یعنی تو رومی با این عظمت، هیچکس نبود یه کمکی به ما بکنه؟؟نوشته شده توسط siamak_kh
یعنی تو رومی با این عظمت، هیچکس نبود یه کمکی به ما بکنه؟؟نوشته شده توسط siamak_kh
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اين وقتي كه ياهو مسنجرم ساين اين ميشه مياد..
چيكارش كنم؟
یه سوال عجیب داشتم می خواستم بدونم آیا راهی هست وارد id یکی دیگه باشیم پیغا مهایش را بخوانیم و وقتی طرف وقتی وارد میشود پیامهای off دو باره نشان داده شود درست مثل اینکه قبلا کسی sign in نشده
ممنون
سلامسلام آقاي ناشناس
مثل اين كه منظور منو متوجه نشدين.
من منظورم اين بود كه چند پست پيش رو كه بدون برنامه بوت مي شد تصويري توضيح بدين
irancity عزیز....
اگه از نقل قول استفاده کنید زودتر جواب می گیرین...
دستورش در واقع Ctrl + Shift + R هست... برای هر صفحه بوت یک R می زنید...
تصویری رو اگه بخام بزارم باید فیلم بگیرم ... اون هم دردسر داره... برای چک کردن خودتون رو بوت کنید!
nasim965 عزیز...سلام دوستان عزيز
اينترنت محل كارم امكان voice yahoo messenger را ندارد . آيا راهي يا نرم افزاري وجود داره كه بتونم voice را فعال كنم . لطفاٌ راهنماييم كنيد .
این مسئله ۲ دلیل می تونه داشته باشه...
۱- کامپیوتر شما اجازه Voice رو نمی ده!
۲- ISP (Network Provider) شما این اجازه رو نمی ده...
باید ببینید کدوم هست تا بشه حلش کرد.
siamak_kh عزیز...یعنی تو رومی با این عظمت، هیچکس نبود یه کمکی به ما بکنه؟؟
خواهر بنده هم این مشکل رو داره هر چی همignore و Sent as Sapm می زنه درست نمی شه... جالبه بدونید روی کامپیوتر دیگه هم همینه!
TECTONIC عزیز...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اين وقتي كه ياهو مسنجرم ساين اين ميشه مياد..
چيكارش كنم؟
Unblock رو بزنید...
یاهو مسنجر هر بار که لوگین می شه .dat فایل های یوزر رو اپدیت می کنه... در واقع یه رکوردی از لوگین شدن یوزر داره بر اساس اون ها افلاین ها رو می فرسته... بنا بر این شما در یک ساعت ممکنه ۲ بار افلاینتون رو ببینید (برای خودم پیش اومده)... دلیل این هم که افلاین ها بعد از ۳ روز حذف می شن همین محدودیت زمانی هست... اما روی هم رفته بعید می دونم کنترل این زمان ها دست یوزر ها باشه ... اما به یه چیزی اعتقاد دارم "هر چیزی امکان پذیر هست" پس فقط باید گشت و پیدا کرد...یه سوال عجیب داشتم می خواستم بدونم آیا راهی هست وارد id یکی دیگه باشیم پیغا مهایش را بخوانیم و وقتی طرف وقتی وارد میشود پیامهای off دو باره نشان داده شود درست مثل اینکه قبلا کسی sign in نشده
ممنون
موفق باشین.![]()
طريقه مبارزه با ويروس جديد yahoo messenger
با توجه به آلوده شده بسياري از كامپيوتر ها و سيستم ها به ويروس و كرمي كه اخيرا از طريق yahoo messenger انتقال مي يابيد بر آن شدم تا راه جلوگيري از اين ويروس و همچنين نحوه برطرف كردن آلودگي حاصل از آنرا در اين قسمت بيان نمايم .
توضيحاتي در مورد كرم :
W32/YahLover.worm
Type
Virus
SubType
Worm
Discovery Date
09/05/2006
Length
Minimum DAT
4845 (09/05/2006)
Updated DAT
4855 (09/19/2006)
Minimum Engine
4.4.00
Description Added
09/18/2006
Description Modified
09/18/2006
نحوه انتقال و علايم حاصل از آلودگي به آن :
![]()
![]()
شما پس از آلودگي به اينت ويروس به تمام لفرادي كه در ليست دوستان خود در yahoo messenger داريد به صورت اتوماتيك وار پيغامي ارسال مي نماييد كه آدرس سايتي را نشان مي دهد كه در صورت رفتن به آن آلودگي به دوستانتان منتقل خواهد شد . اين كرم در چند روز اخير بيشتر رايانه هاي دنيا را مورد تهديد قرار داده است .
راه جلوگيري :
براي جلوگيري از اين كرم و هر ويروس انتقال داده شده از messenger راه هاي زير پيشنهاد مي شود .
1- firewall ويندوز خود را هميشه روشن نگه داريد .
2- آنتي ويروس بسيار قوي و به روز روي سيستمتان نصب باشد . من آنتي ويروس mcafee را پيشنهاد مي دهم .
3- هيچ پيغام و نامه مشكوك را باز نكنيد .
راه برطرف كردن مشكل :
در صورت آلودگي كامپيوترتان به اين ويروس كارهاي زير را انجام دهيد تا از شر اين كرم رهايي يابيد :
1- دايركتوري كه ويندوزتان در آن قرار دارد رفته و فايل زير را حذف نماييد ":
WINDIR%\taskmng.exe
2- از منوي start به قسمت run برويد . در آنجا تايپ نماييد regedit
صفحه اي براي شما باز مي شود به قسمتهاي زير رفته و بخشي را كه با خطوط قرمز مشخص ده حذف نماييد .
hkey_local_machine\software\microsoft\windows\curr entversion\run
\task manager="%WINDIR%\taskmng.exe"
hkey_current_user\software\microsoft\windows\curre ntversion\policies\system\disableregistrytools="1"
hkey_current_user\software\microsoft\windows\curre ntversion\policies\system\disabletaskmgr="1"
hkey_current_user\software\yahoo\pager\view\ymsgr_ launchcast\content url=http[dot]//chendang.net[blocked]
hkey_current_user\software\yahoo\pager\view\ymsgr_ buzz\content
url=http[dot]//chendang.net[blocked]
hkey_current_user\software\microsoft\internet explorer\main\start
page=http[dot]//chendang.net[blocked]
hkey_current_user\software\microsoft\internet explorer\main
\window title="[Random]"
به اين ترتيب كامپيوتر شما از شر اين كرم خلاصي مي يابد . در صورت بروز هر مشكل دوباره و يا اگر نتوانستيد مراحل بالا را انجام دهيد يا از طريق ايميل و يا سايت با ما در ارتباط باشيد . مركز فنآوري اطلاعات خانه علوم پزشكي ايران مركز ارتباطي دانشجويان علوم پزشكي با دنياي فنآوري اطلاعات مي باشد . در صورت عضويت در سايت مي توانيد از امكانات گسترده آن استفاده نماييد .
با تشكر
دكتر خادم نژاد
سلام ،
nashenase عزیز باید بگم که مشکل من از کامپیوتر نیست چون با account دیگه از طریق dail up امتحان کردم vioce messenger فعال بود و مشکلی نداشتم کار می کرد . اما موقعی که از طریق اینترنت شبکه lan شرکت امتحان می کنم این کار ممکن نیست . در مورد بعضی از سایتها هم این مشکل را دارم که با فیلتر شکنها باز می کنم اما voice yahoo messenger را نمی دونم چکار کنم . ممنون از توجه شما
سلام من هيچ اروري موقع باز كردن اليت نمي گيرم فقط بدون هيچ پيغامي باز نمي شه !! چند لحظه به نظر مي رسه داره باز مي كنه اما هيچ اتفاقي نمي افته ! چند بار به اين خيال كه ممكنه برنامه من خراب دانلود شده باشه دوباره دانلود كردم از جاهاي مختلف اما فايده نداشت !نوشته شده توسط *NashenaS*
راستش من قديما با ياهو تونل كار مي كردم و بد جوري جواب مي داد حالا براي ياهو مسنجر 8 شما چه برنامه اي رو پيشنهاد مي كنين؟
آقا اشكان مرسي.. خيلي لطف كردي![]()
بابا اين نگاه كردن وب كم بدون اجازه يارو كي داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)