من بازی Chicago 1930 رو دانلود کردم اما زبانش انگلیسی نیست یا فرانسوی یا آلمانی می خواستم بدونم پچی چیزی هست که دانلود کنم زبونش درست بشه چون بازیش داستانی و اگه داستانشو نفهمی فایده نداره تو Options هم جایی برای زبان نداره. با تشکر
من بازی Chicago 1930 رو دانلود کردم اما زبانش انگلیسی نیست یا فرانسوی یا آلمانی می خواستم بدونم پچی چیزی هست که دانلود کنم زبونش درست بشه چون بازیش داستانی و اگه داستانشو نفهمی فایده نداره تو Options هم جایی برای زبان نداره. با تشکر
سلام بابا اینجا کسی از باتلفیلد هیچی نمی دونه حد اقل یه راهنمایی کوچیک یه تاپیکی چیزی !!!!!!!!
دوست عزیز من ارباب حلقه ها رو توش نمیبینما![]()
K4CU-XFCW-A35P-QIEV-BVTLسلام بابا اینجا کسی از باتلفیلد هیچی نمی دونه حد اقل یه راهنمایی کوچیک یه تاپیکی چیزی !!!!!!!!
YTGY-TJ59-CPNG-7EVT-MVTL
دوستان سلام بازی company of heros tales of valor انگار 6 فصل هستش که بعد از عبور از 3 فصل کلمه عبور جدیدی می خواد. فکر میکنم برای جلوگیری از کپی رایت این اتفاق افتاده که تا اندازه ای جواب می دهد .
اگه کسی فایل کرکی داره که جواب میده برای سه فصل باقیمانده ممنون می شم کمکی بکنه! پسورد اولیه:
Company of Heroes: Tales of Valor
------------------------------------
serial: 0AA5-37B3-F914-4FD3-910A
Last edited by zamany; 12-06-2009 at 09:54.
عجیبه اولین باره همچین چیزی میشنوم
البته من خودم این بازی رو انجام ندادم...ولی برای شما یک سرچ میزنم ببینم مشکل چیه؟!
شما واسه کدوم بازی میخوای آخر؟دوست عزیز من ارباب حلقه ها رو توش نمیبینما![]()
the lord of the rings یا rome: total war?
موقع دانلود که زبونشو گفته بوده حتما دیگه....من بازی Chicago 1930 رو دانلود کردم اما زبانش انگلیسی نیست یا فرانسوی یا آلمانی می خواستم بدونم پچی چیزی هست که دانلود کنم زبونش درست بشه چون بازیش داستانی و اگه داستانشو نفهمی فایده نداره تو Options هم جایی برای زبان نداره. با تشکر
بهتره همیشه تو همین انجمن درخواست بدین(انجمن دانلود بازی های)و مشخصات کامل رو بدید تا چنین مشکلاتی پیش نیاد.من سرچ کردم.این بازی فقط در دو زبان عرضه شده:
اسپانیایی و آلمانی...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گپ جون مگه نگفتم؟پچ ارباب حلقه ها همون پچه که(دو ماه دیگه...) برای بازی rome total war هست...به عبارتی شاید بهش بشه بگیم mod
![]()
سلام
برای بازی وارکرافت 3
اگه میشه پچ 1.21b و 1.22a رو واسه دانلود بزارید
نصبی نباشه از اینا که Paste میکنیم باشه![]()
تو رو خدا اگه دارید بزارید![]()
سلام
به سریال نصب بازی c&c:tiberium wars نیاز دارم اگر کسی داره لطف کنه سریال نصب بازی رو بذاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)