لینک دانلود کجاستbrainwave generator
رو همه دارن تو همین فروم سرچ کن
لینک دانلود کجاستbrainwave generator
رو همه دارن تو همین فروم سرچ کن
والله ما که تو اینجاش موندیم چه برسه...من نمیدونم چرا همه گیر دادن به پرواز روح ، چرا کسی از پرواز جسمی حرف نمیزنه؟
بعد از آخرین پستم یکی بهم پیغام خصوصی داد و اینو گفت:
من دیگه میترسم برون فکنی کنماول از همه به نام خدا
دوست عزیز من معمولا فقط نظاره گر هستم و گهگاهی مطالب اسرار ماوراء رو می خونم
اول از همه باید بهت اخطار بکنم اگه برون فکنی رو فقط از روی کتاب ها و مطالب گفته شده از طرف دیگران انجام میدی بهیچ وجه دیگه انجام نده چون
-اولا تو این کارو به طور صحیح انجام نمیدی تمام کتابایی که من در این باره دیدیم نویسنده یا به اشتباه توضیح داده و یا ناقص
- دوما با این کار به طور اشتباه توبه استرابادی خودت صدمه میزنی و باعث اسیب خودت و چاکرای کف پات میشی که خیلی خطرناک است
- ذهن انسان خیلی قوی است و برون فکنی تلقین نیست بلکه فقط دراین مرحله که شما ازش نام بردید یک تمرین اولیه است و شما دارید تلقین میکنید وهمه اینها به احتمال زیاد ذهنشماست
-اگر بطور کاملا اتفاقی شما برون فکنی رو انجام بدید ممکن است اسیب جدی ببینید مانند رفتن به کما
در تهران کسانی هستند که میتونند شما رو راهنمایی کنند مثلا به دنبال شخصی باش که کف دستش به جای عدد 18 و 81 عدد 111 تشکیل شده باشد
خواهشا ازمن سوالی نپرسید چون نمیتونم جواب بدم
من که طبق آموزشی که دارک استریت داده بود دارم میرم جلو ولی نمیدونم اینی که این گفته ...
نظر خاصی ندارین؟
تو گوگل سرچ کن لینکش ریخته هستلینک دانلود کجاست
برون فکنی خوب خطرناک که هست ، ولی من روش هایی رو سراغ دارم که خطری توش نباشه ... در کل دنبالمن دیگه میترسم برون فکنی کنم
من که طبق آموزشی که دارک استریت داده بود دارم میرم جلو ولی نمیدونم اینی که این گفته ...
نظر خاصی ندارین؟
این مسائل آدم نره بهتره ( منظورم روح و جن و ایناس ) برید سراغ کارای دیگه که خطری نداره مثل هشیاری در خواب
یا مثلا تله کینزی ...
Last edited by Hoaxes; 29-03-2008 at 12:50.
خب ما که کار دیگه ای بلد نیستیم!
کلا چه چیزایی هست که می شه انجام داد؟ خیلی گسترده ست نه؟
دوست منبرون فکنی خوب خطرناک که هست ، ولی من روش هایی رو سراغ دارم که خطری توش نباشه ... در کل دنبال
این مسائل آدم نره بهتره ( منظورم روح و جن و ایناس ) برید سراغ کارای دیگه که خطری نداره مثل هشیاری در خواب
یا مثلا تله کینزی ...
اگه امکانش هست آموزشتو برام پیغام خصوصی با ایمیل یا همینجا بزار و یا هیچکدام
البته آخریشو نادیده بگیر:ِd
منتظر میمانیم.....
ناراحت نباش اگه به من بده من یواشکی بهت میدم که نفهمه:(مزاح)d :d :dنه همین جا باشه مام استفاده کنیم
حالا بچه ها شما چیجوری تلقین میکنین؟
من که اینجوری:
این آموزشی بود که دارک استریت بهم داد(البته نمیدونم کار درستی میکنم یا نه)(انشالله که ناراحت نشن)
..........................................
هروقت که خوابیدی ساعت رو روی دوسات بعد کوک کن تا وسط خواب بیدارت کنه
وقتی بیدار شدی مجدد ساعت رو روی سک ساعت بعد کوک کن این دفعه که بیدار شدی می تونی شروع به برون فکنی کنی
باید بدنت رو خسته کنی وقتی که بدنت تحت فشار باشه روحت برای دوری از این فشار سریعتر خارج میشه
بهتره شکمت رو گشنه نگه داری طوری که تورو ازار بده این همون سیستمی هست که مرتاض ها انجام می دن منظورم روزه نیست فقط کاری کن که شکمت یک مقدار تورو ناراحت کنه مخصوصا شام نخور نهار هم خیلی کم ترجیحا با کیک و شیرینی اشتهات رو کور کن
بهتره با بدن شسته و تمیز کار رو شروع کنی و قبلش بری حمام
در ضمن یادت نره که حتما روده و مثانه رو هم اگه امکانش بود تخلیه کنی چون ممکنه وسط کار با انقباضات خودشون باعث بر هم زدن تمرکزت بشن معمولا ادم رو وسط برون فکنی دست شویی میگیره!
محیط باید کاملا ساکت و بدون هیچ چیز جلب توجه کننده ای باشه چون اگه حواست پرت بشه باید از اول شرو کنی
نور هم ترجیحا یا نباشه و یا خیلی کم نور مستقیم تمرکز رو به هم میزنه
روی یک محل نرم دراز می کشی و درست مثل حالت خوابیدن به پشت قرار میگیری یعنی شکمت به سمت سقف باشه و لباس هم حتما باید راحت باشه چون اصلی ترین نکته اینه که بدنت رو سبک فرض کنی و وجود فشار چه از داخل و چه از خارج حواست رو پرت می کنه
وقتی کاملا راحت قرار گرفتی و یک پتو سبک روی خودت قرار دادی می تونی تمرکز رو شروع کنی
دما باید متعادل باشه نه گرم که عرق کنی و نه سرد
توانایی برون فکنی به قدرت تصویر سازی ذهنی افراد بستگی داره یعنی تو باید چنان به خودت تلقین کنی و چنان تصویر سازی کنی که باورت بشه و سر ضمیر باطنت رو کلاه بذاری
عوامل محیطی نامناسب باعث میشن که این کار رو نتونی انجام بدی البته همشون رو اول برات معرفی کردم
چشمات رو ببند و این تصویر رو توی ذهنت بساز:
خودت رو ببین که داری سبک میشی تمام ذرات بدنت رو سبک فرض کن باید تصور کنی که بدنت با زمین هیچ تماسی نداره و هیچ فشاری از طرف زمین بهش وارد نمی شه برای همین هم می گن باید روی نرمترین چیز ممکن بخوابی بدنت نباید هیچ فشاری رو احساس کنه
البته بعضی ها این کار رو به کمک یک دوست روی سطح اب انجام می دن یعنی روی سطح اب دراز می کشن و دوستشون با دو دست اونو میگیره تا به زیر اب نره
بهر حال تلقین سبکی و بی وزنی خیلی سخته و سر ضمیر باطنت به این اسونی کلاه نمیره هرچی زور یزنی باز ضمیر باطنت میگه داری دروغ میگی الان از طرف زمین به کمرت فشار وارد میشه! بعد از یک مقدار تمرین و تلقین کم کم ضمیر باطن هم سرش کلاه میره و متوجه نمی شه که روی زمین دراز کشیدی فکر می کنه بدنت واقعا معلقه!
بعد از ساختن این تصویر پشت چشمات رو نگاه کن یعنی با چشم بسته سعی کن پشت پلکت رو ببینی با این کار چشم سومت فعال میشه یه سری تصاویر مبهم جلوی چشمت میاد ولی بهشون اهمیت نده
حالا تصور کن که 160 سانتی متر بالاتر از بدنت روحت قرار داره باید دقیقا اونو احساس کنی یعنی اینقدر مطمئن باشی که با خودت بگی اگه چشمام رو باز کنم روحم رو بالاتر از بدنم می بینم درست به حالت دراز کش
بعد تصور کن که داری از بالا یعنی توسط چشمهای روحت به محیط و جسمت نگاه می کنی توی این مرحله احساس عجیبی پیدا میکنی و جدا شدن رو کاملا احساس می کنی
باید همه چیز رو از دید چشمهای روحت ببینی یعنی همه چیز از اون زاویه
فقط و فقط باید بتونی سر ضمیر باطنت کلاه بذاری چنان تصویر سازی کنی که باورت بشه
البته روش طناب مونرو هم بد نیست ولی برای من جواب نداد می تونی توی گوگل سرچ کنی و یاد بگیری
من معمولا موقعی که احساس خروج بهم دست میده لحظه ای هست که دارم خودم رو وسط اتاق و در حال چرخیدن توی هوا به صورت معلق تصور می کنم
این روش رو اجرا کن اگه دچار حالت خاصی شدی خبرشو بده مخصوصا افزایش ضربان قلب
Last edited by man7tomani; 29-03-2008 at 14:02.
سلام
دیروز برای من این اتفاق افتاد خود به خود :
ساعت حدود 3:30 بود بعد از ظهر داشتم با pc کار میکردم یهو خوابم گرفت رفتم رو تخت دراز کشیدم یهو احساس کردم میخوام بخوابم.اول زیر سرم چیزی نبود بالش رو میگم حدود 45 دقیقه یا بیشتر خوابیدم بعد بیدار شدم و به یکی گفتم بالش بیاره بعد که گذاشتم زیر سرم یهو بعد 10 دقیقه خوابم برد و خواب دیدم منتها خوابش یجوری بود تو یه خونه داشتم راه میرفتم انگار دست خودم بود که کجا برم نه اینکه خواب خودش اتفاق بیافته و من فقط ببینم بعد یه اتفاقایی تو حیات افتاد که یادم نمیاد تنها چیزی که یادمه اینه که از پله ها رفتم بالا تا یه نفر که اون بالا لود رو ببینم بعد اون نفر با زنش رفت تو خونشون بعد من رفتم جلو درشون پنجرشون باز بود از تو پنجره توی خونه رو دیدم رو نرده پله ها بودم بعد یهو احساس گردم مرده منو دید گفتم شاید عصبانی بشه توی خونش معلومه خواستم فرار کنم که نزدیک بود از رو نرده سقوط کنم بعد یهو بیدار شدم
با اینکه 30 تا 45 دقیقه بیشتر نبود که میخوابیدم سرتاسر بدنم خسته بود بطوری که نمیتونستم تکون بخورم و دوست داشتم تو رختخواب بمونم از طرفی خوابم هم نمی اومد دیگه ...
میخواستم بدونم این میتونه مصداق برونفکنی باشه؟یعنی غیر ارادی هم انجام میشه؟
بعد با این اموزش هایی که بالا گذاشتید اگه بخوایم انجام بدیم برای اولین بار خطری نداره؟
سلام.
من امروز صبح با کمال تعجب خودم برای نماز بیدار شدم! شب اصلا خواب ندیدم وقتی بیدار شدم دیدم تازه دارن اذان میگن. گفتم یکم دیگه می خوابم و وقتی اذان تموم شد پا میشم نماز میخونم. خوابیدم و توی خواب خودم رو از بالا میدیدم و همه جا سیاه و خاکستری و تار بود. صدای اذان رو ضعیف میشنیدم و نکته تعجب آور اینه که روی بدنم یک چیز سبز رنگ میدیدم مثل یه نوار براق و کمی موج توی اون بود و از گردن تا روی چاکرای آخری(اسمشو یادم نیست) ادامه داشت و از گردن برقی سبز میدرخشید و تا پایین میرفت و بعد تموم که میشد بعدی میومد. اذان که تموم شد بیدار شدم. این چی بود؟
با سلام
من دیروز برای اولین بار میخواستم برون فکنی البته ارادی کنم
احساس کردم که از قسمت پاها دارم جدا میشم و بعد یک صدای وحشت ناک شنیدم(من از هر چیزی نمیترسم)که واقعآ ترسناک بود
یکی بگه آیا صدا هم شنیده میشه بعد از برون فکنی و اینکه این صدا چی بوده
صدای اون دوتا جنی هست که بالای سرت حضور دارن تقریبا همه کسایی که برون فکنی میکنن اونا رو یادیدن یا صداشون رو شنیدن یا هم وجودشون رو احساس کردن ترس نداره چون نمی تونن کاری کنن اگه بتونی از بدنت خارج بشی کارشون باهات تمامه فقط برای خندیدن و یکم هم ترسوندن میان دوست دارن شکست ما رو موقع برون فکنی تماشا کنن
خواهش می کنم وظیفه بودبه عنوان اولین تجربه(البته هنوز نمیدونم تجربه بود یا چیز دیگه)
2ساعت پیش رفتم تو جام (هیچکی هم خونه نبود
چشمامو بستم و تلقینمو شروع کردم
تلقین کردم به خودم که اجزائ بدنم هیچ تماسی با زمین ندارن
پس از 10دقیقه که همینجور داشتم (البته تو اون لحظه ی آخر نمیدونم دقیق به چی فکر میکردم)فکر میکردم یه دفعه احساس کردم یه چیز محکم و نورانی بهم خورد یهو تپش قلب وحشتناکی گرفتم و خیلی ترسیدم یخورده چشمامو باز کردم که ببینم چی بود باز چشمامو بستم 2باره باز کردم و بستم یدفعه اشکم در اومد گفتم خدایا منو ببخش خدایا منو ببخش(خنده داره نه؟ولی واقعا یجوری شده بودم)
به نظر شما یه تجربه بود یا چیز دیگه
راستش من بعضی از گناهامو با خاطر این تاپیک و به کمکdarkstreet گذاشتم کنار بنظر شما این به اون ربط داره و بلخره من تونستم یه تجربه کسب کنم؟
شما در حال خروج از بدن بودید و اگه یکم تلاش کنید حتما موفق میشید
پله به پله ادم که یک شبه کارلس کاستاندا نمیشه! انشا الله بعد از برون فکنی بحث طی العرض رو شروع کنیممن نمیدونم چرا همه گیر دادن به پرواز روح ، چرا کسی از پرواز جسمی حرف نمیزنه؟
اول اینکه نام کاربری این فرد رو بگید تا ما هم با ایشان اشنا بشیمول از همه به نام خدا
دوست عزیز من معمولا فقط نظاره گر هستم و گهگاهی مطالب اسرار ماوراء رو می خونم
اول از همه باید بهت اخطار بکنم اگه برون فکنی رو فقط از روی کتاب ها و مطالب گفته شده از طرف دیگران انجام میدی بهیچ وجه دیگه انجام نده چون
-اولا تو این کارو به طور صحیح انجام نمیدی تمام کتابایی که من در این باره دیدیم نویسنده یا به اشتباه توضیح داده و یا ناقص
- دوما با این کار به طور اشتباه توبه استرابادی خودت صدمه میزنی و باعث اسیب خودت و چاکرای کف پات میشی که خیلی خطرناک است
- ذهن انسان خیلی قوی است و برون فکنی تلقین نیست بلکه فقط دراین مرحله که شما ازش نام بردید یک تمرین اولیه است و شما دارید تلقین میکنید وهمه اینها به احتمال زیاد ذهنشماست
-اگر بطور کاملا اتفاقی شما برون فکنی رو انجام بدید ممکن است اسیب جدی ببینید مانند رفتن به کما
در تهران کسانی هستند که میتونند شما رو راهنمایی کنند مثلا به دنبال شخصی باش که کف دستش به جای عدد 18 و 81 عدد 111 تشکیل شده باشد
خواهشا ازمن سوالی نپرسید چون نمیتونم جواب بدم
دوم اینکه به هیچ عنوان خطری نداری و هرکی اسمی از کما اورده حرف بی خود زده امکان کما و یا مرگ در اثر برون فکنی وجود ندارد مگر اینکه خود فرد بخواهد که مسلما هیچ کدوم ما نمی خوایم بمیریم یا جنها بهمون حمله کنن
در ضمن کسی می دونه عدد 111 کف دست چه شخصیتی رو نشون میده؟ اگه کسی کف بینی بلده بگه
فکر کنم هوشیاری در خواب همون برون فکنی باشه!!! در کل خطری نداره خیلی از ماها بدون اختیار برون فکنی کردیم و مخصوصا توی خواب ولی هیچ وقت برامون مشکلی پیش نیومده و نخواهد امد راستی بگم که برون فکنی رو نباید با توهم و تلقین یکی کرداین مسائل آدم نره بهتره ( منظورم روح و جن و ایناس ) برید سراغ کارای دیگه که خطری نداره مثل هشیاری در خواب
اشکالی نداره بهر حال دوستان ببینن اگه جاییش مشکل داره بگن تا اصلاح کنماین آموزشی بود که دارک استریت بهم داد(البته نمیدونم کار درستی میکنم یا نه)(انشالله که ناراحت نشن)
این روشی هست که من و خیلی از دوستام انجام میدیم و خیلی سریع هم جواب میده
من هم زیاد دچار این حالت میشم اگه برون فکنی باشه باید بتونی از قدرت هایی که بعد از برون فکنی بدست میاری استفاده کنی مثلا معلق شدن و طی العرض ولی بیشتر شبیه خوابی می مونه که اختیارش دست خودمونه البته بگم این جور خوابها معمولا موقعی رخ میدن که بخواید برون فکنی کنید یا خیلی به فکر خروج روح از بدنتون باشیدمیخواستم بدونم این میتونه مصداق برونفکنی باشه؟یعنی غیر ارادی هم انجام میشه؟
بعد با این اموزش هایی که بالا گذاشتید اگه بخوایم انجام بدیم برای اولین بار خطری نداره؟
منظورتون از خطر چیه؟
مردن؟
کما؟
اسیب دیدن فیزیکی یا روحی؟
....؟
من کتاب های معتبر زیادی خوندم که توی همه اونها نوشته شده هیچ چیز جز خودتان نمی تواند به شما اسیب برساند بند سیمین به هیچ عنوان نمی تواند پاره شود فقط و فقط ترس وجود دارد و بس
مسلما برون فکنی و اون چیز سبز رنگ هم احتمالا باید یه چیزی شبیه هاله باشه ولی من توی این زمینه زیاد اطلاعات ندارم شما اگه یکم دقت می کردید حتما بند سیمین رو هم می دیدیدسلام.
من امروز صبح با کمال تعجب خودم برای نماز بیدار شدم! شب اصلا خواب ندیدم وقتی بیدار شدم دیدم تازه دارن اذان میگن. گفتم یکم دیگه می خوابم و وقتی اذان تموم شد پا میشم نماز میخونم. خوابیدم و توی خواب خودم رو از بالا میدیدم و همه جا سیاه و خاکستری و تار بود. صدای اذان رو ضعیف میشنیدم و نکته تعجب آور اینه که روی بدنم یک چیز سبز رنگ میدیدم مثل یه نوار براق و کمی موج توی اون بود و از گردن تا روی چاکرای آخری(اسمشو یادم نیست) ادامه داشت و از گردن برقی سبز میدرخشید و تا پایین میرفت و بعد تموم که میشد بعدی میومد. اذان که تموم شد بیدار شدم. این چی بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)