تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 252 از 2550 اولاول ... 1522022422482492502512522532542552562623023527521252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام . من اگه بخوام شروع به راه اندازي سرويس adsl تو خونمون کنم چه مراحلي بايد طي کنم ؟ چه اشتراکي رو شما مناسب مي دونين ؟ عبارت هاي زير که هماراسيستم زده يعني چي ؟
    hsa-128-3m و hsa-64-5g و hsa-64
    5g يعني محدوديت 5 گيگ داره . خوب 3m چيه ؟ يعني محدوديت 3 مگابايت داره ؟ در ضمن در مورد +128 و 128 خالي هم اگه ممکنه کمي توضيح بدين .
    ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

صبا نت مدتی که افت سرعت داره  ( برا همینه که دوستمون اقا سید ( سهند ! )  اکثرا برا مشتریهاش پارس رو پیشنهاد میده !!! ) 

احتمالا اینی که  گفتند منظورشون عیدی 1 گیگ بوود  ! 

اقا وحید و aakoj عزیز  آیا با شرکت تماس گرفتید ؟  مشکلتون رو گفتید ؟ چه پاسخی ازشون شنیدید ؟  
    سلام
    دوست عزيز مسعود جان ، زماني كه تو سايت خود همارا وضعيت قرمز است تماس با شركت چه فايده اي خواهد داشت !!
    بعد از اون تاريخ اگر دوستان on بودن متوجه شدن كه از ساعت 11 به بعد حدود نيم ساعت هم بازم قطعي داشت .

DNS مشكل تازه شركت همارا هم تازه گي ها خودشو نشون مي ده . حدود يه ماهه كه DNS شركت مشكل داره و نمي دونم شما هم تا به حال با اين مشكل برخورد كردين يا نه ؟
    با شركت هم تماس گرفتم عزيزان در پاسخ فرمودن DNS را دستي وارد كنين اما بازم همين مشكلو دارم . اينترنت خود به خودي قطع مي شود و گاهي تا چند دقيقه ادامه مي يابد و درمانش هم تغيير مداوم DNS و يا ريستارت كردن مودم است .

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

مسعود جان اين حداكثر سرعتي كه تو سرويس +128 همارا من گرفتم

آخه شهرستانم ... سرعت تبريز با شهرستان ها زمين تا آسمون فرق داره 

یک مساله ای هست که زمانی که اینا این سرویس رو راه انداختن سرویس سرعت بالا برای یوزر خانگی ممنوع بوود بنابراین با این نام گذاری دو تا ترفند استفاده کردند (1) به مخابرات اعلام میکردندکه 128 هست  موقعی هم که یوزری از سرعت پایین خودش در مقابل سرعت بالای 500 دوستانش شکایت میکرد ،

(2) اعلام میکردند که ما برای شما سرویس 128 بستیم و اگر هم سرعت زیاد میشه ممکنه ترافیک مرکزتون کم هست و این لطف همارا رو میرسونه !!!

متاسفانه همینطوره و این سرویس برای شهرستان افت سرعت داره 

بد نیست ترفند سومی هم که استفاده میکنند بدونید :

اینا در عمل هزینه ی سرویس نه هزارو خورده ای تومن هست که با آبونمان و مالیات عوارش میشه 13 تومن و خورده ای ولی تو سایت مینویسن که هزینه ی آبونمان رو از مشتری نمیخوان 

مشتری هم که ترافیکش زوود تمام میشه ( 70% موارد ) میاد اعلام میکنه که چون من 3000 تومن ابونمان میدم حداقل شبانم رو قطع نکنید تا استفاده کنم ( در صبانت اینطوره ! ) ولی اینا میگن که شما ابونمان نمیدید 

سلام . من اگه بخوام شروع به راه اندازي سرويس adsl تو خونمون کنم چه مراحلي بايد طي کنم ؟ چه اشتراکي رو شما مناسب مي دونين ؟ عبارت هاي زير که هماراسيستم زده يعني چي ؟
    hsa-128-3m و hsa-64-5g و hsa-64
    5g يعني محدوديت 5 گيگ داره . خوب 3m چيه ؟ يعني محدوديت 3 مگابايت داره ؟ در ضمن در مورد +128 و 128 خالي هم اگه ممکنه کمي توضيح بدين .
    ممنون .
     HamaraSystemAzarbayjan
    3Month
    5Gigabyte
    64KB/s Unlimit
    128<+128<512
    128=128KB/s Unlimit

سلام
    دوست عزيز مسعود جان ، زماني كه تو سايت خود همارا وضعيت قرمز است تماس با شركت چه فايده اي خواهد داشت !!
    بعد از اون تاريخ اگر دوستان on بودن متوجه شدن كه از ساعت 11 به بعد حدود نيم ساعت هم بازم قطعي داشت .

DNS مشكل تازه شركت همارا هم تازه گي ها خودشو نشون مي ده . حدود يه ماهه كه DNS شركت مشكل داره و نمي دونم شما هم تا به حال با اين مشكل برخورد كردين يا نه ؟
    با شركت هم تماس گرفتم عزيزان در پاسخ فرمودن DNS را دستي وارد كنين اما بازم همين مشكلو دارم . اينترنت خود به خودي قطع مي شود و گاهي تا چند دقيقه ادامه مي يابد و درمانش هم تغيير مداوم DNS و يا ريستارت كردن مودم است .

مطمئنا زمانی که تو سایت شرکت اعلام میکنه قطعی هست طول دوره کم هست 

منظورم همون مشکل DNS بوود 

دقیقا همین مشکلات شما رو اکثر یوزرهاش هم دارن 

برای dns  مشخصات سان سیستم رو وارد کنین  4.2.2.1 تا 6

85.185.3.22 برای یوزرهای DSL  و 85.185.3.21 برای Dial-Up

ظاهرا تلویزیون اعلام کرده که این هفته تعمیر فیبر داریم  

دوستان توجه کنید طی همین هفته اکثر شرکتا مشکل داشتن :

روی یه خطی تو مرکز مدنی سرویس 384 ماکس نت داریم نا محدود سرعت دانلودش شده 10

رووزانه ی صبانت افت شدید داشته  ، هم چنین شبانش 

همارا مشکل DNS داشته در حد تیم ملی !

مساله اینه که هیچ یوزری اصلا نمیخواد مشکل رو با شرکت مطرح کنه 

مطمئنا وقتی یوزر بیشتری تمای بگیرند شرکت یه چاره ای پیدا میکنه ( در مواقع معمولی ) 

4. 3 کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من از eco 512 شاتل استفاده میکنم و تا الان راضی هستم
    اما الان قصد دارم که 1mg بگیرم
    سوالم اینه که اولا از کدوم شرکت بگیرم بهتره و دوما سرعت دانلود 1mg چقدره
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

وقتي با شركت در مورد مشكل DNS تماس گرفتيم هان آدرس : 85.185.3.22 و 85.185.3.21 را گفتن وارد كنيم اما چيزي در مورد خراب بودن dns و يا عذز خواهي و يا چيزي كه تسكين كننده باشد نگفتن در حالي كه DNS يه ماهي مشكل عادي من شده بود .

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

dns مشكل تازه شركت همارا هم تازه گي ها خودشو نشون مي ده . حدود يه ماهه كه dns شركت مشكل داره و نمي دونم شما هم تا به حال با اين مشكل برخورد كردين يا نه ؟
    با شركت هم تماس گرفتم عزيزان در پاسخ فرمودن dns را دستي وارد كنين اما بازم همين مشكلو دارم . اينترنت خود به خودي قطع مي شود و گاهي تا چند دقيقه ادامه مي يابد و درمانش هم تغيير مداوم dns و يا ريستارت كردن مودم است .
    كاملا تائيد ميشه
    اين اواخر هم كه سيستم شبانه كلا قاط زده و من تو اين چند شب بيشتر از 500 مگ نتونستم دانلود كنم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان همارايي سرويس شما هم قطع بود ؟

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستي يكي از دوستان هم در مورد اين dns توضيح بده كه اصلا چي هست و به چه دردي ميخوره و چجوري؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseintdk775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    http://forum.rastgo.com

پيش فرض

دوستان همارايي سرويس شما هم قطع بود ؟
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    بله، برای ما هم قطع بود.

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من از eco 512 شاتل استفاده میکنم و تا الان راضی هستم
    اما الان قصد دارم که 1mg بگیرم
    سوالم اینه که اولا از کدوم شرکت بگیرم بهتره و دوما سرعت دانلود 1mg چقدره
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

صبانت و همارا هستن الان

ولی زمان مناسبی برای تغییر سرویس دهنده نیست 

مدتی صبر کنید تا وضعیت اینترنت پایدار بشه بعد 

باید سرعتی بین 95 تا 120 داشته باشه  ( ولی برای باز کردن وب سایت مطمئنا این سرعت تاثیر گذار نخواهد بوود  )

وقتي با شركت در مورد مشكل DNS تماس گرفتيم هان آدرس : 85.185.3.22 و 85.185.3.21 را گفتن وارد كنيم اما چيزي در مورد خراب بودن dns و يا عذز خواهي و يا چيزي كه تسكين كننده باشد نگفتن در حالي كه DNS يه ماهي مشكل عادي من شده بود .

آیا شما گفتی که من این مشکل رو دارم و دلیلش چیه ؟ 

مطمئنا شرکت باید پاسخگو باشه !!! 

كاملا تائيد ميشه
    اين اواخر هم كه سيستم شبانه كلا قاط زده و من تو اين چند شب بيشتر از 500 مگ نتونستم دانلود كنم

سیستم شبانه مشکلی نداشته فقط همون مشکل DNS  بیشتر دوستان رو اذیت میکنه  

راستي يكي از دوستان هم در مورد اين dns توضيح بده كه اصلا چي هست و به چه دردي ميخوره و چجوري؟

همونطور که میدونیم هر سیستمی تو اینترنت برا خودش IP داره شما که می خوای وصل بششی به سیستمی که مثلا سایت گوگل روی اون هست نیاز به IP  اون دارید 

ولی برای مشکلاتی که کارکردن با IP  داره اومدن یک سیستمی به نام  DNS  گذاشتن که رابط بین بازدید کننده و سیست مقصد هست

یعنی وقتی شما google.com رو تایپ میکنی این سیستم  آدرس رو تبدیل به IP مربوطش میکنه 

12. 2 کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •