ماشا الله که درایو ما نه زمینو غیب می کنه و نه دیر لود می کنه عزیزان خواهشا به پست بالایی هم جواب بدین دیگه![]()
ماشا الله که درایو ما نه زمینو غیب می کنه و نه دیر لود می کنه عزیزان خواهشا به پست بالایی هم جواب بدین دیگه![]()
من با بازی gta مشکلی ندارم خوشبختانه . تاریخ ساخت دستگام هم 2007 اما حالا میرم ببینم که درایو ش چیه. دستگام هم arcade .
مسعود جان.
من خودم این سوالو پرسیدم.صفحه ی 217.پست2170 توسط پیمان. ریختن اهنگ از روی cd بر روی هارد رو توضیح داده و کاملا درسته.من خودم رو هاردم اهنگ ریختم و موقع بازی گوش می دم.
![]()
اقا ميتونم بازي يا فيلم رو تو هارد 360 ام بريزم چطوري؟؟؟ سرچ كردم چيزي پيدا نشد
بازی رو رو نمیشه ریخت ولی فیلمو نمی دونم.فکر نکنم این هم بشه.
دوست عزیز من دیسک حاوی آهنگ های MP3 رو می ذارم داخل درایو و بعد از بستن درایو هیچ صفحه ای ظاهر نمی شه و به قسمت Music هم میرم و هیچ Rip , Burn ای نمی بینم نه بالا و نه پایین و ....... ولی می تونم به اونا از طریق دیسک گوش بدم ولی کپی نمیشن به هارد .
به نظر شما مشکل از چیه ؟
متاسفانه هارد X360 انقدر کارایی نداره...!
شما فقط میتونین تو هاردش بازیهایی که از شبکه Xbox-Live دانلود میکنین رو بریزید و یا فقط Audio توش Rip کنین، نه قابلیت ریختن فیلم بر روی هارد رو داره و نه قابلیت ریختن MP3...
البته شما با استفاده از آپدیت دستگاه میتونین یکسری امکانات بهش اضافه کنین مثلا: ریختن MP3 و MP4 و فیلم![]()
کدام مدل360 xboxبهتر برای خریدن لطفا قیمت انواع xbox360 بگید
Last edited by hassan_tehran65; 27-07-2008 at 11:27.
بستگي به استفاده شما از كنسول داره
اگه بودجش رو داريد و بيشترين وسايل جانبي رو ميخواهين
الان ELITE هست كه حدود 600 تومان تو بازار هست
مدل متوسط اون با هارد 20 گيگ مدل PREMIUM هست كه بين 520 تا 550 هست
و مقرون به صرفه ترين كنسول كه براي بازي مناسبه ARCADE هست
كه الان بين 450 تا 470 تو بازار هست
من خودم PREMIUM رو پيشنهاد ميكنم
موفق باشي
میگن بعضی از مدلهای x_box360 زود خراب میشن این حرف درسته
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)