با سلام خدمت مديران گرامي
من قصد خريد گوشي نوكيا n73 موزيك را دارم لطفا راهنمائي فرمائيد كه مشخصه هاي گوشي اصل با تقلبي اين مدل چيه چون شنيدم تقلبي اين گوشي تو بازار زياد شده
با تشكر از شما
با سلام خدمت مديران گرامي
من قصد خريد گوشي نوكيا n73 موزيك را دارم لطفا راهنمائي فرمائيد كه مشخصه هاي گوشي اصل با تقلبي اين مدل چيه چون شنيدم تقلبي اين گوشي تو بازار زياد شده
با تشكر از شما
بردش سبز پررنگ باشه
بارکدش با64 شروع شه
رقم 6و7 سریال 00 یا 01 باشه
و...
نه
نشدنیه
اصلا نمیشه
نه
فقط پروداکت کد عوض میشه
ربطی به سریال نداره
- دوست من. گوشی شما در این حالت خوابه. یعنی خوابش برده تا کمتر باتری مصرف کنه. برای این که خوابش نبره بایستی حالت Sleep Mode رو خاموش و غیر فعال کنی. توی منوی ستینگ.
- اگه گوشیت رو هک کرده باشی و برنامه های فارسی نویس و ... نصب کنی مموریت حجمش می آد پایین. حتی وقتی گوشیت خاموشه و داری شارژش می کنی برنامه هک فعاله و می تونی هنگام خاموش بودن گوشی و شارژ شدنش برنامه رو ببینی که توی بگ گروند آمده. وقتی این برنامه ها نصبه مصرف باتریت هم به جای 4 روز شارژ به حدود یک روز و نیم می رسه.
Last edited by oh my god; 15-01-2009 at 10:59.
یه بار گوشی تو کلا فرمت کن هم سیمکارت هم مال موبایلو و یه باتری تازه بخر احتمال زیاد درست میشه حرف دوست بالایی در انجام بده.دوستان گوشی من ان73 معمولی هست یه چندتا مشکل پیدا کرده اول اینکه وقتی میره رو حالت استند بای یعنی اون چراغ ابیه چشمک میزنه وقتی هر دکمه ای رو میزنم که صفحه روشن بشه و باهاش کار کنم خیلی طول میکشه یعنی کند شده زود نمیاد بالا دوم اینکه در حالت معمول فون مموری از 44 مگ 14 یا 15 مگش استفاده شده ولی بعضی وقت ها خود به خود مینویسه فون مموری پر شده و میبینم 44 مگش پر هست بعد با خاموش روشن کردنم درست نمیشه بعد از مدتی خودش درست میشه
راستی 2 سال پیش گرفتم فنلاند اصل با گارانتی اتصالات که یه بار خودم اپدیتش کردم به ورزن 4.07 فکر کنم الان 4.08 اومده
تورو خدا راهنمایی کنین چکارش کنم همش رو اعصابه
ممنونم از راهنماییت خوشبختانه درست شد و الان میتونم گوشیو به کامپیوتر متصل کنم.تصمیم داشتم گوشیو آبدیت کنم که با یک ریستارت گوشی و کامپیوتر همه چی مرتب شد.
منم تعجب کردم چون یه مدت خیلی دنبالش رو گرفتم ولی بازم عملی نشد .
ولی عجیبه این گوشی اسکرین سیور نداره ها .
سلام
ممکنه لطفا نحوه کاربا برنامه ------ رو تشریح کنید
متشکرم
Last edited by hamid1002; 16-01-2009 at 10:33.
برای من مشکلی پیش اومده وازدوستان عزیزخواهش میکنم منو راهنمایی کنند:
دربخش پیام کوتاه گوشیم نه اس ام اس میفرسته ونه میگیره وهرموقع که پیامی را میخواهم بفرستم بعدازچندلحظه پیغام میده"unable send massage to ..."
وجلب اینجاست که ازاعتبارهم کسر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)