دوستانی که اطلاعات دارن یا خودشون دارن لطفا راهنمایی کنن. من میخوام یکشنبه سفارش بدم
دوستانی که اطلاعات دارن یا خودشون دارن لطفا راهنمایی کنن. من میخوام یکشنبه سفارش بدم
سلام من میخوام DV6-3150 بخرم.......................میشه راجب REFER نبودنش توضیح بدید؟؟؟؟
.
.
.
رنگ اصلیش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
ایران اچ بی ای مدل رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
.
.
فرق اینا باهم چیه؟
DV6-3150EE
DV6-3150SE
DV6-3150US
راجبه DV6-3150 اگه کسی اطلاعات داره بده من از این مدل خوشم اومده.......................راجبش بهم توضیح میدین......
.
.
مرسی
سلام
ایا HP مدل های دارای usb 3.0 به بازار داده؟؟
ممنون
سلام
یه سوال داشتم این hp گارانتیش و اینا چجوریه ؟
مثل اینکه می گن asus تو این زمینه تو ایران خیلی خوبه و خیلی راحته اگه خراب بشه !
ما هم بالاخره به جمع HP دارها پیوستیم : HP DV6 3150se
سُلام داداش خوبی
؟
ازش راضی هستی
؟
از کجا خریدی؟
چند خریدی
؟
چه رنگیه؟؟؟؟؟
داغ میکنه
؟
؟
شرمنده سوالام زیاده ها منم میخوام این مدل رو بخرم آخه
خوش اومدي
مباركه
انتخاب خوبي كردي
با تاچ پد تو محيط ويندوز مشكلي نداشتي
تو اين سري تاچ پد كپي برداري از اپله
مولتي تاچه با ظاهري جذاب
سوال اون دوستمون كه در مورد قيمت پرسيده بود بدونه گارانتي تا 1100000 مي توني تهرلن پيدا كني
من 1240000 همراه با گارانتي و بيمه و ساپورت نرم افزاري تا 1 سال و يه موس كه تو عكساي بالا هست گرفتم در ضمن تو خريد مودم هم 12 تومن تخفيف داد مودم وايرلس كه شاتل مي ده 95 روبه من داد 78 قيمت فروشش 90 بود
زياد به فكر 20 تومن بالا پايين نباشين جايي كه من گرفتم سرويسش دسته كم از گارانتي و وارانتي خود اچ پي نداره!
Last edited by lovelord2020; 26-11-2010 at 20:47. دليل: همينجوري
واسه من 2170 هم مولتی تاچه.سه انگشتی و دو انگشتی داره.البته یه چند ماهه که میتونم از قابلیتش استفاده کنم.از ویندوز اورجینالش استفاده میکنم خودش اتومات synaptic رو آپدیت کرد و کلی قابلیتهای دیگه هم اضافه کرد.
راستی 3150 رنگ مشکی هم داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)