تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2518 از 3347 اولاول ... 151820182418246825082514251525162517251825192520252125222528256826183018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,171 به 25,180 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مایمو میخواید برای چی ؟ همه سایتای چه ایرانسل چه همراه اول چه رایتل mimo 2x2 هستن.
    مهندس موبایل مگه دو تا ورودی داره تا بتونه از مایمو استفاده کنه؟
    ضمنا فکر کنم اگر حالت مایمو فعال بشه توی سرویس مود ri رو 2 نشون میده

من فقط توی سرویس مود بعضی از کاربرانی که پلاس داشتن عدد 2 رو دیدم

service mode samsung *#0011#
    MIMO Mode is for some reason always TBD, and Rank Indicator can be either 1 or 2.

RI=1 indicates that only 1 data stream is sent (plus a copy) from the eNB, meaning your device isn't utilizing MIMO for spatial multiplexing and instead is in Receive Diversity mode. This happens when SINR is low and improved signal robustness is needed.

RI=2 indicates that signal is robust enough, SINR is high enough (typically over 15dB), so 2x2 MIMO capable eNB is scheduling 2 separate data streams to your device, which means MIMO is utilized for improved data rates
    Last edited by ak313; 21-10-2016 at 22:43.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مهندس موبایل مگه دو تا ورودی داره تا بتونه از مایمو استفاده کنه؟
    ضمنا فکر کنم اگر حالت مایمو فعال بشه توی سرویس مود ri رو 2 نشون میده

من فقط توی سرویس مود بعضی از کاربرانی که پلاس داشتن عدد 2 رو دیدم

service mode samsung *#0011#
    MIMO Mode is for some reason always TBD, and Rank Indicator can be either 1 or 2.

RI=1 indicates that only 1 data stream is sent (plus a copy) from the eNB, meaning your device isn't utilizing MIMO for spatial multiplexing and instead is in Receive Diversity mode. This happens when SINR is low and improved signal robustness is needed.

RI=2 indicates that signal is robust enough, SINR is high enough (typically over 15dB), so 2x2 MIMO capable eNB is scheduling 2 separate data streams to your device, which means MIMO is utilized for improved data rates
    این بحث رو قبلا تو یکی از تاپیکا داشتیم !
    مایمو ربطی به 4G+ نداره...زمانی که نتورک دیتا گوشی در حالت Idle باشه برای صرفه جویی بیشتر انرزی از آنتن شماره 2 استفاده نمیشه .. تصاویری هم هستن که دوستان انداختن مایمو 1 بوده ولی 4G+ هم بودن ! زمانی که ترافیک در حال استفاده تقریبا سنگین داشته باشید آنتن دوم فعال میشه..

یکی از نمونه هاش موقع تست گرفتن هست..توجه کنید چه رو 4G معمولی چه رو 4G+ اولین تستی که بعد از بیکاری گوشی برای مدت طولانی میگیرید سرعتش دیر بالا میره .. مثلا تا 10 مگ میره بعد میره رو 30 مگ..این بخاطر فعال شدن آنتن دوم و حالت mimo 2x2 هست.

3. 4 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه t.63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

سیم کارت رو انداختم روی ی گوشی دیگه، روی باند 2.....برام MIMO رو نشون داد....ولی بدبختی به اون PCI ای که میخواستم چک ـش کنم...وصل نمیشد

مایمو میخواید برای چی ؟ همه سایتای چه ایرانسل چه همراه اول چه رایتل mimo 2x2 هستن.
    میخوام ببینم این دکلی که الان ازش سرویس میگیرم....اگه MiMO ـش 2 هست.....یه آنتن یاگی دیگه درست کنم بزنم به مودم ـم
    از طرفی بعید میدونم که mimo 2x2 برای همه سایت ها فعال باشه......واقعاً اینطوره!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

++++++++++++++++++++++

حالا کلاً روش دیگه ای به غیر از گوشی های سامسونگی برای فهمیدن MiMo هست...حتی تو مودم!؟
    Last edited by t.63; 22-10-2016 at 03:13.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سیم کارت رو انداختم روی ی گوشی دیگه، روی باند 2.....برام MIMO رو نشون داد....ولی بدبختی به اون PCI ای که میخواستم چک ـش کنم...وصل نمیشد

میخوام ببینم این دکلی که الان ازش سرویس میگیرم....اگه MiMO ـش 2 هست.....یه آنتن یاگی دیگه درست کنم بزنم به مودم ـم
    از طرفی بعید میدونم که mimo 2x2 برای همه سایت ها فعال باشه......واقعاً اینطوره!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

++++++++++++++++++++++

حالا کلاً روش دیگه ای به غیر از گوشی های سامسونگی برای فهمیدن MiMo هست...حتی تو مودم!؟
    بله فعاله دوست عزیز...تمام سایت ها...حتی 3G هم که H+ میشه مایمو 2x2 هست..کلا مایمو 1x1 دیگه نداریم ! Cat1 استفاده میشد.

6. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این بحث رو قبلا تو یکی از تاپیکا داشتیم !
    مایمو ربطی به 4G+ نداره...زمانی که نتورک دیتا گوشی در حالت Idle باشه برای صرفه جویی بیشتر انرزی از آنتن شماره 2 استفاده نمیشه .. تصاویری هم هستن که دوستان انداختن مایمو 1 بوده ولی 4G+ هم بودن ! زمانی که ترافیک در حال استفاده تقریبا سنگین داشته باشید آنتن دوم فعال میشه..

یکی از نمونه هاش موقع تست گرفتن هست..توجه کنید چه رو 4G معمولی چه رو 4G+ اولین تستی که بعد از بیکاری گوشی برای مدت طولانی میگیرید سرعتش دیر بالا میره .. مثلا تا 10 مگ میره بعد میره رو 30 مگ..این بخاطر فعال شدن آنتن دوم و حالت mimo 2x2 هست.
    مهندس جان حرفهای شما و شخصیت شما برای بنده خیلی ارزشمنده اما من شخصا هنوز با این مایمو مشکل دارم. البته شاید مایمو کاربردهای زیادی دشته باشه اما اون چیزی که برای من مشکله تجربه عملی دوستان هست. اگر یکی پیدا بشه که با یک آنتن یک سرعتی بگیره و با آنتن دو سرعتش دو برابر بشه این قضیه برای من حل میشه تا به حال توی تستهای دوستان به این مورد برنخوردم به علاوه اینکه اصلا فکر نمی کنم این موبایلها دو تا ورودی آنتن داشته باشن که بخوان از مایمو استفاده کنند.
    امیدوارم یه کاربری پیدا بشه که سرعت دو برابری با آنتن دوم رو به ما نشون بده من که با دو انتن چنین تجربه ای ندارم

چون این بحث به آنتن بیشتر مربوطه لطفا توی تاپیک انتن ادامه بدید. اونجا چند تا متن رو هم اوردم شاید بهتر به نتیجه برسیم. لینک مطلب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ak313; 22-10-2016 at 11:33.

8. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تست سرعت اینترنت فورجی ایرانسل در محدوده خیابان ستارخان تهران.

10. 4 کاربر از baren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راهی هست که بتونم موقعیت و مکان دکلی که بهش وصل هستم رو تشخیص بدم ؟
    برای تنظیم دقیقتر مودم یا آنتن میخوام بدونم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

راهی هست که بتونم موقعیت و مکان دکلی که بهش وصل هستم رو تشخیص بدم ؟
    برای تنظیم دقیقتر مودم یا آنتن میخوام بدونم .
    بله استفاده از برنامه Network cell info

Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله استفاده از برنامه Network cell info

Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
    فکر کنم من یه بار استفاده کردم اطلاعات درستی نمی داد. رفتم اونجایی که نشون داده بود اما دکلی نبود
    اگر واقعا دکل رو پیدا کردید اطلاع بدید

15. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •