تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 461 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 4604

نام تاپيک: آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

مگه پچ 1318 گوشی n95 8gb رو ساپورت میکنه؟
    پچ همون پچه...فرق نداره..ولي واسه 1345 مخصوصه خودشه چون پاك هم ميكنه...اگه 1318 رو نصب كني ديگه نميتوني بازي نصب كني تا وقتي كه بتوني اين پچي كه ارور ميده رو نصب كني...
    من ميگم اصلا" نصب نكن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه superior's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

13

به نام او

سلام. کسی در مورد این قضیه که من تا حالا چند جا مطرح کردم و جواب نگرفتم چیزی میدونه؟

. توی جعبه گوشی یه دفترچه مربوط به بازی ASPHALT3:Street Rules هست که توش یه شماره سریال فعال سازی هست و نوشته که بازی بصورت پیش فرض نصب شده و فقط باید فعالش کرد!

2 . توی APPMANAGER گوشی هم که میرم نوشته که Ngage و Discover Ngage و Ngage installer و بازی ASPHALT3:Street Rules و حتی بازی EA Sport FIFA نصب شده هست!!!

ولی عملا توی انگیج من هیچ اثری از بازی آسفالت نیست و پوشه انگیج هر دوتا حافظه خالی هست!

باید برای وجود اسم بازی توی لیست App.Mrg دلیلی وجود داشته باشه. مخصوصا با توضیحات دفترچه همراهش!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

به نام او

سلام. کسی در مورد این قضیه که من تا حالا چند جا مطرح کردم و جواب نگرفتم چیزی میدونه؟

باید برای وجود اسم بازی توی لیست app.mrg دلیلی وجود داشته باشه. مخصوصا با توضیحات دفترچه همراهش!
    چرا جواب نگرفتي؟ گفتم كه با آپديت جديد كلاينت روش نصب ميشه..و از اونجا كه احتمالا" شما گوشي روجديدا" خريدي برات كد فعالسازي يكي از بازي ها رو به صورت جايزه قرار دادند..دو تا بازي تريل هم ريختن كه هر كدوم رو خواستي با اون كد فول كني (كه شما ميگي واسه آسفالت هست) و بازي كني..همين.
    كجاش مبهم بود؟ بگو توضيح بدم..

4. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    الان دیگه تهران

پيش فرض

با سلام
    من كلاينت n-gage را نصب كردم و از همين سايت 7 تا بازي رو دانلود كردم و طبق مراحل گفته شده بازي ها رو نصب كردم و كلي هم لذت بردم.
    حالا 10 تا ديگه هم دانلود كردم و وقتي كه تو خود برنامه نصب بازي رو ميزنم از كلاينت خارج ميشه
    ايراد كار از كجاست؟
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

با سلام
    من كلاينت n-gage را نصب كردم و از همين سايت 7 تا بازي رو دانلود كردم و طبق مراحل گفته شده بازي ها رو نصب كردم و كلي هم لذت بردم.
    حالا 10 تا ديگه هم دانلود كردم و وقتي كه تو خود برنامه نصب بازي رو ميزنم از كلاينت خارج ميشه
    ايراد كار از كجاست؟
    با تشكر
    مشكل اينجاست كه شما دقت نميكني...همين:

گام دوم :
    نصب پچ:

1.10 (1345)

(اين پچ براي برداشتن علامت تريل كنار بازي هاست) با اين توضيح كه:
    وقتي نصبش ميكنيد بهتون 2 تا گزينه ميده: هر بار كه نصب ميكنيد بايد يكيشو انتخاب كنيد

patch ts : كه علامت تريل رو برميداره , ولي بعد از نصب نميتونيد ديگه بازي نصب كنيد...و فقط ميتونيد بازي هاي قبلي رو اجرا كنيد..
    Unpatch ts : علامت تريل رو برميگردونه و ميتونيد بازي نصب كنيد...

پیشنهاد می کنم فایل نصب پچ رو روی گوشیتون داشته باشید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (1318)

پچ رو فقط نصب کنید...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

13

چرا جواب نگرفتي؟ گفتم كه با آپديت جديد كلاينت روش نصب ميشه..و از اونجا كه احتمالا" شما گوشي روجديدا" خريدي برات كد فعالسازي يكي از بازي ها رو به صورت جايزه قرار دادند..دو تا بازي تريل هم ريختن كه هر كدوم رو خواستي با اون كد فول كني (كه شما ميگي واسه آسفالت هست) و بازي كني..همين.
    كجاش مبهم بود؟ بگو توضيح بدم..
    به نام او

ممنون. در مورد کلاینت که فهمیدم روش نصب هست. (آپدیت گوشی 30 هست) . چند تا بازی آزمایشی رو هم نصب و داخل انگیج اجرا کردم.
    مشکل من اینجاس که دوتا بازی روش نصب شده هست( توی مدیر برنامه ها نوشته .مثلا نوشته ASPHALT3:Street Rules و جلوش نوشته Installed) ولی در عمل اثری از اون دو بازی نیست!

اون کد هم مخصوص آسفالت 3 هست. اصلا یه دفترچه جداگانه مخصوص آسفالت توی جعبه بود .
    که توی اون دفترچه کد فعال سازی تا نیمه 2009 قرار داده شده و نوشته برای اکتیو کردن باید به محیط انگیج برم و بازی آسفالت رو که بصورت آزمایشی و پیش فرض هست اجرا کنم و از تو بازی کد رو بدم.
    ولی توی انگیج که آسفالت نبود!یعنی هیچی نبود تا اینکه خودم چند تا بازی Trial ریختم.

حالا مشکل من اینجاس که آسفالت کجاست؟
    توضیح از این واضح تر ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

به نام او

ممنون. در مورد کلاینت که فهمیدم روش نصب هست. (آپدیت گوشی 30 هست) . چند تا بازی آزمایشی رو هم نصب و داخل انگیج اجرا کردم.
    مشکل من اینجاس که دوتا بازی روش نصب شده هست( توی مدیر برنامه ها نوشته .مثلا نوشته asphalt3:street rules و جلوش نوشته installed) ولی در عمل اثری از اون دو بازی نیست!

اون کد هم مخصوص آسفالت 3 هست. اصلا یه دفترچه جداگانه مخصوص آسفالت توی جعبه بود .
    که توی اون دفترچه کد فعال سازی تا نیمه 2009 قرار داده شده و نوشته برای اکتیو کردن باید به محیط انگیج برم و بازی آسفالت رو که بصورت آزمایشی و پیش فرض هست اجرا کنم و از تو بازی کد رو بدم.
    ولی توی انگیج که آسفالت نبود!یعنی هیچی نبود تا اینکه خودم چند تا بازی trial ریختم.

حالا مشکل من اینجاس که آسفالت کجاست؟
    توضیح از این واضح تر ؟
    خب فدا سرت..از تو همونجا پاکش کن و از سایت انگیج تریل رو دانلود کن...بعد فعالش کن...

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

13

خب فدا سرت..از تو همونجا پاکش کن و از سایت انگیج تریل رو دانلود کن...بعد فعالش کن...
    دست شما درد نکنه!!!

خوب این راهکار مشخصی هست . ولی من فقط از این اتفاق تعجب کرده بودم!که توی لیست برنامه ها هست . ولی خودش نیست!

میخواستم بدونم که واسه بقیه رفقا هم اینطوریه یا فقط مال من اینطوریه؟

و مشکلی نیست.

الان توی همین فروم واسه فایل cer در خواست دادم و منتظرم. که اگه بشه دیگه کارم راه افتاده(واسه GPS )

راستی یه سوال:

من N95 8GB دارم.میخوام بدونم که من باید بالاخره بازی های انگیج 2 رو دریافت کنم یا انگیج 1؟ یعنی مال من کدوم نسخه هست؟ و اساسا چه فرقی بین ایندو هست؟

از شما بابت راهنمایی های خوب و سریعتون چه در خود انگیچ و چه سایر نرم افزار های سیمبیان صمیمانه سپاسگذارم.
    Last edited by superior; 28-01-2009 at 00:24.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

دست شما درد نکنه!!!

خوب این راهکار مشخصی هست . ولی من فقط از این اتفاق تعجب کرده بودم!که توی لیست برنامه ها هست . ولی خودش نیست!

میخواستم بدونم که واسه بقیه رفقا هم اینطوریه یا فقط مال من اینطوریه؟

و مشکلی نیست.

الان توی همین فروم واسه فایل cer در خواست دادم و منتظرم. که اگه بشه دیگه کارم راه افتاده(واسه GPS )

راستی یه سوال:

من N95 8GB دارم.میخوام بدونم که من باید بالاخره بازی های انگیج 2 رو دریافت کنم یا انگیج 1؟ یعنی مال من کدوم نسخه هست؟ و اساسا چه فرقی بین ایندو هست؟

از شما بابت راهنمایی های خوب و سریعتون چه در خود انگیچ و چه سایر نرم افزار های سیمبیان صمیمانه سپاسگذارم.
    خواهش ناک...!

باید بازی های N-Gage II رو بگیری...
    فرقشونم تو سایز بازی و گرافیک و کلاینت و امتیاز دهی و همچنین امکان چت روم هست...
    شاد باشی

11. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی ممنون روی n78 خیلی راحت نصب شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •