سلام
کسی از دوستان میدونه چجوری باید لیزری که نور قرمز میندازه رو هدف رو تو اسلحه هامون فعال کنیم...
سلام
کسی از دوستان میدونه چجوری باید لیزری که نور قرمز میندازه رو هدف رو تو اسلحه هامون فعال کنیم...
اونجا اگه نتونستي بكشيشون فرار كن ! البته بستگي داره با چه درجه سختي رفته باشي .
من وقتی اوایل بازی با دسته بازی می کردم خود به خود از لیزر استفاده می کرد اما وقتی موس و کیبورد استفاده می کنی لیزر حذف میشهسلام
ok نوید جان.
مشکلی بود می پرسم؟
این نسخه کامپیوتر که اان اومده دزدیه یا زودتر اومد؟؟
سلام
اقا من دیگه دارم دیونه میشم الان من رسیدم اونجا که یه قول میاد میریم تو یه اتاق جزغالش میکنیم ولی بعدش یک کم میرم جولوتر ارور میده حتما باید ری اینستال کنم یا کلا دوباره نصب کنم تا درست شه به نظرتون مشکل از کجاست؟ اگه یک سی دی دیگه بگیرم درست میشه؟
خب وقتی که صفحه ی جدید باز میشه ، 10ثانیه بعدش یه صفحه باز میشه که متنش اینه :
Fehler
Die Limits für Bandbreite oder maximale Anzahl gleichzeitiger Verbindungen sind erreicht.
Leider kann die von Ihnen angeforderte Datei zu diesem Zeitpunkt nicht ausgeliefert werden.
Bitte versuchen Sie es zu einem späteren Zeitpunkt erneut.
18.09.2009 15:08 Uhr
اینو چیکارش کنم ؟
آقا یکی بگه نسخه p30world مشکلی نداره آخه boysteam گرفتم رفته رو اعصابم موقع نصب error میده میخوام بدونم اگه مشکلی نداره سفارش بدم یکی دیگه هم این سوالو پرسیده بود ولی کسی جواب درست نداده بود خواهشن اگه کسی میدونه بگه
سلام
دو سه نکته برام پیش اومده. اول اینکه یه چیزی باعث اعصاب خوردی من شد. من وقتی داشتم با یکی از غولها می جنگیدم تیر هام کلا تموم شد اصلا هم خون نداشتم و وضعیت بدنی هم قرمز (هشدار) رسید. بعد از بازی خارج شدم تا از سیو قبلی بیام ولی دیدم همون وضعیت قبلی رو دارم تازه باید کلی زامبی رو که کشته بودم از دوباره بکشم. این خیلی بده. البته تاثیری تو گیم پلی و غیره نداره بلکه خیلی سخت شده. نکته دوم اینکه من با خریدن چه چیزی می تونم حجم کوله پشتی رو بیشتر کنم.؟ راستی ظاهرا داره یه خبرایی از جیل ... اوه داستان رو لو ندم ببخشید.
من بازی رو تا مرحله ی 2 رفتم بعد از بازی اومدم بیرون الان چطوری باید ادامه شو بازی کنم ؟
چطوری سیو می شه ؟
چگونه در این بازی باید سیو کرد چون من وقتی از بازی خارج می شوم دوباره باید از اول شروع کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)