مهمون کم دعوت کن (1 الی 2 تا) از اول تا آخر باحاشون توی group works مثل (ورق - بیلیارد و ...) بازی کن و تا از نتیجه رازی بودی grow up رو بزن !می خواستم ببینم راهنمایی یا توصیه ی خاصی ندارین تا بشه راحت پارتی رو با موفقیت تموم کرد؟![]()
مهمون کم دعوت کن (1 الی 2 تا) از اول تا آخر باحاشون توی group works مثل (ورق - بیلیارد و ...) بازی کن و تا از نتیجه رازی بودی grow up رو بزن !می خواستم ببینم راهنمایی یا توصیه ی خاصی ندارین تا بشه راحت پارتی رو با موفقیت تموم کرد؟![]()
مهمون که معمولا کم دعوت "میشه".یعنی من 6-7 تا دعوت می کنم اما عملا فقط 2 تا 3 تا میان.چون روابطشون بالا نیست.
توی سیمزی که من دارم ورق و بیلیارد نداره یا شایدم من دقت نکردم(فقط پک family fun )رو نصب کردم.اما با بازی ها دیگه سرگرمشون می کنم معمولا.یا میرقصونمشون...
grow up هم تا اونجایی که من می دونم خودش راس ساعت تولد اتفاق میفته و تاثیری تو روند خود جشن تولد نداره.یعنی حتما باید 3-4 دقیقه ی پارتی تموم بشه تا نتیحه اعلام بشه.
اصلی ترین مشکل اینجا همون خواب و مستراحشونه.آخه بدبختی اینجاست که این یارو که تولدشه یه بچه toddler داره که هی نق میزنه غذا می خوام یا خیس کردم...و زنشم هی خوابش میگیره یا زود گشنش میشه.ببینم این نشونه ی حاملگیه دیگه نه؟
در ضمن هی فرت و فرت مشروب می خورن مثانشون زود پر میشه.
حالا به فرض اگه پارتی خراب بشه و نتیجه ی خیلی خوبی نداشته باشه، به غیر از ثبت در خاطرات بد یک sim تاثیر بد دیگه ای هم تو زندگیش میزاره؟
کافه رو حذف کن الکی نشن که بدبخت میشیدر ضمن هی فرت و فرت مشروب می خورن مثانشون زود پر میشه.
بعدا مدام یادش میفتی و نارحت میشی ولی میتونی با خاطرات خوب تاثیرشو کم کنی . یا اصلا پارتی نگیری فقط درجه و علایقش پر باشه خوب رشد میکنهبه غیر از ثبت در خاطرات بد یک sim تاثیر بد دیگه ای هم تو زندگیش میزاره؟![]()
آقا ما یه مشکلی با مهمونی دادنها داریم:هر وقت میزنم رو تلفن shrowparty که مهمونی بدم هیچوقت نمیشه 2 تا مهمون بیشتر دعوت کرد حتی اگر20تا دوست خانوادگی داشته باشم.علت چیست؟
اینم چند تا کد به درد بخور برای بازی شما:
ctrl+shift+cرو بزنید تا کنسول ظاهر بشه بعد توش اینا رو بنویسین
maxmotivesتمام نیازهای سیمزتون تا آخر100%پر میشه(hunger,bladder,social,fun,comfort,energy, hygen)
motivedecay offنیازهای سیمزاتون که در بالا گفته شد ثابت میمونه و کم نمیشه . اگه میخواید این کد دوباره غیر فعال بشه به جای offبزنیدon
aging offاز عمر سیمزتون کم نمیشه..برای غیر فعال کردنش به جای offبزنید on
1000 kachingواحد پول $
mothe lode 50000واحد پول$
moveobjects onمیتونید همه ی وسایل حتی صندوق پستتون رو جابه جا کنید و وسایلتون رو هرجا حتی وسط خیابون بزارید
آقا بابک بابت کدها خیلی ممنون مخصوصا اون سومیه خیلی به درد من می خوره.
من خودم با کد hour کار می کردم و هی زمان رو عقب می بردم تا وقت برای کارهای قبل از پارتی داشته باشم که بازم خیلی دردسر داشت.
در مورد سوالت.این همون چیزیه که من در پست قبلیم گفتم.اگه روابطت با دوستات بالا نباشه یعنی میله ی وضعیت دوستی روزانه (که اولین میله ی زیر هر دوسته)بالای 50 نباشه بهت محل نمی زارن و دعوتت رو قبول نمیکنن.باید پیش از جشن تولد روابطت رو باهاشون تحکیم کنی(سیاسی شد یه ذره!)؛البته فقط در صورتی که می خوای جشنت شلوغ پلوغ باشه و می تونی از عهده ی کنترلش بربیای.
سلام خدمت همه دوستان
کسی میدونه جطوری میشه وسایل بازیو بصورت 45 درجه قرار داد؟
منم همين مشكلو دارم يعني قبلا نداشتم و ميتونستم 8 تا مهمون دعوت كنم ولي از وقتي كه ويندوز جديد نصب كردم اينطوري شده
جالب اينجاست كه 20 تا دوست دارن اگه به هر كدومشونم كه بگم در جا پاميشن ميان ولي تا 2 تا مهمون بيشتر نميتونم دعوت كنم
ولي فكر كنم مشكل از رممون باشه نه كه خيلي پك نصب كرديم من كه خودم وقتي تعداد آدمهام زياد ميشه سرعتم رو مياره پايين فكر كنم رمم كه بره بالا درست بشه ولي دقيق نميدونم
ولي بازم اگه خواستي بيشتر دعوت كني اول به اون دو نفر زنگ بزن بگو بيان بعدش به بقيه جدا گانه زنگ بزن
يكي از ايرادات سيمز همينه كه نميشه اين كارو كرد
پيشنهاد ميدم خونه ي ديوار 45 درجه درست نكني
من رو همون ویندوزی دارم بازی می کنم که سیمز رو اول روش نصب کردم.فقط هم پک family fun رو نصب کردم.رمم هم یک گیگ هست.تا 5 نفر رو باید جواب بده حداقل.
بازم می گم به احتمال زیاد یا به خاطر روابط پایینشونه یا به خاطر اینکه خونه نیستند،سر کارند یا بیرونند نمی دونم.
ادیت-در ضمن اگر جدا جدا دعوت کنی اون مهمونا دیگه جزء پارتی محسوب نمیشن اگه اشتباه نکنم و تاثیری روی امتیازدهی نمی ذارن.
Last edited by techno; 03-06-2008 at 10:59.
نه به هيچ كدوم از اونا ربطي نداره
اون فقط نشانه ي حداكثر مهمونهايي هست كه ميتوني دعوت كني و ممكنه شما اصلا يك دوست بيشتر نداشته باشي ولي بازم مينويسه حداكثر 8 تا
يعني 8 نفر بيشتر نميشه دعوت كرد![]()
بازم منظورم رو متوجه نشدی.من اون ماکسیموم 8 نفر رو می دونستم و اصلا اشاره ای بهش تو پستم نکردم!
یا به خاطر روابط دوستانه ی پایینشونه شونه که اینطور میشه؛یعنی اون دو تا میله ی زیر هرکدوم از دوستها باید بالای 50 باشه اگه اشتباه نکنم(میله ی بالایی که نشونه ی میزان دوستی روزانست و پایینی که دوستی کل زندگی رو نشون میده).یا اینکه یه باگه توی سیمزه که باید با نصب یک پچ رفع بشه.منظورم pack یا extension نیست.من این patch رو تونستم تو سایت EA sims گیر بیارم ولی دانلود نکردم.
اگر که مطمئنید که سیمزتون کاملا آپدیته و مشکلی نداره...من این علت های احتمالی رو تو فروم رسمی سیمز پیدا کردم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-کامپیوتر نه چندان قوی(کارت گرافیک ضعیف و کم حافظه یا رم کم یا CPU ضعیف).
2-خونه ای که می خواید توش پارتی بگیرید کوچیکه یا جای نشستنش کمه.
3-میزان روابط با دوستان.
ببینید کدوم از اینا احتمال داره مسبب این مشکل روی سیستم شما باشه.
اون جور که حرفه ای ها تو فرومش گفتند اولی به نظر محتمل تر میاد.مخصوصا کارت گرافیک و میزان رم اون تاثیر زیادی روی تعداد مهمونهایی که می تونید دعوت کنید داره.فکر کنم به خاطر همینم باشه که من نمی تونم بیشتر از 2 یا نهایتا 3 تا مهمون دعوت کنم چون کارت گرافیکم آنبرده(در نوع خودش قویه ولی برای این رفع این محدودیت فکر کنم ضعیفه.)
البته یه راه چاره پیشنهاد کردند که همون cheat خودمونه.نمی دونم ازش اطلاع دارید یا نه...به هر صورت این رمزیه که می تونید وارد کنید تا تعداد بیشتر مهمون دعوت کنید.ریسک این که ممکنه سیستمتون قفل کنه یا یه مشکل دیگه با خودتونه(اگه فکر می کنید سیستمتون کشش نداره بیخیال شید.).این رمزشه:
1-پنجره ی کد تقلب(cheat)رو در قسمت NEIGHBORHOOD باز کنید.
2-این کد رو وارد کنید: intProp maxNumOfVisitingSims 8
به جای عدد 8 می تونید هر مقدار دیگه ای بدید اما بهتره جانب احتیاط و قدرت سیستم خودتون رو هم در نظر بگیرید.هر مقداری که اینجا وارد کنید باعث میشه همون تعداد مهمون به پارتی دعوت بشه.
و همچنین این کد تعداد سیمز ها در مراکز تجاری رو هم بسته به زمان بازی افزایش یا کاهش میده(community lots).
راستی maggy من پست قبلیمو ادیت کردم.ببین درست گفتم یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)