تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2516 از 4105 اولاول ... 1516201624162466250625122513251425152516251725182519252025262566261630163516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,151 به 25,160 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    من اعزامی اول شهریور بودم و اموزشیم تو 01 تموم شد.الان تو برگ امریه ام نوشته "فرماندهی پشتیبانی منطقه 1 ف اماد و پش-رسته اداری پرسنلی.--کرمانشاه
    حال لطفا بفرمایید
    1-ایا حقیقت داره بعد از اینکه رفتم این پادگان باز دوباره تقسیمم میکنن؟بهم گفتن باز تقسیم میشم.اخه چه وضعشه یه بار تقسیم شدم باز تقسیم بشم؟چون ساکن ایلامم به این خاطر کرمانشاه نزدیکترین مسیره
    2-این قسمت که من تقسیم شدم چه جور جاییه؟راحته سخته چطوره؟
    3-باید رو شلوار چه نواری با چه رنگی بزارم؟رو رسته و ارم های لباس چی بزارم؟
    درنهایت باز اینکه ایا درسته باز دوباره تقسیم میشیم؟نگران این موردم.
    سپاس
    رفیق تو ارتش جساراتاً به اماد و پش ها میگن اماد و پشم اینقدر جاهای خوبیِ
    باند شلوار هم زرد بزنید ، سبز ها خیلی تو ذوق میزنه
    لباس هاتون ارم و علائم نداره؟اگر دو جیبِ ببرید عوض کنید با 4 جیب ، بازو چپ الله میزنید (نزاجا) جیب بالا سمت راست سینه هم که ارم نزاجا ، رسته های اداری پرسنلی هم یه تیر کمان با شمشیر ضرب دری روی همِ

در ارتباط با تقسیم هم دوستمون توضیح داد.

2. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Gestapo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به ما گفتند همه ستوان میشند ولی ما همه گروهبان شدیم
    تا جای که من میدونم دوره کدیا ستوان میشند
    چون اونایی که دوره کد میخورند بعد تو یگان میشند افسر اموزشی.
    که اونم با درجه گروهبانی نمیشه!
    داداش به دوره کدم نمیشه اطمینان کرد
    الان ما 2تا افسر آموزش داشتیم گروهبان بودن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

شما رو کلا نگه میدارن مگر اینکه برگ مرخصی داشته باشید . خروج روزانه فقط مخصوص افسر هاست .
    همه جاش خوبه به جز یگان پاسدار و دژبانی .
    توجه : وقتی میگیم فلان جا هتله به این معنی نیست که واقعا هتله !!!
    به این معنیه که نسبت به جاهایی که ناجور هستند و ممکن بوده اونجاها بیفتید خیلی بهتره . . . . به هر حال قوانین نظامی و خدمتی در تمام پادگان های کشور حاکم هست . ولی بعضی جاها راحت تره . مثلا آب و هوا ملایم تره یا فرماندهان ، انسان تر هستند و آزار و اذیت روحی و جسمی سرباز کمتره . . . .
    اما دیگه نباید زیاد توقع داشت که مثلا پاتو بندازی روی پات و از منظره غروب لذت ببری !! و هر وقت دوست داشتی از پادگان بزنی بیرون !
    کلا پادگان های نیرو زمینی ارتش در شهر اصفهان از امکانات خوبی برخوردار هستند . من خودم دوره کد توپخانه مراتو اصفهان بودم .
    دوست عزیز منم میدونم اینقدر هتل نیست.
    منظور از این که شما را کلا نگه میدارند یعنی شبم باید اونجا بخوابیم؟
    یا میایم خونه؟ من خودم ساکن اضفهان هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

سلام دوستان
    من اعزامی 1 برج 8 بودم در پادگان خاتمی یزد ولی بعلت شلوغی زیاد پادگان حدود 1/3 پادگان رو که همه امریه داشتن امروز مرخص کردن و گفتن 10ام برید پادگان المهدی بابل(تو این 5 روز ما امریه دار ها هیچ کاری نکردیم فقط خوردیم و خوابیدیم حتی لباس رو هم رو اخری بهمون دادن.)

حالا چند تا سوال داشتم:
    -این پادگان المهدی چطوره؟
    -اینکه به ما گفتن 10 بریم اگه ما دیر تر بریم و خودمون رو معرفی کنیم (منظورم بعد از تاسوعا و عاشوراست اخه این دو روز تعطیل هست ما هم دو روز قبلش که تعطیل نیست رو یه جوری برا خودمون تعطیل کنیم)مشکلی پیش نمیاد؟اخه ما بندرعباسیم و فاصلمون تا اونجا خیلی زیاده حداقل یه چند روز بیشتر انجا بمونیم.
    - ما که اعزامی 1/8 هستیم این 10 روز جز خدمتمون حساب میشه درسته؟
    -راستی اگه کسی شماره پادگان رو داره بگه شاید تونستم با خودشون هماهنگ کنم.
    Last edited by osta_ali; 28-10-2014 at 02:47.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من اعزامی 1 برج 8 بودم در پادگان خاتمی یزد ولی بعلت شلوغی زیاد پادگان حدود 1/3 پادگان رو که همه امریه داشتن امروز مرخص کردن و گفتن 10ام برید پادگان المهدی بابل(تو این 5 روز ما امریه دار ها هیچ کاری نکردیم فقط خوردیم و خوابیدیم حتی لباس رو هم رو اخری بهمون دادن.)

حالا چند تا سوال داشتم:
    -این پادگان المهدی چطوره؟
    -اینکه به ما گفتن 10 بریم اگه ما دیر تر بریم و خودمون رو معرفی کنیم (منظورم بعد از تاسوعا و عاشوراست اخه این دو روز تعطیل هست ما هم دو روز قبلش که تعطیل نیست رو یه جوری برا خودمون تعطیل کنیم)مشکلی پیش نمیاد؟اخه ما بندرعباسیم و فاصلمون تا اونجا خیلی زیاده حداقل یه چند روز بیشتر انجا بمونیم.
    - ما که اعزامی 1/8 هستیم این 10 روز جز خدمتمون حساب میشه درسته؟
    -راستی اگه کسی شماره پادگان رو داره بگه شاید تونستم با خودشون هماهنگ کنم.
    سعی کنید در تاریخ مقرر یعنی ۱۰ در انجا حضور داشته باشید ۲ یا ۳ روز دیرتر رفتن نهست و غیبت می خورید و ممکنه در پرونده شما اضافه خدمت بزنن ، این اضافه خدمت ها بد دردی در پایان خدمت.شما دیگه عملا سرباز به حساب میان و یکی از چیز های مهم در خدمت مسولیت پذیریه، در ضمن پادگان مدرسه نیست که زنگ بزنی با فرمانده ان هماهنگ کنی! اگر به دادن مرخصی باشه شما باید در پادگان حضور یابید و برگه مرخصی با مهر و امضا فرمانده یگان و مهر دژبانی را داشته باشید.این ۱۰ روز نیز جز خدمت شما خواهد بود.

7. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با درود به شما
    شما در یکی از بهترین یگان های نیرو زمینی تقسیم شدید، پشتیبانی از بهترین و راحترین یگان ها بین یگان های نیرو زمینی من خودم در پشتیبانی منطقه ۵ خدمت کردم.
    ۱- بله. امریه شما مربوط به پشتیبانی منطقه ۱ است ، فرماندهی پشتیبانی منطقه ۱ تصمیم گیرنده هست که در داخل همان پادگان باشید یا به یگانهای تابعه پشتیبانی تخصیص داده شوید.
    ۲- رسته شما خیلی کلیه یعنی اگر به طور مثال رسته قضایی یا الکترونیک بودید به بخش های تخصصی مربوط می شد اما به طور کلی شما در بخش های اداری خواهید بود.
    ۳-ما در پشتیبانی منطقه ۵ نوار زرد می زدیم به غیر از دژبان ها که نوار قرمز داشتند ، رسته اداری مطمن نیستم فکر کنم با دسته پیاده یکی باشه (جون خودم رسته ام الکترونیک بود) درجه هم هرچی در امریه خورده . روز اول زیاد به ابن چیزها گیر نمیدن.
    نگرانی شما را درک می کنم تا هنمینجا خیلی خوش شانس بودید که در یگان های رزمی و عملیاتی نیافتید پس به خدا امید داشته باشید.
    درود.
    واقعا خوشحالم کردی دوست عزیز..پس این قسمت که افتادم راحته..اگر تقسیم میشم دوباره ایا میفتم شهر دیگه یا همون کرمانشاه تقسیم میشم؟به خاطر مسافتش میگم نزدیکه به شهرمون ایلام.
    بعدش من درجم گروهبان یکمه ولی تو یگان اموزشی گفتن تا دو ماه با سردوشی باشید بعدش درجه بزنید الان من نمیدونم چیکار کنم.برم درجه ها رو بزنم؟نوار بغل شلوار رنگ سبز یا زرد بزنم مشکلی نیست؟گیر نمیدن؟
    رشته خودم هم حقوقه..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

رفیق تو ارتش جساراتاً به اماد و پش ها میگن اماد و پشم اینقدر جاهای خوبیِ
    باند شلوار هم زرد بزنید ، سبز ها خیلی تو ذوق میزنه
    لباس هاتون ارم و علائم نداره؟اگر دو جیبِ ببرید عوض کنید با 4 جیب ، بازو چپ الله میزنید (نزاجا) جیب بالا سمت راست سینه هم که ارم نزاجا ، رسته های اداری پرسنلی هم یه تیر کمان با شمشیر ضرب دری روی همِ

در ارتباط با تقسیم هم دوستمون توضیح داد.
    سپاس دوست عزیزم.
    همه این موارد که گفتید داره فقط همین تیر کمان و شمشیر نداره اونم میبرم میزنم بهش.
    1-ایا رو اورکت هم باید اتیکت و رسته و علایم بزنم؟
    2-حقوق سربازی دیروز 80 تومن ریختن رو کارتم.این 80تا مال دو ماهه اموزشیه یا یک ماهش؟چون ماهی 40 تومن ظلمه..درجم گروهبان یک
    3-این قسمت پشتیبانی رسته اداری افتادم راحته دیگه؟نسبت به اموزشی راحت تر میشم؟اموزشی حالمو گرفتن با رژه و نظافت و بیگاری کشیدن.
    4-صبح ها ساعت چند بلند میشیم و ساعت چند تموم میشه؟ساعت 2 یا 4؟
    5-چندبار نگهبانی میدم در طول هفته؟
    شرمنده اگر سوالات زیاد بودن چون هیچ اطلاعاتی ندارم و میترسم اذیتم کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من دوره کد خوردم عملیات زرهی شیراز، الان رسته من شده زرهی، بعد از آموزشی دوباره عوض می شه؟ آخه من ساکن تهران هستم و تک پسرم، اینجوری که من فهمیدم تهران اصلا زرهی نداره و نزدیک ترین زرهی قزوین هستش، یعنی کلا باید تهران افتادن رو بیخیال بشم؟

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سپاس دوست عزیزم.
    همه این موارد که گفتید داره فقط همین تیر کمان و شمشیر نداره اونم میبرم میزنم بهش.
    1-ایا رو اورکت هم باید اتیکت و رسته و علایم بزنم؟
    2-حقوق سربازی دیروز 80 تومن ریختن رو کارتم.این 80تا مال دو ماهه اموزشیه یا یک ماهش؟چون ماهی 40 تومن ظلمه..درجم گروهبان یک
    3-این قسمت پشتیبانی رسته اداری افتادم راحته دیگه؟نسبت به اموزشی راحت تر میشم؟اموزشی حالمو گرفتن با رژه و نظافت و بیگاری کشیدن.
    4-صبح ها ساعت چند بلند میشیم و ساعت چند تموم میشه؟ساعت 2 یا 4؟
    5-چندبار نگهبانی میدم در طول هفته؟
    شرمنده اگر سوالات زیاد بودن چون هیچ اطلاعاتی ندارم و میترسم اذیتم کنن
    1.بله 100 %
    2.کلاً حقوق امورشی کمِ ، چون درجه ندارید کم میزیرن ، اما ممکنه در ما های آینده معوقه هارو با هم بریزن براتون
    3.نگاه کنید بزرگوار شما کادری نیستین که به نسبت رسته تقسیم بشید ، هر جا نفر لازم داشته باشن شما رو میذارن اونجا،اما خوبیش اینه که دیگه بشما فقط کار های تایپی میدن( اگر بلد باشید ) یا ارشد سرباز ها میشید.
    شما توی یگان الان هیچکدوم اون کار ها و نظافت هارو انجام نمیدید،رژه هم با اون وسعت کار نمیکنید.
    4.ساعت بیداری که همه جا 5 اما معمولاً تا 6 میخوابن اگر فرمانده گروهان دیر بیاد.ساعت اداری هم 2 ( اگر تا همون 2 هم بمونن )
    5.این موضوع نگهبانی کاملاً رایطه مستقیمی داره با اینکه شما چند تا درجه دار یا حالا افسر دارید اونجا هرچی بیشتر باشید کمتر نگهبانی میدید
    دشمنت شرمنده

من دوره کد خوردم عملیات زرهی شیراز، الان رسته من شده زرهی، بعد از آموزشی دوباره عوض می شه؟ آخه من ساکن تهران هستم و تک پسرم، اینجوری که من فهمیدم تهران اصلا زرهی نداره و نزدیک ترین زرهی قزوین هستش، یعنی کلا باید تهران افتادن رو بیخیال بشم؟
    بزرگوار اولاً که توی تهران معاونت آموزش دایره زرم مقدماتی زرهی داره و در ثانی اصلاً روی رسته شما تقسیم نمیشی
    بچه ها شما ها کادر نیستین که بخوان روی تخصصتون شغل خالی بشه بهتون بدن اصلاً نگران این داستانِ رسته نباشید.

من خودم رسته عملیات پیاده تکاور بودم،شغل اداری پرسنلی بهم دادن...

12. 2 کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه کد خوردی آره . چاره ای نیست . بعد از دوره کد دیگه رسته عوض نمیشه ( البته با پارتی همه چیز ممکنه!) . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •