مسعود جان اين حداكثر سرعتي كه تو سرويس +128 همارا من گرفتم
آخه شهرستانم ... سرعت تبريز با شهرستان ها زمين تا آسمون فرق داره
.gif)
یک مساله ای هست که زمانی که اینا این سرویس رو راه انداختن سرویس سرعت بالا برای یوزر خانگی ممنوع بوود بنابراین با این نام گذاری دو تا ترفند استفاده کردند (1) به مخابرات اعلام میکردندکه 128 هست موقعی هم که یوزری از سرعت پایین خودش در مقابل سرعت بالای 500 دوستانش شکایت میکرد ،
(2) اعلام میکردند که ما برای شما سرویس 128 بستیم و اگر هم سرعت زیاد میشه ممکنه ترافیک مرکزتون کم هست و این لطف همارا رو میرسونه !!!
متاسفانه همینطوره و این سرویس برای شهرستان افت سرعت داره
بد نیست ترفند سومی هم که استفاده میکنند بدونید :
اینا در عمل هزینه ی سرویس نه هزارو خورده ای تومن هست که با آبونمان و مالیات عوارش میشه 13 تومن و خورده ای ولی تو سایت مینویسن که هزینه ی آبونمان رو از مشتری نمیخوان
مشتری هم که ترافیکش زوود تمام میشه ( 70% موارد ) میاد اعلام میکنه که چون من 3000 تومن ابونمان میدم حداقل شبانم رو قطع نکنید تا استفاده کنم ( در صبانت اینطوره ! ) ولی اینا میگن که شما ابونمان نمیدید
سلام . من اگه بخوام شروع به راه اندازي سرويس adsl تو خونمون کنم چه مراحلي بايد طي کنم ؟ چه اشتراکي رو شما مناسب مي دونين ؟ عبارت هاي زير که هماراسيستم زده يعني چي ؟
hsa-128-3m و hsa-64-5g و hsa-64
5g يعني محدوديت 5 گيگ داره . خوب 3m چيه ؟ يعني محدوديت 3 مگابايت داره ؟ در ضمن در مورد +128 و 128 خالي هم اگه ممکنه کمي توضيح بدين .
ممنون .
HamaraSystemAzarbayjan
3Month
5Gigabyte
64KB/s Unlimit
128<+128<512
128=128KB/s Unlimit
سلام
دوست عزيز مسعود جان ، زماني كه تو سايت خود همارا وضعيت قرمز است تماس با شركت چه فايده اي خواهد داشت !!
بعد از اون تاريخ اگر دوستان on بودن متوجه شدن كه از ساعت 11 به بعد حدود نيم ساعت هم بازم قطعي داشت .
DNS مشكل تازه شركت همارا هم تازه گي ها خودشو نشون مي ده . حدود يه ماهه كه DNS شركت مشكل داره و نمي دونم شما هم تا به حال با اين مشكل برخورد كردين يا نه ؟
با شركت هم تماس گرفتم عزيزان در پاسخ فرمودن DNS را دستي وارد كنين اما بازم همين مشكلو دارم . اينترنت خود به خودي قطع مي شود و گاهي تا چند دقيقه ادامه مي يابد و درمانش هم تغيير مداوم DNS و يا ريستارت كردن مودم است .
مطمئنا زمانی که تو سایت شرکت اعلام میکنه قطعی هست طول دوره کم هست
منظورم همون مشکل DNS بوود
دقیقا همین مشکلات شما رو اکثر یوزرهاش هم دارن
برای dns مشخصات سان سیستم رو وارد کنین 4.2.2.1 تا 6
85.185.3.22 برای یوزرهای DSL و 85.185.3.21 برای Dial-Up
ظاهرا تلویزیون اعلام کرده که این هفته تعمیر فیبر داریم
دوستان توجه کنید طی همین هفته اکثر شرکتا مشکل داشتن :
روی یه خطی تو مرکز مدنی سرویس 384 ماکس نت داریم نا محدود سرعت دانلودش شده 10
رووزانه ی صبانت افت شدید داشته ، هم چنین شبانش
همارا مشکل DNS داشته در حد تیم ملی !
مساله اینه که هیچ یوزری اصلا نمیخواد مشکل رو با شرکت مطرح کنه
مطمئنا وقتی یوزر بیشتری تمای بگیرند شرکت یه چاره ای پیدا میکنه ( در مواقع معمولی )