تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 252 از 1635 اولاول ... 1522022422482492502512522532542552562623023527521252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من تو کرج از نمایندگی سونی قیمت کردم ، 360 تومان. جمهوری باید ارزونتر باشه ...
    همراه دوربین چه چیزایی باید بدن بهم (مثل کیف ، هود آفتابگیر و ...) .لطفا بگید که یه موقع کم و زیادش نکنن ، سرم کلاه بره ...
    کیف فکر نکنم رو h50 بدن ولی یک رم 1 گیگ میدن. هود در داخل جعبه دوربین موجود است. از نمایندگی معتبر بگیری هیچ مشکلی پیش نمی یاد.

2. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من تو کرج از نمایندگی سونی قیمت کردم ، 360 تومان. جمهوری باید ارزونتر باشه ...
    همراه دوربین چه چیزایی باید بدن بهم (مثل کیف ، هود آفتابگیر و ...) .لطفا بگید که یه موقع کم و زیادش نکنن ، سرم کلاه بره ...

4. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستان اولا من اصلا دلم نمیخواد کسی با استفاده از حرفهای من بره دوربین بخره .. فقط باید خودش بفهمه چی داره میخره ... پس گمراه شدن دیگران ربطی به من نداره .

دوم در مورد hd . منظور من از کیفیت رو دوستان درست متوجه نشدن ... توی فیلمبرداری اچ.دی صرفا همون کیفیت فیلم رو تو سایز بالاتری برداشت میکنن ... پس کاملا منطقیه که اگه بزنیش به تلویزیون های عرض و بزرگ کیفیت مطلوب تری رو داره (مثل عکس ممونه ... توی دوربین میتونی مثلا عکسو بزاری روی سایز 2 مگاپیکسل یا میتونی بزاری روی 8 مگاپیکسل ... اینجا فقط سایز تغییر کرده نه کیفیت عکس ... ) منظور من اینطوریه ... بعدشم دیگه کسی نمیخواد با دوربین دیجیتال مستند بسازه که همچین سایزی نیاز باشه ... گفتم فوقش دی.وی.دی بزنیم که اونم vga کفایت میکنه ...
    البته باز منظور منو بد نگیرین لطفا ... من نمی گم چیز بدیه ... من میگم اگه دیدین یه کامپکت این قابلیت رو داره ، نیاین اونو با یه نیمه حرفه ای عوض نکینین ... چون بعدا برای ادم پشیمونی میاره ....

مشکل اینجاست که شما فقط تجربیات خودتونو در نظر می گیرید و گفته ها و مستندات دیگر دوستان اهمیتی نمیدید. شما حتی نظرتونو در رابطه با عکس هایی که قرار دادیم نمی گین و فقط رو حرف خودتون پا فشاری میکنید.بعد دوست عزیز خروجی یک دوربین تا حد خیلی زیادی به عکاس و تجربه آن بر میگرده و تنها به دوربین مربوط نمی شه.
    آخه برادر من که شما نیستم تجربیات شما رو داشته باشم ... خوب معلومه باید تجربیات خودمو بگم ... اما اونقدرم شاس نیستم که نتونم ضعف و خوبی های یه دوربین رو بفهمم . من که از اول تا آخر حرفم این بود که h50 بهترین گزینه هست ... اما کسی نگفت چرا حرفم درست نیست ...
    من گفتم ، قبلا هم عکسای این مدلها رو دیدم ... هم پانان و هم کانن عکسهای خوبی مبگیره اما سونی هم از اینا کمتر نیست . در حالی که قیمتش مناسبتره ... حرف من کجاش اشتباست ؟ حداقل من برای حرفم دلیل آوردم ، اما ندیدم کسی برای رد h50 دلیلی بیاره .
    همگی موفق باشید ...

آخر فروم باز raz72592's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض

سلام درحال حاظر کارآمد ترین دوربین عکاسی دجیتال که از لحاز حجم هم کو چکترین ونسبتآ"از لحاظ بدنه استقامت بیشتر وکلا" حرفه -ای ترباشه با قیمتی حدود 400 هزار تومان که خدمات خوبی داشته باشه واسم چی سراغ دارین ولطفآ" برتری اون رو نسبت به هم خانوادهاش روشرح بدین بینهایت ممنون میشم.
    Last edited by raz72592; 03-04-2009 at 17:41.

داره خودمونی میشه mranger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببخشید ، اون که گوشه سمت چپ و اون یکی که سمت راست هود هستش ، چیه ...؟

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشید ، اون که گوشه سمت چپ و اون یکی که سمت راست هود هستش ، چیه ...؟
    سمت راست هود،محافظ(درپوش)لنز هستش.و اونی هم که سمت چپ هود قرار داره،بند اون درپوش هستش.اخه درپوش لنز h50 طوری طراحی شده که نیاز نیست برای روشن کردن دوربین درپوش رو اول بردارین،در داخل درپوش جک هایی تعبیه شده که با روشن کردن دوربین و بیرون آمدن لنز،خودبخود درپوش از جلوی لنز به بیرون هدایت میشه.و برای اینکه زمین نیفته و گم نشه،اون بند رو قرار دادن.

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad Hossein
    توی فیلمبرداری اچ.دی صرفا همون کیفیت فیلم رو تو سایز بالاتری برداشت میکنن
    نه فکر نکنم به این شکل باشه که شما میگین...
    ببینین اگه حرف شما درست باشه معنیش اینه که یک فیلم با کیفیت VGA را اووومدن بزرگتر کردن!!
    در حالیکه ما داریم میبینیم تعداد پیکسلها افزایش پیدا کرده ....... یعنی اگه کیفیت فیلم VGA برابر 480*640 هست کیفیت HD برابر 800*1280 هستش....نمیدونم دقیق گرفتین مطلب را؟؟
    ببین حرف شما مثل اینکه که بیایی و یک عکس با ابعاد 480*640 را بخوای بزرگ کنی معلومه کیفیتش شدیدن افت میکنه چون شما بطور دیجیتالی داری عکس را بزرگ میکنی..... یه چیزی توووی مایه های زوم کردن دیجیتال.....هیچوقت اسم این عکس را نمیتونی بذاری 720p یا HD !!
    ولی توووی فیلم اگه بخوای اینکار را بکنی دیگه فیلم High Definition بهش نمیگن و بدرد زباله دونی میخوره
    شما همین حالا با ضعیفترین دوربینهای رایج حتی دوربینهای موبایل میتونی فیلم VGA بگیری....پس فرق همچین دوربینی با یک دوربین 10 مگاپیکسلی کجا میخواد معلوم شه؟؟

10. 3 کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خیلی عذر میخوام توماری جواب میدم ...

ببین دوست من فک کردی الان من طرفداری دوربین سونی رو بکنم ، شرکت ونی میاد به من پول میده ... یا صاحب پاناسونیک پدر بزرگ منو کشته ؟؟ خب معلومه نه ... من فقط چیزی رو که تجربه کردمو گفتم ... حالا کسی قبول نداره ، به من چه ؟؟ الان سونی سه تا دوربین h7 و h9 و h10 رو گند زده فرستاده بازار ، اما h50 گزینه ی برتر سونی بوده . چراشو همه میدونن . اما چرا میگم کانن و پانا هم با جدیدترین مدلشون بهش نمی رسن ؟ چون هر سه تاشون تو دستم بوده میگم ...
    حالا شما باز بگو 600 تا شات میزنه ... مردم حرفه ای دستشونه 500 تا بزور میزنن ... چه برسه به باطری قلمی کانن !!!

یه چیز بگو با واقعیت جور در بیاد ... یا حداقل خودت تجربه کرده باشی ...

همین دیروز عکسهای sx10 رو تو سایت عکاسی دیدم ... عکسهاش اونطوری نبود که طرفداراش میگن .
    خلاصه ی کلام من اینه که بh50 با توجه به قیمت خیلی مناسبش و کیفیت و امکانات خوبش بهترین انتخابه .
    حالا بگذریم که hx1 هم اومده و اونم خیلی چیزا بالاتر از h50 داره .

ببین دوست من ... Hd اصلا ربطی به کیفیت نداره ... اصلا بدرد منو شما هم نمیخوره ... چرا ؟ چون فقط حجم اضافیه ... همین الان 30 فریم 640*480 توی یه رم 2 گیگ 25 دقیقه فیلمبرداری میشه (تازه اگه avi نباشه که معمولا کانن هم avi هست !!!) . بنابراین اصلا مسخرست که به این گزینه توجه کنی ... شما فیلم دی وی دی هم بخوای بزنی 640*480 کافیه .
    تازه همه ی مدلهای جدید سونی رو وصل کنی روی تلوزیون های hd فیلم و عکسو با بالاترین کیفیت ممکن ارائه میده .
    دوست عزیز در مورد باطری با احترام به نظر حضرتعالی اما دیروز که 13 بدر بود من با باطری قلمی 2500 سونی نزدیک به 300 تا عکس گرفتم و 10 دقیقه هم فیلم گرفتم اما هنوز چراغ دوربینم مبن بر تمام شدن باطری روشن نشده اینم بگم دوبار این 300 تا عکس و فیلمها رو هم نگاه کردیم که اونم شار باطری رو استفاده می کنه ؟ من هم قصد طرفداری از هیچ برند یا نوع خاصی رو ندارم
    نظرتون چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان اولا من اصلا دلم نمیخواد کسی با استفاده از حرفهای من بره دوربین بخره .. فقط باید خودش بفهمه چی داره میخره ... پس گمراه شدن دیگران ربطی به من نداره .

دوم در مورد hd . منظور من از کیفیت رو دوستان درست متوجه نشدن ... توی فیلمبرداری اچ.دی صرفا همون کیفیت فیلم رو تو سایز بالاتری برداشت میکنن ... پس کاملا منطقیه که اگه بزنیش به تلویزیون های عرض و بزرگ کیفیت مطلوب تری رو داره (مثل عکس ممونه ... توی دوربین میتونی مثلا عکسو بزاری روی سایز 2 مگاپیکسل یا میتونی بزاری روی 8 مگاپیکسل ... اینجا فقط سایز تغییر کرده نه کیفیت عکس ... ) منظور من اینطوریه ... بعدشم دیگه کسی نمیخواد با دوربین دیجیتال مستند بسازه که همچین سایزی نیاز باشه ... گفتم فوقش دی.وی.دی بزنیم که اونم vga کفایت میکنه ...
    البته باز منظور منو بد نگیرین لطفا ... من نمی گم چیز بدیه ... من میگم اگه دیدین یه کامپکت این قابلیت رو داره ، نیاین اونو با یه نیمه حرفه ای عوض نکینین ... چون بعدا برای ادم پشیمونی میاره ....

آخه برادر من که شما نیستم تجربیات شما رو داشته باشم ... خوب معلومه باید تجربیات خودمو بگم ... اما اونقدرم شاس نیستم که نتونم ضعف و خوبی های یه دوربین رو بفهمم . من که از اول تا آخر حرفم این بود که h50 بهترین گزینه هست ... اما کسی نگفت چرا حرفم درست نیست ...
    من گفتم ، قبلا هم عکسای این مدلها رو دیدم ... هم پانان و هم کانن عکسهای خوبی مبگیره اما سونی هم از اینا کمتر نیست . در حالی که قیمتش مناسبتره ... حرف من کجاش اشتباست ؟ حداقل من برای حرفم دلیل آوردم ، اما ندیدم کسی برای رد h50 دلیلی بیاره .
    همگی موفق باشید ...
    h50 هم یکی از دوربینهای خوب این رده هست فکر کنم تمامی دوربینها نقاط قوت و ضعف خودشون رو دارن و به طور کلی هیچ کومشون برتری ندارن تا بشه یکیشون رو برتری داد

آخر فروم باز raz72592's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض

کسی راه نمائی واسه من نداره اگه باید جای دیگه ای دنبال جواب بگردم لط فا"راهنمائی کنید ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •