سلام مجدد
من هنوز پاسخی نگرفتم که این تیپ 281 کجاست
اما مدارک تک پسریمو نفرستادم و بدون تک پسری افتادم کرمانشاه
حتی 2 ماه کسری هم نداره اونجا؟
سلام مجدد
من هنوز پاسخی نگرفتم که این تیپ 281 کجاست
اما مدارک تک پسریمو نفرستادم و بدون تک پسری افتادم کرمانشاه
حتی 2 ماه کسری هم نداره اونجا؟
آخه هیچ راهی به ذهنم
Last edited by hhbhhb87; 29-10-2014 at 13:43.
برای شهرستان ها سر 50 روز میرسه معمولا
لااقل فعلا اینطوره با اطلاعاتی که من از چند نفر که اخیرا ترخیص شدن دارم
کسی از اینجا خبری نداره؟
آخه هیچ راهی به ذهنم نمیرسه
آشنا هم ندارم
توی این گروه کسی نیست به من کسی رو معرفی کنه؟ جدا کارم خیلی گیره. به خاطر خانواده ام هم که شده باید بیفتم شهرمون
سلام خدمت دوستان
اعزامی 1/6 بودم که بعد اموزشی بدون دوره کد خوردن افتادم مرکز اموزش تکاور شهید سرلشگر ابوالفضل شبان نزاجا(پرندک)
لیسانس کامپیوتر که جدیدا ارتش به لیسانس هم گروهبانیکم میده
اگه کسی در مورد این پادگان اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه
روزبرگ هستم یا نه ؟ اگه بودم میصرفه برم بیام یا نه. کرجم.یا همچین اطلاعاتی
ممنون
من 11 ماه اونجا خدمت کردم .گردان 318 توپخانه بودم . . . . نمیخوام ناراحتت کنم . بد جاییه ولی بد تر از اونجا هم هست !!! فرمانده تیپ آدم مزخرف و بیرحمه ولی جانشینش از خودش بد تره . بهش میگفتن سرهنگ قذافی !!!
اگه تونستی همون اول کار یه جوری خودتو توی ستاد جا کن( رکن 1 بهترینه) .
واسه رفتن به اونجا تشریف میبری اهواز . ترمینال اینور شهره و حمیدیه اونور شهر . پس تاکسی میگیری بهش میگی میخوای بری "سه راه خرمشهر" . اونجا تاکسی های حمیدیه هستند . میری حمیدیه (20 کیلومتر). پیاده که شدی همونجا سوار تاکسی پادگان میشی و میری پادگان(5 کیلومتر) .
کسری توی دوره ای که ما بودیم 1 ماه بود .
مرخصی افتضاحه اونجا . باید دم فرمانده و کادری ها رو ببینی . قانونیش 3 ماه خدمت 12 روز مرخصی( معمولا تا 20 روز میشه گرفت با تشویقی ها) . ولی اگه با کادری ها چپ بیفتی ( مثل من که 5 ماه نرفتم مرخصی!) اذیتت میکنن .
توصیه جدی می کنم بهت : دم کادری ها رو ببین .
موفق باشی .
Last edited by PLAΨMID; 29-10-2014 at 15:30.
رفیق خداییش نمیخوام ناراحتت کنم اما هیچ راهی نداره شما باید بری از 281 اقدام کنی دوباره برای شرایط داری
تیپ هم حداقل شما رو 6 ماه رها نمیکنه
پاشو برو ستاد نیرو اونجا مدارکتو نشون بده شاید یکی برات کاری انحام بده نشین دست رو دست نذار
یکی از دوستان همینجا مرآتکاور بودن میان راهنمایی میکنن حتماً
در ارتباط روز برگ من خودم پرندک که بودم برای کسایی که ماشین دارن بله میارزه
اما برای کسایی که وسیله ندارن صبح ها اومدن واقعاً سخت میشه
دیروز برگ اعزام رو از پلیس +10 گرفتم... 1/12 رفتنی شدیمحالا کجا بیوفتم خدا میدونه...ان شاء الله که جای خوبی باشه...
![]()
سلام
من دوره ی آموزشیم تموم شد. برای سربازی افتادم پرندک. فوق لیسانس حقوق هستم و توی برگه ی امریه درجه ام رو زده ستوان دوم و رسته اداری.
سوالم اینه که کسی که رسته ی اداری هست، کارش توی پادگان چیه معمولا؟ وقتی شنبه رفتم اونجا، امکانش هست که من رو در بخش قضایی به کار بگیرند(با توجه به اینکه فوق لیسانس حقوق هستم)
سوال بعدی اینه که پرندک 5شنبه ها تعطیله؟
خواهش می کنم زودتر جواب بدید...
سپاسگزارم
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)