور، اون که میشه همین استاندارده الانمون یعنی همون 800 در 600 چند سال پیش، یه 50-100 پیکسل هم بزاریم برای اسکرول بار و ... میمونه 700 پیکسل ناقابل
خوب همون یه نمه خالیه اطرافش میدونی چه قد استفاده اخلاقی و غیر اخلاقی میشه کرد؟ از ساید بار اضافه و نمایش فید و ... گرفته تا نمایش تبلیغاته بد بد
درصدی هم آخه به کاره من میاد؟ من همه سایت هام گرافیکیه! درصدی بخوام بسازم کارم چند برابر میشه چون باید برای هر گرافیک loop هم درست کنم جداگانه (آخرشم البته باید همین کار رو کنم)
بابا درصدی برای سایتی که یهه دونه gradient خالی بدی به درد میخوره نه اون طور که گوشه و کنار هم داشته باشه هر division
آدم کف میکنه این قد باید مثلا یه تیکه عکس رو 7 قسمت کنه!×! تازه تو استفاده از pattern هم مشکل ساز میشه چون یه تیکه هاییش متحرکه یه تیکیه هایی ثابت بغله هم همیشه نیستن که مچ باشنبه درد گرافیک های نامتشابه نمیخوره
(دیدید چه قد اصطلاحات خفن به کار بردم!
)
راستی این سایت جدیده رو میخوام با Png به جای gif درست کنم که هم transparent داشته باشه خودش هم گرافیکاش خوشگل تر باشهخدا پدره این css3 رو هم بیامرزه
اون shadow و rounded corners خیلی خوبه کاره آدم رو یه من کم میکنه تا با گرافیک و jquery آدم بیافته به جونشون
فقط نمیدونم الان زوده ازش استفاده کنیم یا نه
این IE خنگ از ورژن چندش ساپورت میکنه css3 رو؟
mootools بازها هم یه سایت معرفی کنند نمونه کدهاش ودموهاش رو داشته باشه ببینم چه طوره![]()
بچه ها قالب هایی که مستقیم کردم رو گزاشتم تو این تاپیک
میگم مهمش کنید اون انجمن حداقل یه تاپیک مهم داشته باشه
اینطوری خیلی جلب میشه، 5 تا خط می نویسه، اونوقت تو LCD های واید همش یک خط میشهیا درصدی بساز خبداریوش: خب از ورژن 9 دیگه این css3 رو ساپورت میکنه. برای mootools برو به این آدرس برو ببین چیز بدرد بخوری پیدا میکنی یا نه، اگر نکردی از گوگل کمک بگیر.
خوب حالا برات مشکله اون 800 رو بیخیال شو 1024 در نظر بگیر. کسی که از 800×600 استفاده میکنه باید پای لرزش هم بشینه!
تو مملکتی که هنوز از IE 6 استفاده میشه انتظار داری بشه برای IE 9 برنامه نویسی کرد؟! از CSSPIE استفاده کن. یه کم دردسر داره برای هماهنگ کردنش با همه خانواده IE ولی بازم خوبهاین IE خنگ از ورژن چندش ساپورت میکنه css3 رو؟
خوب همینطور فله ای که نمیشه
یه عکسی توضیحاتی چیزی هم برای هر قالب بزار دیگه
تازه بعدش هم اگه کسی مدعی وارز بودنشون نشه تاپیک برای مهم شدن کاندید میشه![]()
ناصر
آهان ببخشید یاسر ،
چک میل کن برادر من
---
داری جان اگر خودم بودم ندید مهمش می کردم
چک کرده بیدم
یادم مونده هنوز. همین روزا در اولین فرصت انجامش میدم
ها ای الان یعنــــــــــــی چه؟داری جان اگر خودم بودم ندید مهمش می کردم
اختلال در کار مدیریت انجمن؟ حکمش اعدامه ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)