تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2516 از 4751 اولاول ... 1516201624162466250625122513251425152516251725182519252025262566261630163516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,151 به 25,160 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

من نگفتم کارمند شاتل هستم - مستندات هم نیاز نیست ارائه بدم - تا حالا بنا داشتم جواب سوالاتی که میتونم رو به عنوان دوست بدم به شما - قرار شده به یکی از مدیرانتون اثبات کنم رابطه خودم رو با شاتل بعد از اون دوباره در خدمت شما هستم
    دوستان عزیز طی پیگیری های انجام شده ایشون لطفا کردند و هویت حقیقی خودشون رو برای من ثابت کردند که البته هیچ ضرورتی برای هیچ یک از کاربران وجود نداره و تنها برای رفع اتهامات این کار رو انجام دادن ( البته خواستند تا هویتشون فاش نشه و نخواهد شد ) اما توجه داشته باشید حضور ایشون به هیچ وجه به عنوان نماینده رسمی شاتل در پی30ورد نیست ! انجمن های پی30ورد انجمن پشتیبانی شاتل هم نیست ! ایشون فقط لطف میکنن به عنوان یک دوست به ابهامات دوستان پاسخ میدن و تنها از اطلاعاتشون استفاده خواهیم کرد ! پس انتظار نداشته باشید از اینجا براتون کاری انجام بدن بهتره به نمایندگی رسمی شاتل مراجعه کنید
    باز هم میگم هدف این تاپیک فقط اطلاع رسانیه ! نه پیگیری شکایات و رفع مشکلات

امیدوارم ابهامات رفع شده باشه و به ما برچسب همایت بی مورد و به به و چه چه کردن از شاتل زده نشه !

بی احترامی نشه اما همین جوریشم به شما شگ هست که از همکاران مدیریت هستید!
    متوجه نمیشم !
    این یعنی الان به من و تعداد زیادی از مدیران دیگه بی احترامی شده !
    یعنی ما برای همایت از شاتل اکانت میسازیم و از شاتل دفاع میکنیم و از امکانات مدیریتی خودمون سو استفاده میکنیم تا صدای مخالفین هم در نیاد و ... ؟

2. 3 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان عزیز طی پیگیری های انجام شده ایشون لطفا کردند و هویت حقیقی خودشون رو برای من ثابت کردند که البته هیچ ضرورتی برای هیچ یک از کاربران وجود نداره و تنها برای رفع اتهامات این کار رو انجام دادن ( البته خواستند تا هویتشون فاش نشه و نخواهد شد ) اما توجه داشته باشید حضور ایشون به هیچ وجه به عنوان نماینده رسمی شاتل در پی30ورد نیست ! انجمن های پی30ورد انجمن پشتیبانی شاتل هم نیست ! ایشون فقط لطف میکنن به عنوان یک دوست به ابهامات دوستان پاسخ میدن و تنها از اطلاعاتشون استفاده خواهیم کرد ! پس انتظار نداشته باشید از اینجا براتون کاری انجام بدن بهتره به نمایندگی رسمی شاتل مراجعه کنید
    باز هم میگم هدف این تاپیک فقط اطلاع رسانیه ! نه پیگیری شکایات و رفع مشکلات

امیدوارم ابهامات رفع شده باشه و به ما برچسب همایت بی مورد و به به و چه چه کردن از شاتل زده نشه !

متوجه نمیشم !
    این یعنی الان به من و تعداد زیادی از مدیران دیگه بی احترامی شده !
    یعنی ما برای همایت از شاتل اکانت میسازیم و از شاتل دفاع میکنیم و از امکانات مدیریتی خودمون سو استفاده میکنیم تا صدای مخالفین هم در نیاد و ... ؟
    دنبال پیشنهاد بودید دادم
    وقتی یکی میاد ادعا می کنه وابسته به جاییه اگه نتونه ثابت کنه دیگران باورش نکردن و
    به خاطر به سخره گرفتن شعورشون نباید از بی احترامیشون گله کرد

4. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

دنبال پیشنهاد بودید دادم
    وقتی یکی میاد ادعا می کنه وابسته به جاییه اگه نتونه ثابت کنه دیگران باورش نکردن و
    به خاطر به سخره گرفتن شعورشون نباید از بی احترامیشون گله کرد
    پست قبلیم رو بخونین !
    گفتم که ایشون به من ثابت کردن به اندازه کافی مدرکشون معتبر بود آیا فتوکپی شناسنامه به شما هم باید نشون بدن ؟
    ضمنا هیچ جای قوانین نیومده کسی مجبور باشه هویتشو فاش کنه فقط به خاطر به قول شما شعور کاربرا به سخره گرفته نشه من پیگیری کردم و جواب هم کاملا مثبته ! پس مشکل حله ؟ باورتان شد یا به من و بقیه هم شک دارین ؟

به نظرم بحث تموم شده و پست های دیگه در مورد اثبات هویت و مچ گیری و اینها بی مورد خواهد بود

6. 3 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت karkiaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

راست میگی
    تو این دوره زمونه کلا نباید به کسی اعتماد کرد
    من اصلا نیاز نبود چیزیو اثبات کنم ولی کردم - نیاز نبود جواب بدم ولی دادم
    من فقط میخواستم تو این بحث شما شرکت کنم و اگه چیزی بلد بودم بهتون انتقال بدم
    اما انگار کسی نیاز نداره به این چیزا
    من قبلا گفتم شما فرض کن من کارمند خدماتی شاتل هستم به جای اینکه بحث اینترنت رو ادامه بدیم با هم ، میگین کارت پرسنلی ارسال کنم؟
    مشخصا دنبال حاشیه رفتن مهتره انگار

از اینکه لابلای کارام تونستم چند روزی در خدمت دوستان این فروم باشم خوشحالم شدم
    روز و شب بر همگی خوش

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بر شما هم خوش

9. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یادش بخیر یه زمانی کاربر بخش سخت افزار بودیم ! مدیر انجمن سخت افزار که موافق حضور هیچ نماینده ای از هیچ شکرت سخت افزاری تو انجمن نبود و با اولین پست هایی که حالت تبلیغاتی یا شبه تبلیغاتی داشت دسترسی نماینده شرکت رو هم قطع می کرد. ایشون تو یکی از پست هاشون صریحا میگن من هزار و یک دلیل دارم شاتل بهترین ارائه دهنده سرویس هست !
    تازه اونجا سخت افزار بود و کلی شرکت سخت افزاری فعال.
    حضور نماینده شرکت ها فوایدی داشت مثلا ما رو از شرایط بازار و جنس های موجود در بازار یا قیمت ها آگاه می کردن ولی مدیریت اعتقاد داشت که نماینده ها تو فروم نباشن بهتره و این یه مقدار سودی که میرسونن به دردسر حضورشون نمیارزه و کاملا هم حق داشت .
    متاسفانه اینجا برعکس شده و مدیریت موافق حضور نماینده هست و دردسر هاش رو هم داره می بینه !
    پیشنهاد من هم اینه که نماینده ها تو تاپیک فعالیت نکنن بهتره وگرنه این دردسر ها هست وگرنه کلی کاربر اخطار می گیرن و .. آخرشم تاپیک بسته !

من الان 2.5 ساله تجربه فعالیت تو این فروم رو دارم ولی باز وقتی نماینده شرکت میاد و میگه اگه پشت هم دانلود کنی اکانت نامحدودت قطع میشه در حالی که این رو موقع قرارداد بستن نمیگن ، نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم و یه جوابی به ایشون میدم !!

راستی من جدیدا قوانین رو دوباره نخوندم ! اون بخشی که مربوط به اوتار و امضا بود تغییر کرد ؟؟! ایشون چرا دارن از اوتار یه شرکت رسمی استفاده می کنن ، و کاملا هم می تونه جنبه تبلیغاتی داشته باشه.

11. 6 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tazehaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز-زیتون کارمندی

پيش فرض

دوستان، شاتل برای من شاهکار کرده!!!!!!!!!!!
    این عکسو نگاه کنین:

DownStream من رو کردن 160!!!!!!! از 540.
    گفتم دیشب سرعتم از 17 بالاتر نمی رففففففففففففففت!!!!!!!!!

احتمال 110درصد از شاتل خداحافظی می کنم.

داره خودمونی میشه tazehaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز-زیتون کارمندی

پيش فرض

آقا حرفهای این پشتیبانی رو نگاه کنید گریتون میگیره:

سرویس شما 128 است و با 156 که متناسب با سرویستان است
    شده استup

می شوید. با توجه یه نوع سرویس و قراردادتان می بایست up
    شوید که در حال حاضر مشکلی ندارد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

وای سرعت من اومد روی 320 قبلا روی 512 بسته شده بود
    برای بقیه هم هینطوری شده ؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

یادش بخیر یه زمانی کاربر بخش سخت افزار بودیم ! مدیر انجمن سخت افزار که موافق حضور هیچ نماینده ای از هیچ شکرت سخت افزاری تو انجمن نبود و با اولین پست هایی که حالت تبلیغاتی یا شبه تبلیغاتی داشت دسترسی نماینده شرکت رو هم قطع می کرد. ایشون تو یکی از پست هاشون صریحا میگن من هزار و یک دلیل دارم شاتل بهترین ارائه دهنده سرویس هست !
    تازه اونجا سخت افزار بود و کلی شرکت سخت افزاری فعال.
    حضور نماینده شرکت ها فوایدی داشت مثلا ما رو از شرایط بازار و جنس های موجود در بازار یا قیمت ها آگاه می کردن ولی مدیریت اعتقاد داشت که نماینده ها تو فروم نباشن بهتره و این یه مقدار سودی که میرسونن به دردسر حضورشون نمیارزه و کاملا هم حق داشت .
    متاسفانه اینجا برعکس شده و مدیریت موافق حضور نماینده هست و دردسر هاش رو هم داره می بینه !
    پیشنهاد من هم اینه که نماینده ها تو تاپیک فعالیت نکنن بهتره وگرنه این دردسر ها هست وگرنه کلی کاربر اخطار می گیرن و .. آخرشم تاپیک بسته !

من الان 2.5 ساله تجربه فعالیت تو این فروم رو دارم ولی باز وقتی نماینده شرکت میاد و میگه اگه پشت هم دانلود کنی اکانت نامحدودت قطع میشه در حالی که این رو موقع قرارداد بستن نمیگن ، نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم و یه جوابی به ایشون میدم !!

راستی من جدیدا قوانین رو دوباره نخوندم ! اون بخشی که مربوط به اوتار و امضا بود تغییر کرد ؟؟! ایشون چرا دارن از اوتار یه شرکت رسمی استفاده می کنن ، و کاملا هم می تونه جنبه تبلیغاتی داشته باشه.
    پس شما میگی کل انجمن اینترنت پرسرعت کشک و همش بسته بشه و اینها چون تبلیغه ؟ الان شاتل ، صبانت پارس آنلاینو کلااکثر سرویس های مطرح تاپیک چند هزار صفحه ای دارن . ئه ! یه عمره داریم تبلیغ میکنیم !
    ایشون هم به عنوان نماینده فعالیت نمیکنن پست شما نشون میده اصلا پستها رو نخوندین . ایشون فقط یه سری ابهامات رو جواب میده به خاطر اطلاعاتشون . اگه الان بحث اثباتشون هست به خاطر تهمت هایی هست به دروغ گویی که بهشون وارد شده . به عنوان یه کاربر حق دارن تو بحث شرکت کنن مثل بقیه . همونطور که شما این حق رو به خودتون میدین هر چه هست نثار شاتل کنین . اصلا ایشون طرفدار شاتله ! مشکلی هست ؟ اینهمه مخالف یه طرفه به قاضی بروند ؟
    آقا حرفهای این پشتیبانی رو نگاه کنید گریتون میگیره:

سرویس شما 128 است و با 156 که متناسب با سرویستان است
    شده استup

می شوید. با توجه یه نوع سرویس و قراردادتان می بایست up
    شوید که در حال حاضر مشکلی ندارد
    دوست عزیز سرویس شما چند هست ؟ چرا کم کردن ؟ برای من که کم نشده رو 600 هست

16. 3 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •