سلام.اگر فرض براین باشه که مکانیک شما خدایی نخواسته هیچ قطعه ای رو عوض نکرده(یکی از دوستان تجربهاش رو داره دریچه گاز ایتالیایی تبدیل به دریچه نمیدونم کجایی شد)پس ممکنه توبستن دقت نکردن ومانیفولد هوا از یک جایی اببندیش به هم خورده یا مثلا سنسور مپ ایراد برداشته.فیلر از0.2تا0.3 متغییر هست.دهانه شمع بین0.8تا0.9 بسته به نوع شمع.حتما روی شمع کلمهRرو نوشته باشند.من خودم از شمع نور اصل استفاده میکنم(تحت لیسانس بوش المان).در ضمن ممکن حالا حساس شدی تو جاده تا100ی 6.8هم که باشه خوبه.ولی تو شهر اگه مثلافیلر میزون نباشه گازخور ماشین زیاد میشه وتا 100ی 10 هم میرسه حتی ممکنه یک خطای ECUباشه و با یک دیاگ پیدا بشه با هزینه کم.تا حد امکان ماشینهای انژکتوری رو به تعمییرگاه نبرید مگر دیگه راهی نباشه.الان دیر شده والا همون دو سه روز اول اگه متوجه میشدی اول یک تذکر به مکانیک وبعدش هم ا اگه نتونست درست کنه ادعای خسارت.انشاا... برای سری بعد با پرس وجو وتحقیق یک جای مطمئن پیدا کن ویک دیاگ ودر صورت نیاز یک فیلر گیری مجدد و بررسی اببندی سیستم هوا دست احتیاط فشار پمپ بنزین رو هم چک کن.خیلی راحته یک فشارسنج بعداز فیلتر سر راه بنزین قرار میدندو فشار رو موقع باز کردن سوئیچ چک میکنن.به هرحال در هر صورت که مشکل حل شد لطفا اطلاع بده تا برای بقیه دوستان هم تجربه بشه.ممنون.