نمونش ویندوز ویستا در برابر ویندوز xp.
نمونش ویندوز ویستا در برابر ویندوز xp.
کاملا درسته مهدی جان!
مثالت خیلی قشنگ و بجا بود...
امینی جان نمیدونم چرا ولی خودتم میدونی داری الکی از یه گوشی که خودتم نداری و فقط تعریف و تمجیدشو از این و اون شنیدی طرفداری میکنی ....
آخه بابا جان ما که از خدامونه یه گوشیه خوب بیاد بریم بخریم و به قوله بچه ها حالشو ببریم ولی آخه هر چی فکر میکنم میبینم این دور از جون حماقت محضه که یه نفر بره N95 8GB خودشو بفروشه و بره N85 بگیره ....
استیل و زیبایی که N95 8gb داره آخه کجا N85 داره ....؟
بازم میگم خودتم میدونی فرقشون خیلی زیاده ولی نمیدونم چرا این همه تلاش میکنی که به بقیه بقبولونی که اینطور نیست ...
.
در ضمن گوشی رو که نمیشه هک کرد باید انداخت دور ....
Last edited by Saman-tci; 15-12-2008 at 21:58.
خدا عجب حال و حوصله ای به شما داده.
بابا بیخیال. اخه ارث باباتونه که سرش بحث میکنید؟
3 صفحه س که این میگه 8 گیگ خوبه اون میگه 85.
چی به شما میرسه؟؟؟؟
اخرش هم کار به بن شدن یکی از طرفین تموم میشه. بی خیال. تاپیکو منحرف نکنید.
یه سوال داشتم ورژن گوشیم 20بود اپدیت کردم شد30حالا چه امکاناتی اضافه شده منکه چیزی نفهمیدم میشه راهنماییم کنید
ای بابا.
چه کردیم ما تو این تاپیک 8 گیگ!!
غیرت همه دوستان را برانگیختیم.
خب ما هم که چیزی نگفتیم.-من قصدم کمک فکری برای کساییه که میخوان گوشی انتخاب کنند نه جرو بحث کردن با عقل های کل این فروم.
3-انتخاب بین این دو گوشی بسته به کاربر اون داره..اگه یه نفر قشنگی براش مهم نیست.باقی موندن اثر انگشتم مهم نیست.صفحه بزرگ هم مهم نیست.کارش با سیمبین هم در حد چند نرم افزار و بازیه با گرافیک پایینه خ.ب بره n85 بگیره که پردازندش مثل 8gb دوهسته ای نیست و پردازنده گرافیکم نداره.سیستم عاملش بالاتره.البته با این ملاک ها بازم این گوشی در مقابل یه سری گوشی های دیگه ممکنه کم بیاره.
اما سرعت و گرافیک بالا براش مهمه n95 8gb.
حرف شما کاملا منطقیه.
هر کس بسته به سلیقه و نیازش گوشیشو انتخاب می کنه.
اگه کسی fm transmiter
مموری خارجی
وضوح تصویر بالاتر
محافظ دوربین
سیستم عامل بالاتر
شارژ با usb
و مدت شارژ بیشتر براش مهم نیست بره 8 گیگ بخره!
من خودم بیشتر از 15 ماهه که n95 کلاسیک دارم و تا خراب هم نشه گوشیم را عوض نمی کنم.آقای amini-bio هم اگه خیلی توی کف این گوشین برن بخرنش و عقیدشونا به همه تحمیل نکنن.همه نظرشونا دادن پس این بحث بیخود را تموم کنیم بهتره
ولی اخبار و اطلاعات گوشی های جدید را همیشه دنبال می کنم.
ما مخلص مجتبی عزیز هم هستیم.کاملا درسته مهدی جان!
مثالت خیلی قشنگ و بجا بود...
ولی مجتبی جان زیاد هم قشنگ نبود!!
چون 9.3 سیستم عامل بالاتری هست که سیستم عامل پایین تر از خودش یعنی 9.2 را ساپورت می کنه.
پس یکم با مبحث ویندوز فرق داره.
این که 100 %ولی آخه هر چی فکر میکنم میبینم این دور از جون حماقت محضه که یه نفر بره N95 8GB خودشو بفروشه و بره N85 بگیره ....
بازم میگم خودتم میدونی فرقشون خیلی زیاده ولی نمیدونم چرا این همه تلاش میکنی که به بقیه بقبولونی که اینطور نیست ...
.
در ضمن گوشی رو که نمیشه هک کرد باید انداخت دور ....
ما اینا را برا کسایی میگیم که می خواند گوشی نو بخرند.
نظرات را بشنوند و خودشون تصمیم بگیرند کدوم بهتره.
منم گفتم که 85 چه فرقایی داره که 8 گیگ نداره!
درضمن من منکر ارزش هک نیستم.
ولی برا کسی که n-gage نخواد مثل من و ساین هم بلد باشه، هک زیاد به چشم نمیاد (بازم میگم هک امکان خیلی خوبی هست)
ولی 2! - مطمئن باش ورژن بعدی 8 گیگ هم که عرضه میشه قابلیت هک با این روش ها را دیگه نداره.
پس ورژن های آینده این 2 گوشی از نظر قابلیت هک دقیقا مشابه خواهند بود (چه هک بشند چه نشند)
به هر حال من بحث را تو این تاپیک همین جا تموم می کنم.
امیدوارم مفید بوده باشه.
اگه کسی تمایل به بحث و تبادل نظر بیشتر بود، در یه تاپیک مقایسه یا در پیغام شخصی و یا عمومی، حاضرم ادامه بدم.
موفق باشید.
دوست من هر جا بگی منم حاضرم باهات بحث کنم .... فقط آدرس لینکو بده ....
بحث رو تموم کنین لطفا
یکی از آشنایان ما تازه ان95 گرفته شاید 6..7 دقیقه طول میکشه نا کانکت بشه به ماهواره
جی پی اسش مشکل داره ؟
یه نکته دیگه تو نصب و اجرای برنامه کند تر از 95 های قدیمی هستش
مخصوصا تو نصب برنامه (شاید 2 برابر طول میکشه )
همه بلایی هم سرش آوردم از ریست و فورمت گرفته تا آپ !!!
انگار سی پی اش رو عوض کردن با 81 و 78 !!!
به نظر من اگه کسی با این وضع کیفیت و کارایی می خواد 95 بخره ارزش نداره ! (کیفیت ساخت گوشی هم پایین اومده بود)
البته من این نکته رو تو خیلی از گوشی هایی که داشتم دیدم
مثلا 73 ام که کیفیتش زمان تا آسمون بود
داداش یکی جواب مارو هم بده ثواب داره
عارف جان خیلی از تغییراتی که با آپدیت به گوشی اضافه و یا کم میشن محسوس نیستند یعنی اونجوری نیست که مثلاً آیکونی اضافه و یا کم بشه .... بیشتر این تغییرات مثلاً در حافظه داخلی گوشی و یا توی مدت شارژ شدن گوشی و ... لحاظ میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)