تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2517 از 3745 اولاول ... 1517201724172467250725132514251525162517251825192520252125272567261730173517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,161 به 25,170 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دقیقا حرفهای شما درست هست و منم قبول دارم

اما نکته بسیار جالبی هم بهتون بگم اینکه اقوام منم اسیاتک دارن و خودم براشون راه اندازی و ثبت نام کردم و با گرفتن remot desktop تونستم بخوام که چند دقیقه برم snr رو بخونم و جالبه بدونید که اقوام بنده در اصفهان شیراز و تهران هستند و هر سه نفر هم همین مشکل رو در این ساعات دارند و البته با کمی تغییر مثلا برای بنده در ساعت 8 شب تا 13 میاد توی این ساعت برای شیراز تا 14 میومد و بعد اصفهان 12 بود و تهران هم 12 در نتیجه گویا این مشکل نویز داشتن و یا استفاده از پهنای باند توی اکثر جاها هست و با استفاده بیشتر کاربران مسلما snr هم پایین تر میاد

نکته قابل توجه هم اینکه در شبهایی که مراسم عذاداری و یا استفاده کاربران بخاطر برگذاری مراسم پایین تر هست snr هم تا حداکثر 18 پایین تر نمیاد پس نتیجه این هست که این قضیه بسیار زیاد ربط داره به استفاده کاربران هر مرکز مخابراتی در ساعات خاص....
    از توضیحات شما هم در این باب متشکرم اما خط دیگر بنده روی مخابرات هست من قبول دارم که مخابرات ساعت رایگان نداره وهمچنین دانلودی که ازش میگیرم در سرورهای داخلی روی 400 تا 450 کیلو بایت بر ثانیه بیشتر نمیاد با دانلود منیجر اما snr مخابرات با وجود داشتن کاربران زیاد حداقل در همین ساعات از 19 پایین تر نمیاد برای من حالا میتونه از تجهیزات باشه و یا از کنترل محدودیت پهنای باند توسط تجهیزات و یا هر عاملی که در این باب موثر هست.

در نتیجه من هیچ وقت مشکل پریدن لینک رو در مخابرات ندارم ولی کندی و پریدن لینک در همین ساعات رو در اسیاتک دارم که باعث نارضایتی من و دیگران میشه.

همچنین این رو هم بگم که هر دو خط من از یک کافو و از یک مرکز مخابراتی هست و از توسط یک کابل سیم 4 لایه داخل ساختمان امده است و یکی از مخابرات هست و یکی از اسیاتک.
    مخابرات رو بچه ها استفاده میکنن و اسیاتک رو خودم ..

حتی نتیجه ای هم که داشتم این بود که من 10 گیگ در اسیاتک سرویس میگیرم و به اشتراک خانواده میذاشتم به پایان ماه نرسیده تمام میشد اما الان که مودم دیگری هم گرفتم و خط دیگر از مخابرات با وجود اینکه استفاده خانواده همون هست و تغییری نکرده اما هر ماه 6 گیگ مصرف دارند و خیلی کمتر از اسیاتک!!
    البته چیزی که من تجربه داشتم حتی قبلا خیلی گوش زد میکردم ده گیگ زیاده استفاده میکنید کمتر دانلود کنید الان که از مخابرات گرفتن خط دوم رو اصلا گوش زد هم نمیکنم ولی باز هم مصرف پایین تره ....

حالا دیگه دوستان دیگه هم همیشه از مصرف زیاد اسیاتک گفته بودند و منم به این نتیجه رسیدم که درست میگن...حتی در مواقعی که یک روز مداوم مودم روشن بود مصر 1 گیگ هم ثبت شده بود در اسیاتک که البته استباهات محاسبه خود اکانتینگ اسیاتک اما اثباتش نمیشه کرد چون زمان اتصالش زیاد هست.
    راستش من الآن مشترک آسیاتک نیستم که بتونم نوسان نویزش رو تو ساعت‌های مختلف شبانه‌روز کنترل کنم. اما 2-3 سال پیش از آسیاتک سرویس داشتم و بعدش رفتم پارس‌آنلاین. مطمئنن کیفیت تجهیزات آسیاتک تو مرکز مخابراتی کاشانی تهران که من ازش سرویس دارم، ضعیف‌تر از کیفیت تجهیزات پارس‌آنلاینه. چون من با کیفیت خط و مودم یکسان تو آسیاتک حداکثر ریت خطم حدود 7.5 تا 8 مگابیت بود اما با پارس‌آنلاین بیشتر از 12مگابیت. همین الآن خطم با پارس‌آنلاین روی 12مگابیت بسته شده و با snr حدود 6 (که معمولن گفته می‌شه خیلی لب مرزه) تقریبن پرش لینک و قطعی ارتباط ندارم. حتی بعضی وقت‌ها تا 3-4 روز پیاپی ارتباطم قطع نمی‌شه.

اما همین پارس‌آنلاین هم در ساعت‌های مختلف شبانه‌روز snrش متغیره اما نه به شدتی که شما دچارش هستین.

در مورد مصرف بیشتر ترافیک تو آسیاتک نسبت به مخابرات هم اگه سرعت و پهنای باند هر دو سرویس یکی باشن، تعجب برانگیزه. اما معمولن مخابرات سرعت‌هاش پایین‌ترن نسبت به بقیه ISPها و در نتیجه تو زمان یکسان ترافیک کمتری هم مصرف می‌کنن.

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

محتوای مخفی: ping 
    C:\Users\masooyan>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=146ms TTL=47
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=148ms TTL=47
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=146ms TTL=47
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=148ms TTL=47

Ping statistics for 8.8.8.8:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 146ms, Maximum = 148ms, Average = 147ms

C:\Users\masooyan>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=190ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=198ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=202ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=194ms TTL=49

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 190ms, Maximum = 202ms, Average = 196ms

صبح اوضاع خوب نبود ولی الان اوضاع بهتر شده.

3. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وضعیت پینگ صبح زود
    شب ها میاد روی 350-400
    کاملا مشخصه پهنا باند اینترنتشون کمه
    Last edited by k1ozil; 02-11-2015 at 11:16.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فقط نکته ای که جالبه اینه که چرا فقط توی ساعت 5 عصر تا 10 شب اینجور snr میاد پایین و دوباره تا 27 هم بالا میره و ثابت میمونه حتی در طول روز از 27 کمتر نمیشه!! شاید چون ساعت ترافیک و شلوغیشون این ساعت هست...

و نکته دوم چرا الان آپ استریم کم نمیشه پس!!! چون کسی از اپ لود کسی استفاده ای نمیکنه ولی از دانلود و دریافت دیتا همیشه ترافیک روش زیاده...
    Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    13.4 30.8 db

غیر از اینه که بخاطر تجهیزات و کمبود پهنای باند خود اسیاتکه؟
    برای منم الان یک هفته هست نویز داغون شده
    خدایی باید یه چیزو اعتراف کنم تو 8 سالی که پارس انلاین بودم هیچ وقت از نظر نویز مشکلی نداشتم ، همیشه خطم روی 4 مگ بود با یه نویز ثابت
    ولی تو این 1 سالی که اسیا تک بودم هر 2-3 ماهی یه بار سر این نویز اعصابم بهم ریخته - همش متغیر هست !
    من هم زمان با اینکه اومدم اسیا تک - مودم رو هم عوض کردم امکان داره به خاطر مودم هم باشه ؟ انگار اون مودم قبلیم پایداری بیشتری داشت این دیلینک الانم حساس تره ! ( البته شاید اصلا هیچ ربطی هم نداشته باشه به مودم )
    --------------------------------
    شیطونه میگه تخلیه کنم برم های وب

6. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خدایی باید یه چیزو اعتراف کنم تو 8 سالی که پارس انلاین بودم هیچ وقت از نظر نویز مشکلی نداشتم ، همیشه خطم روی 4 مگ بود با یه نویز ثابت
    ولی تو این 1 سالی که اسیا تک بودم هر 2-3 ماهی یه بار سر این نویز اعصابم بهم ریخته - همش متغیر هست !
    من هم زمان با اینکه اومدم اسیا تک - مودم رو هم عوض کردم امکان داره به خاطر مودم هم باشه ؟ انگار اون مودم قبلیم پایداری بیشتری داشت این دیلینک الانم حساس تره ! ( البته شاید اصلا هیچ ربطی هم نداشته باشه به مودم )
    مشکل از مودم نیست من دو تا مودم مختلف دارم تی پی لینک و دلینک هر دو مثل هم هست دیشب روی 13 بود الان

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    26.7 25.9 db

8. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستان سلام.

میخواستم بدونم از کجا میشه مطمین شد که مرکز مخابراتی با کمبود پهنای باند مواجه هست؟
    با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن احتمالا پهنای باند درست اختصاص داده نشد بعد از تغییرات.
    از چه روشی میتونم اونها رو مجاب به افزایش پهانای باند بکنم؟

با تشکر.

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان سلام.

میخواستم بدونم از کجا میشه مطمین شد که مرکز مخابراتی با کمبود پهنای باند مواجه هست؟
    با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن احتمالا پهنای باند درست اختصاص داده نشد بعد از تغییرات.
    از چه روشی میتونم اونها رو مجاب به افزایش پهانای باند بکنم؟

با تشکر.
    شکایت در 195 شاید جواب بده

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

11. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

مودم قبلی و مودم فعلیت مدلشون رو بگو
    های وب بنظرم برای شما خیلی خوبه به دو دلیل
    1با همین سرویس 1 مگ در زمان کمتر شبانه میتونی بیشتر دانلود کنی حدود 2.5 گیگ میشه دانلود کرد
    2.با 41 هزار تومن دوبرابر ترافیک فعلیت میتونی ترافیک داشته باشی به طور مثال(6 تا فشفشه 3 گیگ 5 روزه میشه حدود 20 تومن +سرویس 1 مگ 3 گیگ هم که میشه 20 تومن مجموعا 40 تومن ) ترافیک دوبرابر و شبانه بیشتر بنظرم خیلی براتون بصرفه باشه فقط در مورد کیفیت های وب یکم تحقیق کنید
    *منم اومدم تخلیه کنم برم های وب که شبانم در کمال تعجب خوب شد و اومد روی 500 و سخته از دانلود شبی حدود 10 گیگ و 250-300 گیگ در ماه گذشت

13. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

شکایت در 195 شاید جواب بده

الان یک هفته هست که پینگم بالای 1300 هست فقط روزی شاید 2 بار بیاد رو 300-400 اونم پایدار نیست!
    هر موقع تماس میگیرم میگن یه سری تغییرات دادیم رو خططتون شاید بهتر بشه!
    بار اخر تماس که گرفتم گفتن باید خططتت رو پایینتر بیاریم گفتم باSNR 34 چرا باید خط رو پایین بیارین قطعی که ندارم!
    کلا هر پشتیبانی=یک جواب متنوع

15. این کاربر از ODADO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مودم قبلی و مودم فعلیت مدلشون رو بگو
    های وب بنظرم برای شما خیلی خوبه به دو دلیل
    1با همین سرویس 1 مگ در زمان کمتر شبانه میتونی بیشتر دانلود کنی حدود 2.5 گیگ میشه دانلود کرد
    2.با 41 هزار تومن دوبرابر ترافیک فعلیت میتونی ترافیک داشته باشی به طور مثال(6 تا فشفشه 3 گیگ 5 روزه میشه حدود 20 تومن +سرویس 1 مگ 3 گیگ هم که میشه 20 تومن مجموعا 40 تومن ) ترافیک دوبرابر و شبانه بیشتر بنظرم خیلی براتون بصرفه باشه فقط در مورد کیفیت های وب یکم تحقیق کنید
    *منم اومدم تخلیه کنم برم های وب که شبانم در کمال تعجب خوب شد و اومد روی 500 و سخته از دانلود شبی حدود 10 گیگ و 250-300 گیگ در ماه گذشت

همون کیفیت - قطعی و این چیزا برام مهم تر از هر چیزیه
    مودم قبلیم ZyXEL P-660HN-TxA بود مودم الانم D-Link -2740U

17. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •