تمام فیوزهاش رو چک کرد باطری ساز ، همش سالمه
برق هم داره چون پشت آمپر برق میاد وقتی سوییچ رو باز میکنی فقط چراغ چک روشن نمیشه
تمام فیوزهاش رو چک کرد باطری ساز ، همش سالمه
برق هم داره چون پشت آمپر برق میاد وقتی سوییچ رو باز میکنی فقط چراغ چک روشن نمیشه
سلام دوستان عزیز،
دو هفته میشه 111 تحویل گرفتم، موقع تحویل 2 خط آمپر بزنین داشت، رفتم 10 لیتر زدم، هیچ تکونی نخورد تا 20 دقیقه بعد دیدم 1 خط اضافه شد، چند روز بعد دوباره 10 لیتر دیگه بنزین زدم، که باز تغییر نکرد، تا نیم ساعت بعد 1 خط اضافه شد و مجموعا 4 خط شد.
میخوان بدونم مشکل شناور داخل باک هستش؟ و اینکه معمولا هر خط چند لیتر بنزین هستش؟
ممنون
این چی هست؟
یه بنده خدا همین مشکل شما را داشت با عوض کردن فیوز اصلی EGI (قهوهای EGI-سیاه MAINو قهواه ای HEAD
)مشکلش حل شد سر فیش فیوز EGI سیاه شده بود(سوخته بود)
این دو رو حتما خودت نگاه کن کاری نداره(فقط به فیوز EGI کار داشته باش)
1 -شما فیوز Head که مربوط به چراغ های جلو هستن دربیار وجای سیم EGI قرار دهید ببین درست شد یا نه
2-فیوز معمولی EGI هم روی جعبه فیوز داخل ماشین( وسط و پایین جعبه فیوز) که می تونی از یه فیوز ذیگه امنحان
کرد (مثل فیوز DOORLUCK ) فقط برای امتحان
شاید هم ECU سوخته باشد
منظور برق ECU هست نه آمپر البته در این مورد اطلاع زیادی ندارمبرق هم داره چون پشت آمپر برق میاد وقتی سوییچ رو باز میکنی فقط چراغ چک روشن نمیشه
Last edited by mj52; 17-02-2012 at 19:42.
محور عقب پراید هست که الان سیستم ترمزش کاسه ای هست (تو شکل محور عقب مثل محور جلو فعلی , سیستم ترمز دیسکی داره)
Last edited by mj52; 17-02-2012 at 19:29.
اکسل عقب پراید با ترمز دیسکی (معمولیش ترمزش کاسه ای هست)
ببینم بچه ها از چند نفر شنیدم که این پراید جدیدا که موتورشو تقویت کردن مصرفش تا 9 تا بالا رفته ایا این حقیقت داره ؟
البته اینم بگم من هر ماشینی رو که بگی میتونم مصرف دقیقشو در بیارم اما 4 سال پراید سوار شدم اخر نفهمیدم مصرف بنزین این دقیق چقدره هر بار که مصرف بگیری یه چیز نشون میده خخخخخخخخخخخخخ![]()
یعنی دقیقا چطوری مصرف بنزین رو در میارین؟
وقتی میگن تو 100 کیلومتر مثلا 7 تا مصرف داره چطوری در میارن آخه، وقتی که آمپر بنزین آنالوگ باشه!؟
بذار باک تقریبا خالی بشه یعنی چراغ بنزین به حالت چشمک در بیاد
بعد تا خرخره باک ماشین پر کن ببین چند تا گرفت چون آنالوگ هست عرض میکنم
بعد کیلومتر رو صفر کن حالا تو شهر میخوای استفاده کن یا جاده (با هم فرق میکنه)
وقتی دوباره باک ماشین خالی شد یه تناسب ساده بگیر مشخص میشه.
ببین اون اول که پوروژه x100 اومد پراید مصرفش رفت بالای 9.5 (توی یه کاتالوگ توی نمایندگی هم زده بود) بعد اینا اومدن یه تغییر توی موتور دادن که فعلا معلوم نیست اوضاع مصرف سوختش چه جوری شده /
الان ماین خودم که برای اردیبهشته توی شهر صدی 9.5 و جاده صدی 6.5 می سوزونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)