dooste azizbaza m kamel javabe maro nadadia.fekr kon man hichi balad nistam yetozihi bede chejoori in bazioccrack konam.merc
dooste azizbaza m kamel javabe maro nadadia.fekr kon man hichi balad nistam yetozihi bede chejoori in bazioccrack konam.merc
نگی جایی ! من خودم هم 1 هم 2 رو بازی کردم . روی XP .اين بازي روي xp جواب نميده
اشکال از سیدی نصب هستش . فایلها کامل نصب نشده .كسي بلده اين همسايه جهنمي 2 رو چطوري بايد اجرا كردش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي روش كليك ميكنم انگار نه انگار و شروع نميشه!!!
فکر نکنم چون شما میخوای با مبدل بازی کنی و معمولا بازی های 2 سیدی سنگین هستند و مبدل ها بازی ها سنگین رو اجرا نمیکنند تقریبا غیر ممکنه .با سلام
نرم افزاری هست که بشه بازی های 2 سی دی Ps 1
رو با اون اجرا کرد؟
حالا شما یه نگاهی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت بنداز . چند تا مبدل داره . ببین با اونا میشه
با سلام . اولا فارسی تایپ کن.dooste azizbaza m kamel javabe maro nadadia.fekr kon man hichi balad nistam yetozihi bede chejoori in bazioccrack konam.merc
دوما لینک کرک رو بزار ببینم نصبیه یا کپی .
چون بعضی کرک ها باید اجرا کنی و محل نصب بازی رو بهش بدی تا کرک بشه . بعضی ها هم نه .همون کرک رو کپی کنی مشکل حله . شما لینک رو بزار
جایی بودم فونت فارسی نداشت.
این کرکه هاست که من گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوتاش یکی هست
ببین این از اون نصبی ها هستش.
اول کرک رو کپی میکنی محل نصب بازی . بعد همون جا ( محل نصب بازی ) کرک رو اجرا میکنی و آدرس محل نصب بازی رو بهش میدی . امتحان کن ببین کار میکنه .( در ضمن کرک ها کم حجم بزار بابا پدرمونو در آورد تا دانلود شد !!!!)
سلام دوستان
کسی کرک بازی painkiller رو نداره؟؟؟
راستش من قبلا این بازی رو داشتم و مشکلی نداشتم .
ولی سیدیشو گم کردم . حالا که دوباره خریدم (البته سیدی اوریجینال ) میبینم توش کرک نداره .
تو اینترنتم هرچی گشتم چیزی نبود . اگرم بود خراب بود .
اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم ازش![]()
وقتي كه ميخوام بازي رو اجرا كنم پيغام خطا زير ظاهر ميشه.
مشخصات سيستم:
CPU:p42.4 1mb
RAM:512mb DDR400
VGA:6200 256DDRII AGP
ولي تونستم اين بازي رو روي يه سيستم با مشخصات:
AMD 2400XP
512MB DDR
Radeon 9250 256mb
بدون مشكل اجرا كنم.
لطفاً راهنماييم كنيد
كارت گرافيكتون درست نصب نشده. يه بار ديگه جديدترين درايور كارت گرافيتون رو نصب كنين.
سلام من بازی اویل 4 رو نصب کردم ولی موقع بازی کند میشه حتی موقعی که تیر میزنم گیر میکنه.در ضمن من تازه ویندوز عوض کردم اگه حال دارین به این بینوا کمک کنید
مشخصات سيستم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)