دوستان من الان چند شب هست که سرعت دانلودم با تورنت افتضاح هست! برای شما هم همینجوری هست؟
با اندیشه، 128 خط 552
چند تا فایل تورنت دیگه رو هم که seed بالایی داشتن رو امتحان کردم، اما باز همون آش و همون کاسه!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من الان چند شب هست که سرعت دانلودم با تورنت افتضاح هست! برای شما هم همینجوری هست؟
با اندیشه، 128 خط 552
چند تا فایل تورنت دیگه رو هم که seed بالایی داشتن رو امتحان کردم، اما باز همون آش و همون کاسه!
تورنت كه ديگه حرفش رو نزن حد اكثر 1 كيلوبايت به من ميده با سيد بالا![]()
بله دوست عزیز .
متاسفانه چند روزه که دانلودهای غیر مستقیم افت سرعت زیادی داشته ( خیلی بیشتر از لینکای مستقیم ) . تورنت هم سرعتش خیلی افت کرده ربطی به تعداد سید نداره چون سیدهای بالا هم خیلیاشون همین مشکل رو دارند . البته بعضی فایلها ( مثل برنامه های جدید هفتگی مثلا گشتی کج یا سریالهای خارجی پرطرفدار که هر هفته تورنتشون میاد ) افت سرعت خیلی بیشتری داشتن و حتی بعضی وقتا سرعت از 5 کیلوبایت بر ثانیه بیشتر نمیشه ! در مورد فیلمهای تورنت هم اگه دانلود همزمان چند تا فیلم رو فعال کرده باشی معمولا سرعت بین 60 الی 80 هست . ( واسه اشتراک 128 اندیشه ) ... اما برای لینکای مستقیم وضعیت بهتره . احتمالا مشکل بخاطر محدودیتهای مخابرات تو این روزهاست چون تورنت ها از پورتها و پروتکل های خاص خودشون برای به اشتراک گذاری فایلها استفاده میکنن و شما برخلاف دانلود مستقیم بجای اینکه ارتباطت با سرور مستقیم باشه از کامپیوتر دیگران و با استفاده از سرورهای تورنت فایلا رو بر میداری ! به هر حال به نظرم این مشکل تورنت دائمی نیست و باید چند روزی صبر کنیم تا همه چی به روال سابق برگرده . تا یکی دو هفته پیش تورنت هم هیچ مشکلی نداشت و حتی تک فابل رو با سرعت 190 الی 220 کیلو دانلود میکرد . مشکل از وقتی شروع شد که این لنگر نانجیب خورد به کابل بدبخت ! فقط من موندم الان 5-6 ساله که راه به راه این لنگره درست همونجا می خوره به همون کابله ! و هیچکس هم نیست یه کاری کنه از این به بعد لنگر نخوره به جایی !!! مثلا عقل کسی تا حالا نرسیده که مسیر کابل رو یه 100 متری اونورتر بذارن ! یا کشتیه درست بالا سر کابل لنگرشو نندازه تو آب ! حکایت عجیبیست نازنین !تا وقتی که اینترنت بالاتر از 128 برای کاربر خانگی رسما حرام باشه شما توقع بیجا نباید داشته باشین ! کلا کاربرای ایرانی خیلی پررو و پر توقع هستن ! بار آخرتون باشه صحبت آش و کاسه و اینجور چیزا میکنید .
اصلا تورنت چیه همش باهاش فیلم و موسیقی غیر مجاز دانلود میشه .کلا باید اونو هم ببندن راحت بشیم .بعدش هم این نرم افزار مزخرف IDM که تازگیا مد شده همه جوونا شبا بیخواب میشن از کار و زندگی میوفتن واسه دانلود مشتی لهو و لعب .تازه هر چی پهنای باند مونده رو بعضیا که شبا سرعتشون نجومیه با این برنامه همشو هاپولی میکنن
هیچی برای ما نمیمونه . بعد ار تورنت اون رو هم باید بست .............. البته از قدیم گفتن همه چی درست میشه صبور باشین سختی 100 سال اوله !
![]()
از کجا باید تعداد فایلایی که میتونیم با هم توی دانلود منیجر دانلود کنیم رو زیاد کنم ؟؟
بعد كلي سگ دو زدن دنبال اين adsl و وصل شدن امروزش ، اين هم دستمزد من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامرديه، چرا سرعتم پايينه؟؟؟؟!
(مركز 6)
سرویس اینترنت وایمکس ایرانسل هم واسه شهرهای اصفهان – اهواز – تبریز – تهران – کرج – شیراز – مشهد شروع به عرضه شد . ( البته نمیدونم چرا مخابرات رشت با این دم و دستگاه عریض و طویل و اینهمه ادعا که داره همیشه یه چند ماهی تو اینجور خدمات عقب تره ! ) قیمت ها به ریال و حجم به گیگا بایت هست :
سرعت از 64 کیلو بیت تا 5 مکابیت هست ! ( البته نمی دونم محدودیت سرعت بالاتر از 128 برای کاربر خانگی اینجا هم وجود داره یا نه ؟! و اصلا چه جوری میخوان اجراش کنن ! چون اینترنت بیسیم هست و تو هر جا میشه ازش استفاده کرد! از کجا معلوم کی مجاز هست کی نیست !!!
64-k
شارژ ماهیانه نداره و باید با کارت شارژ های موجود در بازار واسه خرید حجم استفاده کنید . ( برای سرعت 64 کیلو )
-128kplan 1 : 3 gb 150,000
plan 3 : 12 gb 300,000
plan 5 : Unlimited 450,000
256k
plan 1 : 3 gb 290,000
plan 3: 20 gb 450,000
plan 5: Unlimited 850,000
512k
plan 1: 4 gb 350,000
plan 3: 45 gb 800,000
plan 4: Unlimited 1,200,000
1mb
plan 1: 10 gb 800,000
plan 2: Unlimited 2,000,000
2mb
plan 1: 120 gb 1,400,000
plan 2: Unlimited 3,600,000
5mb
plan 1: 50 gb 2,000,000
plan 2: Unlimited 5,500,000
اگه تو یه ماه حجم تون تموم شه باید حجم بخرین. هر گیگ اضافه 7280 تومن .مودم هم 2 نوع داره : مدل داخلی ایرنسل : 110 هزار تومن و مدل فضای باز : 220 هزار تومن .
امیدوارم همه این خدمات کم کم اینجا هم بیان و رقابت رو حسابی داغ کنن . چون از همین حالا زمزمه کاهش قیمت مجدد بعضی از شرکتا به گوش می رسه . ( حتی آقا موشه در مورد اندیشه هم این خبر رو آورده که قراره قیمتا دوباره یه تکونی بخورن ! البته این خبر نیاز به تایید مجدد از طریق مراجع ذیصلاح داره! فعلا زیاد جدی نگیرید چون فقط در حد یه شنیدست از قول یکی از کارکنان اندیشه . همین و بس ) برای اینکه اطلاعات کامل در مورد وایمکس ایرانسل پیدا کنین اینجا رو بخونین :
این هم صفحه اصلی وایمکس ایرانسل :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by birak; 08-02-2010 at 21:38.
اگه هم حالتون گرفتس یا حالتون از هر چی خط بی کیفیت ایرانسل بهم می خوره می تونید در عوض به این بیانات گهر بار مدیر عامل محترم فناوری ارتباطات که همین امروز فرمودند توجه بفرمایید و یه کمی بخندید :
"سعيد مهديون مديرعامل شركت فناوري اطلاعات در جلسه پرسش و پاسخ در جمع خبرنگاران درپاسخ به اين سوال كه آيا سرعت 128 كيلو بيت بر ثانيه اينترنت براي كاربردهاي دولت الكترونيك در كشور كافي است يا خير به ايلنا گفت: كاربرد دولت الكترونيكي هيچ ربطي به سرعت اينترنت ندارد و محدوديتهايي براي اينترنت ملي براي كشور ندارد و ممكن است سرعت 128 كيلو بيت محدوديتهاي فني براي شركتهاي ارائه خدمات اينترنتي داشته باشدولي بنده معتقدم با همين سرعت ميتوان كاربردهاي تجارت الكترونيكي را عملياتي كرد.
وي در ادامه سخنان خود در پاسخ به خبرنگار ايلنا مبني بر مشكلات به وجود آمده در شبكه اينترنت كشور بعد از قطعي كابل جاسك- فجيره اظهار داشت: اين قطعي براي داخل كشور مشكلي ايجاد نكرده است ...
مهديون در ادامه سخنان خود به بسته شدن جي ميل اشاره كرد و گفت: درمورد بسته شدن اين سرويس اگر هر كسي اعتراضي داشته باشد بايد به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منتقل كند ولي از نظر بنده اين يك فرصت حساب ميشود وبايد مردم كشور به سمت ايميل ملي هدايت شوند به عبارتي تا زماني كه ما به خارجيهااعتماد كنيم توسعه فناوري اطلاعات در داخل نخواهيم داشت و اين يعني اينكه بايد به دولت و كشور اعتماد كنيم...
وي در پايان سخنان خود اظهار داشت: در حال حاضرما از نظر شاخص ضريب نفوذ اينترنت در منطقه اول هستيم و از نظر بيشترين جهش فناوري اطلاعات از سال 84 تا 88 در منطقه داراي رتبه دوم هستيم كه اميدواريم تا پايان سال برنامه پنجم در ميانگين همه شاخصها به مقام دوم حوزه IT دست پيدا كنيم. "
متن کامل بیانات گهر بار ایشون رو می تونید اینجا بخونید :
اما از این جهش آخری خداییش خیلی حال کردم ... دمش گرم ... جهش خوبی بود !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by birak; 08-02-2010 at 21:44.
به نظرتون ارزش داره وايمكس يا همين انديشه و ... بهتره ؟؟؟؟؟
اخه مگه مودم رو دارن از پشت کوه میارن که قیمت 110 و 220 روش گذاشتن؟؟؟؟ چه خبره؟؟؟
البته 3 گیگ 128 واسه note book عالیه![]()
ایرانسل فقط تو همون 6 تا استان که سرویسو شروع کرده مجوز داره تو گیلان مجوز نداره. پس منتظر نباش. خود مخابرات یا همون مبین تو گیلان مجوز وایمکس داره. حالا ببینیم کی راه میفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)