sis installer تو google سرچیدم اما منو به ---- unsigned راهنمایی کرد همون installer server میشه برنامشو یه لینک ازش بدین؟
sis installer تو google سرچیدم اما منو به ---- unsigned راهنمایی کرد همون installer server میشه برنامشو یه لینک ازش بدین؟
شرمنده ، اسم برنامه رو اشتباه گفتم . آره حق با شماست
اوني كه ميخواي پيدا كردم ولي شرمنده فرصت ندارم جاي ديگه آپ كنم لينك رو از ip mart ميدم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من
من هم براي اولين بار كه خواستم اسم اپراتور رو عوض كنم به همين مشكل بر خوردم ولي راه حلش خيلي ساده هستش:
اول برو داخل يكي از هكهاي آيكوني كه قبلاً داشتي بعد فايل Alaunch_loc رو با اكسپلورر داخل درايو c توي پوشه apps كپي يعني replaceكن بعد ري استارت كن همه چيز درست ميشه يعني دوباره لوگو ميشه main menu اگه نخواستي هم هك رو انجام بدي توي برنامه اي كه نصب كردي از حالت orginalاستفاده كن. در ضمن عوض كردن اسم اپراتور يه كم ريزه كاري داره كه با چند بار عوض كردن خودت متوجه ميشي از قبيل تعداد كاراكترها و فاصله رعايت شده بين اونها حتي اگه يك فاصله كوچيك اشتباه بشه هك درست از آب در نمياد.
اميدوارم به دردشما و بقيه كه مشكل داشتن بخوره.
با تشكر![]()
Last edited by sekke2008; 02-11-2008 at 09:12.
سلام ببخشيد دو تا سئوال داشتم .لطف ميكنين اگه جواب بدين
1- اين هك از [MonSTer Bass (TM) V2.] بهتره؟ (براي P1 )
2- تا جايي كه متوجه شدم فرق اين هكها توي محتويات AATFiles است . درسته؟ يعني اون قسمتي كه فايل DLL رو پچ ميكنه تو همشون يكيه؟
Last edited by p6tr; 03-11-2008 at 11:31.
مگه دوربين شما در حالت فيلمبرداري auto focus داشت؟ گوشيتون P1 هستش؟
مال من از همون اولش فقط موقع عكس گرفتن فوكوس داره. نكنه منظورتون zoom هست؟
سلام
من یه هک ریختم تو گوشی فک کنم پینت بوده گوشی هیچ کدوم از ترانه ها مو تا آخر نمی خونه !!
تیکه تیکه از هر ترانه میخونه !
شما ها هم به همچین مشکلی بر نخردید ؟
لطف کنید کمک کنید داره یواش یواش عصبانیم مکنه
اره فقط aatها رو تغییر میدی بقیش هم همون قبلیاس
تو فيلم برداري هم مشكل داري ؟
به نظر من 30 % مشكل از هك هستش
70 % مشكل از مموريته ( البته به نظر من و با اين اطلاعات كمي كه دادي )
يه كم بيشتر توضيح بده و در صورت امكان با يه مموري ديگه تست كن ببين همين مشكل رو داري يا نه ؟
با سلام
اره فکر کنم از مموری باشه/آخه یکی از دوستامم میگفت همچین مشکلی داشته ام پی تری هاشو پاک کرده دوباره رخته رو مموری خوب شده.فیلم گرفتن که یه مدت خیلی زیاده که خرابه ولی این فکر کنم از هک باشه..وقتی که گوشی رو روشن میکنم گاهی اوقات ارور مموری میده.ولی تازه گرفتمش(2گیگ).گاهی اوقاتم وقتی که تو منو هستم ایکونا به شکل اول میشن و ارور مموری میده !
گیج شدم![]()
سلام
با پی سی اسکن کردم با دفرگ نتیجشو بهت میدم !
منتظرم تا تموم شه.قبل از اسکن ذفرگ نمی شد حالا که اسکنش تموم شده دفرگ شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)