۵۱۲؟ چقدرِ خوب هست سرعتش
ممنون
(من اگه یه ۱مگ محدود ۳ گیگ بگیرم با وبگردی عادی ۳۰ روز دووم میاره؟)
۵۱۲؟ چقدرِ خوب هست سرعتش
ممنون
(من اگه یه ۱مگ محدود ۳ گیگ بگیرم با وبگردی عادی ۳۰ روز دووم میاره؟)
منم مثل شما هستم با 2 مگ نهایت 450 میده توی روز - شب ها هم نهایت 180 که شبی 2 گیگ تقریبا میگیرم .
شما شبی چند گیگ میگیرید ؟
من یک پارت یک پارت میزارم دان بشه . وقتی دو پارت میزارم سرعت بین لینک ها تقسیم میشه . نمیدون چطوری دوستان میگن با چند پارت گذاشتن سرعت بیشتر میشه
یه جوون مرد اصفهانی لطف می کنه پینگ خودشو با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 اینجا قرار بده؟!
پارس آنلاین برای بازی آنلاین با سرور خارج از ایران مشکلی نداره؟!پروفایل گیمینگش مفید هست؟!
کسی تو تهران پارس آنلاینش بیشتر از ۴ مگ بسته شده ؟
چون گفته بودن تو مهر میشه ۹ مگ ولی فعلا من که تست میکنم رو همون ۴ مگ بسته شده
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
تا جایی که میدونم هنوز خیر ...ولی با توجه به این که 2-3 هفته قبل در کرج با موفقیت انجام شد مقصد بعدی باید پایتخت باشه![]()
من شبی 5.1 گیگ دانلود می کنم توی 6 ساعت رایگان ( 2-8 ) با سرعت میانگین 248 توی نرم افزار نتورکس.
حداقل دانلود 48 پورتی ( 3 فایل همزمان 16 پورتی ) لازمه که سرعتم فول شه، البته توی روز که نه حتی 5 دقیقه قبل از تایم رایگان، فایل 8 کانکشنی هم سرعت رو فول می کنه و شبا عمدی اینکارو می کنن!
نارضایتی من هم از اینه که تا 10 ماه پیش که لیمیت نکرده بودن، روز و شب با میانگین 444 دالنود می کردیم یعنی شبی 9 گیگ واسه خاطر همین دنبال جایگزینم که البته اینطور که تاپیک ها رو می بینم آسیاتک و شاتل و های وب که وضعشون بدتر از مال منه و شبا لیمیت می کنن، اگه این پارس آنلاین هم نشه باید برم سراغ یه شرکت لوکال توی شهر خودم.
با سلام دوستان جدیدا پرش ( خاموش شدن چراغ) لینک دارید یا نه؟
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
دوستانی که 9 مگ بسته شدن سرعت شبانشون چند هست؟ شبی چقدر میگیرن؟ محدود شدن؟
به به.
سرویس 128kb حجمی چه سرعتی داره ماشالا
امروز با سرعت 750 تا 800 کیلو داشتم دانلود میکردم. همچین سرعتی ندیده بودم تاحالا.
![]()
منظورتون مشکل پریدن لحظه ای چراغ رانژه و دوباره وصل شدنش است ؟
یکی از خط های من دچار این بیماری واگیردار شده و توی روز هر 30 دقیقه یک بار چراغ میپره دوباره ثابت میشه
جالبه که در ساعت بامداد یک بارم این اتفاق براش نمی افته !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)