داداش احتمالا خطت رو 10 مگه ولی چون نمیکشه روی ریت پایین تر لینک میگیره
الان Attenuation مقدارش 43 هست که خیلی بالاست و راهی نداره از دم در تست کن اگه وضعیت همین بود فکر نکنم مخابرات حاضر بشه پورتت رو عوض کنه
داداش احتمالا خطت رو 10 مگه ولی چون نمیکشه روی ریت پایین تر لینک میگیره
الان Attenuation مقدارش 43 هست که خیلی بالاست و راهی نداره از دم در تست کن اگه وضعیت همین بود فکر نکنم مخابرات حاضر بشه پورتت رو عوض کنه
اگر برودکامه همون 10 مگو که نوشته راحت جواب میده
با برنامه dmt هم میتونی تا حدود 20 مگ بکشی ازش
ولی 20 مگ برا چیته؟ همون 10 مگ هم زیاده , 5 مگ راحت جواب میده برا مخابرات با شرایط فعلیش
راستش خیلی طمع کارمسرعت ی شب رو 700 کیلوبایت قفل بود..نزدیک 11 گیگ دانلود داشتم..فک کردم میشه به اون سرعت رسید..ولی در رابطه با snr نمیدونم چیکار کنم وقتی رو 10 مگ به بالا بسته میشه snr پایین میاد..راهی هست که فیکسش کرد؟
نمیدونم چرا وقتی خطم 4مگ ب بالا بسته شه snr به شدت میاد پایین !!!من دیدم یارو تا 16مگ کشیده خطش....خط چه پارامترایی باید داشته باشه که حداقل 10مگ به بالا بسته بشه؟؟
از روی Max Rate همیشه مشخصه حداکثر تا چقدر میکشه الان تا 7 مگ میکشه و این مقدار بحرانی هست و هر لحظه ممکنه لینکت بپره
Attenuation باید زیر 30 باشه واسه من حدود 24 هست و الان خطم روی 16 مگ هست SNR هم 7 هست ! ولی چون هنوز با ماکزیمم ریت فاصله داره لینکت اصلا نمیپره
بیشتر این نویز ها هم مربوط به مرکز مخابراتیه ولی خوب شما یک بار تمام دستگاه ها رو از خط جدا کن و مودم رو بزن ببین SNR بالا میره یا نه ؟
اگر نشد از دم در هم امتحان کن یه سیم بگیر یک طرفش سوکت باشه طرف دیگش هم لخت کن بزن به زوج سیم دم در بعد با موبایلی چیزی امتحان کن ببین بهتر میشه یا نه
لامصب این 5.233تا ساعت 3شب عالیه ولی از ساعت 3یهو داغون میشه حتی پراکسی هم روش کار نمیکنه
مرسی دوست عزیز..سر فرصت میرم مرکز با کارشناسی کسی صحبت کنم ببینم از نظر فنی میشه مشکلو حل کرد..
منم همین آی پی م واس من هرزگاهی 2 ثانیه میاد رو 350 بعد میره بالا.گاهی اوقات میاد رو 60
یعنی شما 2 مگ داری و سرعتت 700 کیلوبایت میشه؟
موقعیت شما در صف 31 می باشد
زمان تقریبی انتظار شما 24 دقیقه
با تشکر از سادگی شما
پ.ن : جواب پشتیبانی بعد از نیم ساعت معطلی....مثل همیشه مشکل از سمت ما نیست کار استکبار جهانیه !
Last edited by alemoazezo; 28-06-2015 at 12:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)