متشکر--ولی من با 8 یا 16 کانکشن دانلود می کنم-اون وقت دیگر نمی شود اون فیلم را دید---حالا چکار کنم
متشکر--ولی من با 8 یا 16 کانکشن دانلود می کنم-اون وقت دیگر نمی شود اون فیلم را دید---حالا چکار کنم
عملا نمیشه کاری کرد چون فایل به صورت یک تکه گرفته نمیشه که بشه دید ، فرضا ده دقیقه ابتدا هست ده دقیقه وسط و الی آخر ...
دوستان من وقتی من ویدئویی رو در یوتیوب باز می کنم و روی آیکون دانلود ویدئو که پایین صفحه ظاهر می شه کلیک می کنم ویدئو دانلود نمی شه. آی دی ام باز می شه، و بعد از چند ثانیه ارور می ده و دانلود منیجر بسته می شه!! من روی لپتاپم خیلی راحت و بدون تنظیم خاصی این کار رو می کنم، ولی روی سیستم خونه موفق نمی شم. تنظیم خاصی باید انجام بدم!؟؟!!!
پراکسی تنظیم هست ؟
سلام سعید جان
آره داداش ccleaner 3.22 pro استفاده میکنم
یعنی ممکنه از همون باشه
چون توی یکی از سایت های خارجی یه فایل مکمل برای این برنامه با فرمت ini دانلود کردم که برنامه های ساپورت شده رو از 20 تا به حدود 100 افزایش میداد
بعدش در قسمت برنامه ها توی ccleaner برنامه idm رو انتخاب کردم که فایلهای اضافه idm رو هم پاک میکنه.به نظرت باید مشکلم از همین باشه نه؟
CCleaner فقط URL History رو پاک میکنه فکر نکنم از این باشه ...
سلام راهی برای تعیین کردن ماکزیمم سرعت دانلود در idm هست؟
مثلا اگه سرعت کل 100 کیلو بایت بر ثانیه باشه
60 تاشو idm برداره و 40 تا بمونه برای وبگردی
واسه استفاده همزمان لپتاپ و دسکتاپ میخوام
ممنون
منوی downloads قسمت speed limiter
سلام
بعید میدونم. Ccleaner برنامه بی خطریه. یه فایل مکمل برای CCleaner؟ CC خودش دانلود منیجر را جزو برنامه های اصلی میدونه و تو لیست داره. یعنی چندتا نرم افزار نصب کردی که این یکی از قافله عقب مونده؟
سعید جان ، فکر کنم مشکل از همن INI باشه ، من پست رو کامل نخونده بودم ، احتمالا محلی که لیست IDM قرار داره رو هم پاک میکنه ، حمید خان میشه فایل رو قرار بدید ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)