یه سوالم از من
توی یک شهر چطوری دو تا خانواده درست کنم ؟؟؟ الان دو تا سیو ساختم ولی تو شهر همدیگه رو نمی بینن !!!!!
یه سوالم از من
توی یک شهر چطوری دو تا خانواده درست کنم ؟؟؟ الان دو تا سیو ساختم ولی تو شهر همدیگه رو نمی بینن !!!!!
خب با دو سیو مختلف نمیشه
+
اگر بخواید دو خانواده یا هر چند تا که میخواید بسازید فقط با یکیشون میتونید برید بقیه رو خود بازی هدایت میکنه
شما از طریق edit town میتونید خانواده بسازید![]()
خب تست می کنم و نتیجه رو میگم
ولی حالا که بحث هدایت خودکار شد نمیشه مثلا از یه خانواده 4 نفری من فقط یکی رو هدایت کنم ، و بقیه
رو خود بازی هدایت کنه ؟؟؟
هدایت چند نفر خیلی کار خسته کننده ای هست .
اگر شما کاری به کار بقیه نداشته باشید اونا خود به خود خودشون هر کاری دوست دارن انجام میدن!
من که از بس بازی کردم برام بی مزه شده یه مدت زندگی می کنن بعد میمیرن بیشتر یاد پوچ بودن زندگی میوفتم!
سلام دوستان
من تو سیمز با کلی حوصله و وقت صرف آدم ساختن میکنم اما موقع خرید خونه وقتی یه خونه رو انتخاب میکنم همش یه کچله توشونه و اینگار رو خونه فروخته میشه ، بعد بازی شروع میشه و میبینم آدم های خودم نابود شدن .
البته وقتی بیشتر از 6 تا آدم میسازم اینطوری میشه .
تازه موقع خروج از بازی اینقدر طولش میده سرم داغ میکنه . Ram : 4G CPU:300 Graphics:9500 512G
بعد میشه همزمان دوتا خونه خرید ، یعنی تو یه بازی دوتا خونه خرید ؟ و همزمان دوتا خانواده ساخت ؟
ممنون
خوب معلومه مال سی پی یو ته.اگه سیستمت بالا باشه تو چند ثانیه میاد بیرون.
نمیشه همزمان دوتا خونه داشت.هرخانواده ای که فعاله فقط میتونه تو یک خونه زندگی کنه
Last edited by clove; 21-10-2009 at 08:34.
می دونید چرا وقتی برای یه خانواده ماشین میخرم و بعد دوباره باهاشون میرم میبینم که ماشینو گم کردن و تو intervory شونم نیست؟
دیگه خسته شدم شاید 100 تا ماشین خریده باشم ولی گم شدن!
وااای خونم آتیش گرفت و همه پولام هم از بین رفت !!!!! حالا چیکار کنم ؟؟؟؟
الآن شما میری سر کوچه ی townhall از بیمه سیمیزیت پول آتیش سوزی بگیر....
خوب سوخت دیگه! رمز بزن پول دربیاری بی حوصله ای...
باگ؟! یعنی چی پاک میشه یعنی فقط ماشین پاک میشه مثلا سیمت ترفیع کار میگیره اون از بین نمیره؟
اگه اینطوریه که خوب شما بازیتو سیو نمیکنی وقتی میای بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)