تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 2376 اولاول ... 1522022422482492502512522532542552562623023527521252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من فکر میکنم تواون شبکه جام جم این جورحرفا یه چیز عادی باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

يكى مثل عنايتى مى خواهيم

نظرى جويبارى: مطمئن باشيد پگاه را هم شكست مى دهيم
    برترى استقلال مقابل ابومسلم باز هم باعث فروكش كردن نگرانى نظرى جويبارى از خط حمله استقلال نمى شود. جويبارى پس از بازى حرف هايى مى زند: «مهاجمان ما همگى خوب هستند ولى هنوز هم براى رفع مشكل گلزنى، مهاجمى مثل رضا عنايتى را مى خواهيم.بازى مقابل ابومسلم بعد از چند ديدار تداركاتى، خيلى خوب بود و بچه ها با وجود بازى ضعيف نيمه اول توانستند در نيمه دوم نمايش خوبى ارائه كرده و به پيروزى برسند. استقلال بازيكنان جديد زيادى دارد كه به هماهنگى آرمانى نرسيده اند. مطمئن باشيد كه در بازى با پگاه بهتر خواهيم شد و نتيجه بازى هم به سود ما تمام مى شود. قلعه نويى با درايت خود مى تواند اين هماهنگى را هرچه زودتر در تيم ايجاد كند.
    پگاه تيم خوبى است كه مربى با دانشى چون ذوالفقارنسب را در اختيار دارد. آنها تماشاگران خوبى دارند و به طور حتم بازى مشكلى خواهيم داشت. با اين حال تمام تلاش خود را براى ۳ امتياز انجام خواهيم داد.»

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مهدى اميرآبادى: اميدوارم چشم مربيان تيم ملى باز شود
    ايران ورزشى- مهدى اميرآبادى دوباره به همان بازيكن تند و تيزى كه روزگارى در سايپا بهترين پيستون راست بود تبديل شده است. بازيكنى كه چند فصل در استقلال يك روند معمولى را پشت سر گذاشت حالا همان بازيكن مورد پسند امير قلعه نويى شده است. به طور حتم او با اين پشتكار مى تواند دوباره به تيم ملى دعوت شود. اميرآبادى با وجود حضور بازيكننى نظير بيك زاده و ميثم منيعى به نظر مى رسد تبديل به بازيكن فيكس پازل تاكتيكى امير قلعه نويى شده است.

كمى در مورد بازى صحبت كنيد
    - بازى خوبى بود، ما به فكر ۳ امتياز بازى بوديم و خدا را شكر تلاش بچه ها نتيجه داد و توانستيم اولين بازى را با برد شروع كنيم.
    با توجه به اينكه يكى از گل هاى تيم را هم به ثمر رساندى از بازى خودت راضى هستى
    - من اگر هم توانستم گل بزنم تنها نتيجه تلاش كل تيم بود و من فقط خوشحالم كه زحمات بچه ها به ثمر رسيد و از لحاظ بدنى هم به دليل اردوهايى كه برگزار شد به خصوص اردوى تركيه خيلى پيشرفت كرده ام و به شرايط آرمانى كامل رسيده ام.
    با اين بازى كه انجام دادى اميد دارى كه به تيم ملى دعوت بشى
    - اميدوارم كه سرانجام چشم مربيان باز شود و من هم بتوانم دوباره پيراهن تيم ملى كشورم را بپوشم.
    از بازگشت جبارى خوشحال بوديد
    - نه تنها من بلكه تمامى بچه ها از اينكه مجتبى (جبارى) توانست پايش به گل باز شود و اين گل را تقديم به پدرش كرد خيلى خوشحال بوديم و اين خود يك روحيه مضاعف براى ما به همراه داشت.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خوب این بیژن ذوالفقارنسب خوبی که داره اینه که بیشتر گربه سیاه لنگیاست تاآبیها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در امريكا با قطبى همكار بودم

اميد نمازى: امروز فردا با قلعه نويى حرف مى زنم
    ايران ورزشى- اوايل هفته بود كه نام اميد نمازى مربى ايرانى مقيم امريكا براى كمك به امير قلعه نويى مطرح شد. نمازى كه فعاليت چشمگيرى در فوتبال و فوتسال امريكا داشته است اين خبر را تكذيب نمى كند. ديروز با نمازى حرف زديم، مردى كه به لحاظ رفتارى شباهت بسيارى با افشين قطبى دارد.
    آقاى نمازى سلام! انگار قرار است به ايران بياييد
    نمى دانم اين اخبار چگونه در اختيار شما قرار مى گيرد! بله! راستش را بخواهيد من با امير قلعه نويى حرف زدم.
    ميان شما توافق صورت گرفته است
    هنوز نه اما قرار است امروز - فردا بار ديگر با قلعه نويى حرف بزنم. اگر مذاكرات موفقيت آميز باشد اوايل هفته آينده به ايران مى آيم.
    در امريكا مشغول به مربيگرى هستيد
    فعلاً دوران استراحت را پشت سر مى گذاريم.
    مشكلى براى سفر به ايران نداريد
    اگر دعوتنامه بفرستند نه هيچ مشكلى وجود ندارد.
    مگر پاسپورت ايرانى نداريد
    من از ۶ تا ۱۸ سالگى در ايران بودم. الان هم پاسپورت ايرانى دارم و هم يك شهروند امريكايى محسوب مى شوم. براى آمدن به ايران هيچ مشكلى ندارم و پدر و مادرم در ايران زندگى مى كنند.
    در استقلال به عنوان مربى فعاليت خواهيد كرد يا فقط آناليزور خواهيد بود
    گفتم كه هنوز حرف هاى نهايى را نزديم اما بحث همكارى ام به شكل آناليزور است.
    شنيديم با افشين قطبى هم در تماس هستيد
    افشين خان از دوستان قديمى من هستند!
    با ايشان كار هم كرده ايد.
    بله! در تيم جوانان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در واكنش به دعوت دو بازيكن استقلال به تيم ملى

قلعه نويى: من حرف نزنم بهتر است
    ايران ورزشى- دعوت دو بازيكن از استقلال به تيم ملى به اين معنى است كه آبى پوشان بايد بدون كاظمى و طالب لو مقابل پگاه به ميدان بروند. اين در حالى است كه على دايى ۵ بازيكن سايپا و ۳ بازيكن سپاهان را به تيم ملى دعوت كرده تا احتمال لغو بازى هاى اين دو تيم در هفته دوم قوت بگيرد. همه اين مسائل باعث شده تا استقلالى ها نسبت به عملكرد دايى واكنش منفى نشان دهد. با اين وجود امير قلعه نويى با سياست خاصى درباره اين موضوع صحبت مى كند. وقتى از قلعه نويى مى پرسيم كه آيا حاضر است در غياب كاظمى و طالب لو بازى كند، لبخند معنى دارى مى زند و مى گويد: «اجازه بدهيد درباره اين مسأله فعلاً صحبت نكنم. در حال حاضر اگر حرف نزنم، بهتر است.»
    اصرار ما هم بى فايده است و امير قلعه نويى دوباره مى گويد كه فعلاً صلاح نيست صحبت كند. اين در حالى است كه نزديكان اين مربى از نارضايتى او از عملكرد دايى خبر مى دهند و مى گويند قلعه نويى از اينكه دايى كارى كرده كه بازى سايپا و سپاهان لغو شود اما ساير تيم ها به ميدان بروند، سخت شاكى است.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

کسایی که تا حالا بازی پگاه - استقلال رو پیش بینی کردن :

استقلال تهران 3-0 پگاه گیلان
    من نتیجه باری را چیزی جز:
    3-1 به سود استقلال پیشبینی نمیکنم...
    استقلال با نتیجه 2-1 میبره.

دیگه واسه پیش بینی وقت ندارین..
    Last edited by emad64; 09-08-2008 at 15:47. دليل: EHHASSATNI و alireza001199 و آرش-19 به لیست اضافه شدند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

استقلال تیم بزرگ دنیا ست

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

استقلال تیم بزرگ دنیا ست
    حاج جعفر، نمی خوای بازی پگاه - استقلال رو پیش بینی کنی ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

استقلال 3 - پگاه 1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •