آقا دمش گرم. ردیف بود. داور نامرددی نمی کرد و بچه هام بیشتر دقت می کردند بالای 6 تا می زدیم
آقا دمش گرم. ردیف بود. داور نامرددی نمی کرد و بچه هام بیشتر دقت می کردند بالای 6 تا می زدیم
بایرن تیمیه که اگه 4 تا بخوره 5 تا می زنه تازه اگزم شانس بیارید
ابکش می خریم
Last edited by بی باک بی بال; 09-04-2009 at 10:03.
کلینزمن (8.4.2009) :آخه مسی هم شد بازیکن مسعود شصت چی:من مسی رو از جوبای ریودوژانیرو پیدا کردم.
باید اعتراف کنم مسی بهترین بازیکن زمین بود...
ریبری ریبری که میگفتند اینه اینکه در حد بارسا اتلتیک(دوم بارسا) هم نیست
وای چقدر خوش شانس اند وگرنه 2 رقمی شده بودند
از روحیه این بایرنیای سولاخ خیلی خوشم میاد !
خودشون رو جزو تیمای بزرگ میدونن !
آخه تا اینجا هم با قرعه خوب بالا اومده بودن.
اگه داوری رو نداشتن که دو رقمی شده بودن. تازه شانس آوردن بازیکناشون خشنن بارسا از ترس مصدومیت زود تعویض کرد وگرنه دیگه هیچی ازش نمیموند !
نه یکی نه دو تا نه سه تا دیگه 4 تا خجالت داره !
خب دیگه
آلمانها اینقدر تو طول تاریخ 3-0 عقب افتادن و آخر سر با خوش شانسی 4-3 بردن
که فکر میکنن اینبار هم همینجوریه !!
اما نمیدونن تو زمین خودشون بیشتر میخورن
--------------------------------------------------
این داور بازی دیشب مشکلات روحی روانی داشت بنده خدا
بچهها یک سوال داشتم، چون هواداران بارسا اطلاعاتشون خوبه گفتم اینجا بپرسم
سوال اینه که چرا بعضی باشگاهها عنوان f c و بعضی a c و یا c f رو یدک میکشند؟!
البته جواب رو میدونم فقط میخوام ببینم شما هم بلدید یا نه![]()
تحقير بايرنمونيخ در بارسلونا
بارسلونا و چلسي ديدار رفت خود از مرحلهي يك چهارم نهايي رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا را با پيروزي پر گل به پايان بردند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چهارشنبه شب در ادامهي دور رفت رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا بارسلونا و ليورپول به ترتيب ميزبان بايرن مونيخ و چلسي بودند. بارسلونا در ورزشگاه خانگي خود، نوكمپ توانست با چهار گل بايرن مونيخ را شكست دهد و بخت خود براي حضور در مرحلهي نيمه نهايي اين رقابتها را تا اندازهي بسيار زيادي قطعي كند.
شاگردان پپ گوارديولا در اين بازي در نيمهي نخست چهار بار دروازهي هانس يورگ بوت را باز كردهاند تا قهرمان فصل گذشتهي بوندسليگا در اين بازي هيچ حرفي براي گفتن نداشته باشد.
بايرن كه اين روزها در بوندسليگا هم حال و روز خوشي را ندارد پس از شكست 5 بر يك خود در برابر ولفسبورگ از رقابتهاي بوندسليگا چهارشنبه شب در ورزشگاه نوكمپ چهرهي يك تيم مغلوب تمام عيار را به نمايش گذاشت.
ناتواني تيم مونيخي در كارهاي هجومي باعث شد تا ويكتور والدس سنگربان بارسلونا شبي بسيار آرام را سپري كند.
دو تيم هفتهي آينده در ورزشگاه آليانس آرهنا در حالي به ديدار هم ميروند كه از هم اكنون ميتوان آبي- اناريها را در مرحلهي نيمهي نهايي ديد.
گلزنان بازي رفت دو تيم، ليونل مسي (9،38)، ساموئل اتوئو (12) و تيري آنري (43) بودند.
اشتباههاي داوري در اين بازي موجب شد تا پپ گوارديولا سرمربي بارسلونا به قضاوت داور به شدت معترض باشد. اعتراض او به ناديده گرفتن خطاي بازيكن خط دفاعي بايرن روي مسي اخراج او از نيمكت مربيگري بارسلونا را در پي داشت.
FC مخفف Football Club به معنی کلوب فوتبالی هست و برای باشگاهی بکار میره که فقط فوتبال رو پیگیری میکنه.
AC (فکر کنم) مخفف Athletic Club به معنی کلوب ورزشی باشه و برای باشگاهی بکار میره که رشته های ورزشی دیگری رو معمولا در کنار فوتبال پیگیری میکنه.
Last edited by nw_nk; 09-04-2009 at 18:26.
دستت درد نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)