تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 252 از 285 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بچه ها من امسال معدل دیپلمم 13.88 شد (به خاطر خاطر عمل کلیم که باعث شد 4 ماه ترم دوم مدرسه نباشم )ولی ترم اول معدلم 19.65 شد(تو علامه طباطبایی ) میخواستم بپرسم با این معدل من ایا امکانش هست سال بعد زیر 500 بشم چون من شنیدم کسایی که معدلشون زیر 17 یا 18 هستش امیدی به قبولی برا زیر 1000 نباید داشته باشن ایا واقعا این جوری هستش .مشاور من میگه همچین چیزی نیست ولی من اینو از زبون نکوئی شنیدم کسی نحوه تاثیر معدل رو میدونه مثلا اینکه هر1 نمره یک درس تو امتحان نهایی چند درصد حساب میشه برا همون درس .بچه ها تو رو خدا کمکم کنید من از همین اول راه ناامید شدم .امیدوارم همطون هر رشته ای که دوست دارین قبول بشین ممنون میشم هر کی هر اطلاعاتی داره به من بده . سهیل جان حداقل شما جواب من رو بده

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها ما دووم نیاوردم و در درسایی که یادم بود درصد گرفتم
    دینی 70
    زبان 84
    فیزیک 75

داره خودمونی میشه Milikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کلمه هایی مثل شیرین یا بهمن یا مهر یا..... توی هر بیتی که بیان باید ایهام دار حسابشون کرد چون اساسا چند معنی ازش برمیاد.ممکنه یه معنی به بیت بخوره یه معنی به بیت نخوره ولی بازم دارای ایهام باید حسابشون کرد.حتی کلمه شکر رو هم باید ایهام دار حساب کرد.هم معنی شکر خودمون رو میده هم اسم معشوقه خسرو که همون شیرین باشه.

گرچه با این هم موافق نیستم ولی حتی با در نظر گرفتن این ، هیچ کدوم از معانی شیرین با این شور که تو بیت اومده ایجاد پارادوکس نمیکنه

من خودم 1 زدم ولی پاسخنامه میگه 4 ، البته 1هم کامل نمیتونه درست باشه چون یکیش بی ارتباطه ولی قطعا 4 هم نیست چون دو تا از موردهایی که گفته با بیت بی ارتباطه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرچه با این هم موافق نیستم ولی حتی با در نظر گرفتن این ، هیچ کدوم از معانی شیرین با این شور که تو بیت اومده ایجاد پارادوکس نمیکنه
    من رشتم انسانیه ولی اون سوالو دیدم هر چند گزینه های دیگش یادم نیست
    یادم نیست دقیق ولی شور شیرین اگر معنای طبیعیشونو درنظر بگیری پارادوکس دارن.
    من درس تخصصی آرایه های ادبیو خوندم.
    شور شیرین ایجاد پارداوکس میکنه چون 2 حس متناقض رو در کنار هم آورده و البته اگر فاصله داشتن میشد تضاد حساب کرد البته گاهی وقتا آدم بین تضاد یا تناقض حساب کردن میمونه.این بیت:
    می خورم جام غمی هر دم به شادی رخت/خرم آن کس کاو بدین غم شادمانی میکند

یه سری اینو تضاد میگیرن ولی اگر به مفهوم دقت بشه میفهمیم بیت تناقض داره.یعنی خوردن جام غم با دیدن شادی رخ یار.
    یه سری غم و شادی رو که میبینن تضاد میگیرن درحالی که باید به مفهوم دقیق توجه کرد

من مصراع کامل اون گزینه مورد نظرتو یادم نیست ولی به هر حال شور شیرین حتی اگر ندونیم بقیه مصراع چیه تناقض داره و حتی شاید ایهام تناسب هم بتونیم بگیریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

محسن جان من یادم از اولین روزایی که این تایپیک راه افتاد من هر وقت پستاتو میخوندم تو یک روزی می خواستی شروع به خوندن کنی ولی هیچ وقت شروع نکردی تا کنکور اومد و رفت فقط اینو بهت میگم که ما یک کشور اروپایی نیستیم که ملتش راههای مختلفی برای موفقیت داشته باشند تنها وتنها راه موفقیت در این کشور درس خوندن و نقض کردنش فقط از زیر موضوع در رفتن هستش با این حال از من خواستی برات لیست کتابهامو بذارم من هم این کارو میکنم ولی این رو بدون برای رسیدن به هدفت همه چی کتاب نیست خیلی بیشترش همت ادم که مطمئنم تو داری پس شروع کن انشا الله که موفق میشی . ببین اولی کتاب اموزشم بود .دومی کتاب تست اولم وسومی کتاب تست دومم.(ادبیات= هدفدار_نوبل_شهریاری) (عربی= سبز گاج_بوذری اندیشه _کتاب سبز)(دینی =الگوی توسعه نمونه_کتاب سبز) (زبان =کیاسالار شبقره_اندیشه_کتاب سبز) (فیزیک=درس از روی اندیشه خوندن _تست اندیشه _تست خوشخوان )(شیمی= درس از روی اموزش بازرگان _تست اندیشه_ کتاب سبز) (دیفرانسیل و پایه =درس از روی رمزینه _تست اندیشه _خوشخوان _رضوی ) (گسسته= رمزینه _اندیشه _ مشفق _خوشخوان ) (تحلیلی= رمزینه_ اندیشه _ مشفق ) _(هندسه پایه= شهریاری _اندیشه) ..... ببین توی کتابای من تو یه گاج یا قلم چی پیدا نمیکنی چون من از کسایی که من رو خر فرض میکنن بدم مییاد کتابی که تو سه روز یه دانشجو تالیفش میکنه بعد به اسم یه مولف گنده چاپش کنن . من فکر کم این فقط توهین به بچه هاست اونا هم تقصیری ندارن چون ما هر کتاب اشغا لی که بیرون اومده خریدیم اونا هم عادت کردن از ما که گذشت ولی امیدوارم برای بعد ما یه اندیشه سازان جدید متولد بشه (میتوان با زیرکی تحقیر کرد هر معماری شگفتی را )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان...سوال 12 ادبیات فکر کنم هیچکدوم از گزینه ها درست نباشه چون اسلوب معادله نداره گزینه 1 نمی تونه باشه.حسن تعلیل هم که نداره گزینه 3 حذف می شه.پارادوکس که اصلا نداره.می مونه فقط گزینه 2 که اگه تضاد شور وشیرین باشه درست می شه.راجع به ایهام هم باید بگم ایهام تناسب گفته یعنی یه کلمه تو بیت با معنی دیگر خود که هیچ ربطی به مفهوم جمله نداره با کلمه ای از بیت ارتباط داشته باشه که در این صورت شور ایهام تناسب خواهد داشت ولی باز مطمین نیستم اگه یکی که بیشتر بلد باشه(مثل آقا بردیا که رشتشون انسانیه) لطف کنه یه نگاهی بندازه بهتر باشه
    سوال 18 رو هم قبول دارم بیتاش تقریبا بی ربط بود ولی بیت ه گفته اگه کسی در سایه عنایت او باشه دشمن براش مثل دوست می مونه که می شه یه جورایی به بیت اصلی ربطش داد,بیت ز هم می گه اگه عنایتت با ما باشد از آن دزد(حالا هر کی می خواد باشه)بیمی نیست که باز هم اشاره ای به از بین رفتن ترس از دزد و اونطور چیزا در سایه ی توجه خدا یا پیامبر داره,بیت الف رو هم فکر کنم همه قبول دارید,فکر کنم بیت ب درست باشه و به بیت اصلی مربوط,بیت ج رو نمی تونم دقیقا بازش کنم و منظورشو بفهمم ولی تا اونجایی که درکم رسید به بیت اصلی نشد ربطش بدم ولی به فرض اگه درست باشه گزینه 1 و 2 پاسخ صحیح خواهند بود چون بیت د هم اندک اشاره ای به بی باکی از طوفان در صورت همراهی با چیزی دارد ولی باز کلا حرفامو جدی نگیرید چون امسال ادبیات کلا 15 ساعت هم نخوندم

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

تازه من چندتا سوال اشتباه تو فیزیک هم پیدا کردم بعدا پاسخنامه رو عوض میکنن مطمئن باشید!

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

بچه ها من امسال معدل دیپلمم 13.88 شد (به خاطر خاطر عمل کلیم که باعث شد 4 ماه ترم دوم مدرسه نباشم )ولی ترم اول معدلم 19.65 شد(تو علامه طباطبایی ) میخواستم بپرسم با این معدل من ایا امکانش هست سال بعد زیر 500 بشم چون من شنیدم کسایی که معدلشون زیر 17 یا 18 هستش امیدی به قبولی برا زیر 1000 نباید داشته باشن ایا واقعا این جوری هستش .مشاور من میگه همچین چیزی نیست ولی من اینو از زبون نکوئی شنیدم کسی نحوه تاثیر معدل رو میدونه مثلا اینکه هر1 نمره یک درس تو امتحان نهایی چند درصد حساب میشه برا همون درس .بچه ها تو رو خدا کمکم کنید من از همین اول راه ناامید شدم .امیدوارم همطون هر رشته ای که دوست دارین قبول بشین ممنون میشم هر کی هر اطلاعاتی داره به من بده . سهیل جان حداقل شما جواب من رو بده
    نگران نباش نمره هر درس مهمه تازه کسی نمی دونه چه جوری حساب می کنن من خودم معدلم بالای 19 ست اما فکر نمی کنم بدرد بخوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من درصدامو می گم به نظر شما امکان داره من برق امیرکبیر قبول شم؟
    ادبیات 95 (البته هنوز فکر می کنم تعداد غلط های املایی 3تاست)
    عربی 95
    دینی 77
    زبان 60
    ریاضی 90
    فیزیک 60(خراب کردم)
    شیمی 45(افتضاح چون وقت نبود)
    لطفا رتبمو حدس بزنین توی کشور و منطقه 2
    Last edited by mathematics; 29-06-2008 at 10:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.برای گرفتن کارت ورود به جاسه کنکور آزاد میشه آدم خ.دش نره و کس دیگه ای به جاش بره؟چه مدارکی باید همراهممون باشه؟و اگه کسی نتونه تو وقت تعیین شده بره چی میشه؟
    pllz javab bedin

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •