چاکریم چارلی خجالت زده ام کردی به خدا همین که من کاپ رو دریافت میکنم و اول من تو دستام احساسش میکنم و اینکه شما دوستان اینقدر لطف دارین به ما برای ما کافیه .........خیلی مخلصیم.............
پس اینم تقدیم به همه عاشقان رئال:
![]()
چاکریم چارلی خجالت زده ام کردی به خدا همین که من کاپ رو دریافت میکنم و اول من تو دستام احساسش میکنم و اینکه شما دوستان اینقدر لطف دارین به ما برای ما کافیه .........خیلی مخلصیم.............
پس اینم تقدیم به همه عاشقان رئال:
![]()
ما قزويني نيستيم اما به عشق رئال و بخصوص كاپيتانش ما اول ميپريم........
ديگه چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟يخورده شما هم مايه بزاريد........
میمش از قصد نبود ولی الفش از قصد بود ..دی:كسري رو كه با الف مي نويسيد، حالا بجا ك هم ميم ميزارين؟ ): ديگه يهو كلا اسم ما رو عوض كنيد، راحت كنيد خودتون رو!
بارسلونا بازی نداره ..رئال 72
ویا 62
بارسا 61
اوول فصل که میلیتو و انری رو خرید من کف کردم گفتم فهرمانه اخه این دوتا فقط نبودن که بازم خریده بود ..
یادتونه اوولای فصل به اینتر چند تا گل زد ؟؟؟
واااااااااااااااااااي بچه ها چيكار كرديم
انجمنو به آتيش كشيديم
بهتره با مديريت صحبت كنم تاپيكو صد يا دويست سال ببندناون وقت وقتي اينطوري شديم
بيايم اينجا
من رفتم لالا
خداحافظ همگي
كمك خواستيد صدام كنيد
مخصوصا در مورد جنگ با بارسلون و هر چيزي كه به بارسلون باشه ... خلاصه در خدمتيم![]()
![]()
اوول شوستر رو بگیریم بندازیم زمین !!!!!
بقیه هم می پریم روش !
مگه صدام هم اره ؟؟؟؟صدام كنيد
الان حسین می اد بنت می کنه ها ( همون سم فیشر خودمون)اوول شوستر رو بگیریم بندازیم زمین !!!!!
بقیه هم می پریم روش !
منم رفتم بخوابم ...اااااااااااااااااااي بچه ها چيكار كرديم
انجمنو به آتيش كشيديم
بهتره با مديريت صحبت كنم تاپيكو صد يا دويست سال ببندن اون وقت وقتي اينطوري شديم بيايم اينجا
من رفتم لالا
خداحافظ همگي
كمك خواستيد صدام كنيد
مخصوصا در مورد جنگ با بارسلون و هر چيزي كه به بارسلون باشه ... خلاصه در خدمتيم
ممد جان چیه ترسیدی ؟بیا بابا نترس انگار نه انگار قهرمان شدیم ها؟بیا نترس تو جشن شرکت کن داداش....
اره وحید جان بعد بازی با اینتر که 5 تا زدند من کفم برید گفتم اینا دیگه چه غولی شدن ها ولی دلم روشن به این بود که وقتی رئال بکام و رونالدو و زیزو و اوون و خیلیهای دیگه رو داشت همه میگفتن که بهترین است و دیگه امکان نداره رئال قهرمان نشه ولی دیدی که نشد من دلم به اون روشن بود که اینا دقیقآ به مشکل ما دچار میشن و گرفتار بازیکنهای میشن که واس پول بازی میکنن نه برای عشق اون بازی ..
خدایشش بعد بازی رو دیدید که چجور تیم همه از دلهره ایستاده بودند به این میگن تیم که همه برای تیم عشق میورزند ها....
بچها اگه حرفی چیزی گفتم که شاید موجب ازدگی نه تنها شما دوستان بلکه کل بچهای سایت شده معذرت میخوام ....تا دیدار بعد یا حق...............
همگي امشب بريد بخوابيد و تويه خوابتون پيشاپيش در جشن قهرماني شركت كنيد............
ما كه رفتيم بخوابيم تا بيشتر بتونيم تويه قهرماني شركت كنيم.......
چاكر همتونم هستم..........
تا فردا......
ورزش يعني فوتبال
فوتبال يعني اسپانيا
اسپانيا يعني رئال
رئال يعني كاپيتان
كاپيتان يعني رائول
بچه ها به همتون تبریک می گم ...نه برای قهرمانی برای اینکه
تونستیم بیشترین پست رو توی اخبار ورزشی داشته باشیم...
2,903 پرسپولیس...
رئال...
2,931
عالیه .
غلط کردم خودم اول از همه می پرم !!!!!!
راستی بازی بعدی یکشنبه بعد ساعت 11:30 هست
رئال - بیلبائو (تیم 11 جدول)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)