تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2516 از 3745 اولاول ... 1516201624162466250625122513251425152516251725182519252025262566261630163516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,151 به 25,160 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

فقط نکته ای که جالبه اینه که چرا فقط توی ساعت 5 عصر تا 10 شب اینجور snr میاد پایین و دوباره تا 27 هم بالا میره و ثابت میمونه حتی در طول روز از 27 کمتر نمیشه!! شاید چون ساعت ترافیک و شلوغیشون این ساعت هست...

و نکته دوم چرا الان آپ استریم کم نمیشه پس!!! چون کسی از اپ لود کسی استفاده ای نمکنه ولی از دانلود همیشه ترافیک روش زیاده...
    Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    13.4 30.8 db

غیر از اینه که بخاطر تجهیزات و کمبود پهنای باند خود اسیاتکه؟
    چیزی که مشخصه اسیاتک توی مرکزتون کمبود پهنای باند داره و همین باعث میشه توی ساعات اوج مصرف SNR بیاد پایین

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

امشب آسیاتک زنگ زد پیگیری شکایت 195 ، گفت سرعت رایگان کل کشور کم شده چون مشتری زیاده خط جواب این همه مردم نمیده. ضمنا آسیاتک تضمین سرعت رایگان نمیده. همین که هست، میخواهی بخواه نمیخواخی نخواه....
    بی انصافی نکنم، جوان خوش اخلاقی بود و حوصله شنیدن حرفهم داشت
    Sent from my H30-U10 using Tapatalk
    Last edited by dadash42; 01-11-2015 at 23:05.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چرا جدیدا اپراتور های دیگه از لیست انتخاب حذف شدن؟!

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اسیاتر شبانه رایگان داره ؟ محدود نمیشه ؟
    سرعتش چنده ؟ خراسان هستم

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این طرح فقط برای مشترکین جدید میباشد که قبلا از اسیاتک سرویس نداشته اند.
    چی هست ؟
    من میخوام تازه مشترک اسیاتک بشم از چه طرحی باید استفاده کنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فقط نکته ای که جالبه اینه که چرا فقط توی ساعت 5 عصر تا 10 شب اینجور snr میاد پایین و دوباره تا 27 هم بالا میره و ثابت میمونه حتی در طول روز از 27 کمتر نمیشه!! شاید چون ساعت ترافیک و شلوغیشون این ساعت هست...

و نکته دوم چرا الان آپ استریم کم نمیشه پس!!! چون کسی از اپ لود کسی استفاده ای نمیکنه ولی از دانلود و دریافت دیتا همیشه ترافیک روش زیاده...
    Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    13.4 30.8 db

غیر از اینه که بخاطر تجهیزات و کمبود پهنای باند خود اسیاتکه؟
    تجهیزات آسیاتک می‌تونن روی میزان نویز و کیفیت سرویس اینترنت تأثیرگذار باشن. اما این چیزی که شما الآن باهاش مواجهی و می‌گی تو ساعت‌های 5 تا 10 عصر snr می‌آد پایین یه علتش اینه که میزان نویز محیطی تو این ساعت‌ها هم معمولن خیلی بیشتر می‌شه. اغلب وسایل روشنایی و همین طور خیلی از وسایل برقی تو این ساعت‌ها بیشترین استفاده رو دارن. همه این‌ها باعث می‌شن که نویز روی خطوط مسی تلفن هم بیشتر بشه.

ضمن این که استفاده از اینترنت تو این ساعت‌ها بیشتره و خود همین هم در ایجاد نویز مؤثره.

این که نویز روی آپ‌استریم تغییر محسوسی نمی‌کنه به خاطر اینه که اولن بازه فرکانسی آپلود خیلی محدوده تو ADSL (تو ایران ریت آپ‌استریم رو یا 512 کیلوبیت می‌بنندن یا 1مگابیت) که در مقایسه با ریت داون‌استریم‌های مثلن 8 مگابیت، 10مگابیت یا بالاتر، خیلی کمتره. دیگه این که آپ‌استریم رو فرکانس‌های با طول موج پایین ارسال می‌شه که نسبت به فرکانس‌های با طول موج بالا که در داون‌استریم استفاده می‌شن کمتر تحت تأثیر نویز قرار می‌گیرن. برای همین snr آپ‌استریم معمولن تغییر خیلی زیادی نمی‌کنه اما snr داون‌استریم در طول شبانه‌روز متغیره.

7. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تجهیزات آسیاتک می‌تونن روی میزان نویز و کیفیت سرویس اینترنت تأثیرگذار باشن. اما این چیزی که شما الآن باهاش مواجهی و می‌گی تو ساعت‌های 5 تا 10 عصر snr می‌آد پایین یه علتش اینه که میزان نویز محیطی تو این ساعت‌ها هم معمولن خیلی بیشتر می‌شه. اغلب وسایل روشنایی و همین طور خیلی از وسایل برقی تو این ساعت‌ها بیشترین استفاده رو دارن. همه این‌ها باعث می‌شن که نویز روی خطوط مسی تلفن هم بیشتر بشه.

ضمن این که استفاده از اینترنت تو این ساعت‌ها بیشتره و خود همین هم در ایجاد نویز مؤثره.

این که نویز روی آپ‌استریم تغییر محسوسی نمی‌کنه به خاطر اینه که اولن بازه فرکانسی آپلود خیلی محدوده تو ADSL (تو ایران ریت آپ‌استریم رو یا 512 کیلوبیت می‌بنندن یا 1مگابیت) که در مقایسه با ریت داون‌استریم‌های مثلن 8 مگابیت، 10مگابیت یا بالاتر، خیلی کمتره. دیگه این که آپ‌استریم رو فرکانس‌های با طول موج پایین ارسال می‌شه که نسبت به فرکانس‌های با طول موج بالا که در داون‌استریم استفاده می‌شن کمتر تحت تأثیر نویز قرار می‌گیرن. برای همین snr آپ‌استریم معمولن تغییر خیلی زیادی نمی‌کنه اما snr داون‌استریم در طول شبانه‌روز متغیره.
    دقیقا حرفهای شما درست هست و منم قبول دارم

اما نکته بسیار جالبی هم بهتون بگم اینکه اقوام منم اسیاتک دارن و خودم براشون راه اندازی و ثبت نام کردم و با گرفتن remot desktop تونستم بخوام که چند دقیقه برم snr رو بخونم و جالبه بدونید که اقوام بنده در اصفهان شیراز و تهران هستند و هر سه نفر هم همین مشکل رو در این ساعات دارند و البته با کمی تغییر مثلا برای بنده در ساعت 8 شب تا 13 میاد توی این ساعت برای شیراز تا 14 میومد و بعد اصفهان 12 بود و تهران هم 12 در نتیجه گویا این مشکل نویز داشتن و یا استفاده از پهنای باند توی اکثر جاها هست و با استفاده بیشتر کاربران مسلما snr هم پایین تر میاد

نکته قابل توجه هم اینکه در شبهایی که مراسم عذاداری و یا استفاده کاربران بخاطر برگذاری مراسم پایین تر هست snr هم تا حداکثر 18 پایین تر نمیاد پس نتیجه این هست که این قضیه بسیار زیاد ربط داره به استفاده کاربران هر مرکز مخابراتی در ساعات خاص....
    از توضیحات شما هم در این باب متشکرم اما خط دیگر بنده روی مخابرات هست من قبول دارم که مخابرات ساعت رایگان نداره وهمچنین دانلودی که ازش میگیرم در سرورهای داخلی روی 400 تا 450 کیلو بایت بر ثانیه بیشتر نمیاد با دانلود منیجر اما snr مخابرات با وجود داشتن کاربران زیاد حداقل در همین ساعات از 19 پایین تر نمیاد برای من حالا میتونه از تجهیزات باشه و یا از کنترل محدودیت پهنای باند توسط تجهیزات و یا هر عاملی که در این باب موثر هست.

در نتیجه من هیچ وقت مشکل پریدن لینک رو در مخابرات ندارم ولی کندی و پریدن لینک در همین ساعات رو در اسیاتک دارم که باعث نارضایتی من و دیگران میشه.

همچنین این رو هم بگم که هر دو خط من از یک کافو و از یک مرکز مخابراتی هست و توسط یک کابل سیم 4 لایه داخل ساختمان امده است و یکی از مخابرات هست و یکی از اسیاتک.
    مخابرات رو بچه ها استفاده میکنن و اسیاتک رو خودم ..

حتی نتیجه ای هم که داشتم این بود که من 10 گیگ در اسیاتک سرویس میگیرم و به اشتراک خانواده میذاشتم به پایان ماه نرسیده تمام میشد اما الان که مودم دیگری هم گرفتم و خط دیگر از مخابرات با وجود اینکه استفاده خانواده همون هست و تغییری نکرده اما هر ماه 6 گیگ مصرف دارند و خیلی کمتر از اسیاتک!!
    البته چیزی که من تجربه داشتم حتی قبلا خیلی گوش زد میکردم ده گیگ زیاده استفاده میکنید کمتر دانلود کنید الان که از مخابرات گرفتم خط دوم رو اصلا گوش زد هم نمیکنم ولی باز هم مصرف پایین تره ....

حالا دیگه دوستان دیگه هم همیشه از مصرف زیاد اسیاتک گفته بودند و منم به این نتیجه رسیدم که درست میگن...حتی در مواقعی که یک روز مداوم مودم روشن بود مصرف 1 گیگ هم ثبت شده بود در اسیاتک که البته اشتباهات محاسبه خود اکانتینگ اسیاتکه اما اثباتش نمیشه کرد چون زمان اتصالش زیاد هست.
    Last edited by amin885; 02-11-2015 at 10:03.

9. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دیروز با آسیاتک صحبت کردم گفت اسیاتک و اکثر شرکتها نرمافزار جدیی دارن رایگان شب را نصبت به تعداد مشترکین و حجم دانلود تقسیم و تنظیم میکنه.
    نرمافزار خودش سرعت هر تک مشتری رو بالا پایین میبره. چون نرم افزار این کارو میکنه، سرعت رایگان مشتری از دست کارمندان بیزون امده نمیتونند دیگر کاری کنند

اگر راسته فقط برای کنکشن خارجه اینطوره ، دانلود رایگان از سرور داخلی به 1mb میرسه
    Last edited by dadash42; 02-11-2015 at 10:03.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دیروز با آسیاتک صحبت کردم گفت اسیاتک و اکثر شرکتها نرمافزار جدیی دارن رایگان شب را نصبت به تعداد مشترکین و حجم دانلود تقسیم و تنظیم میکنه.
    نرمافزار خودش سرعت هر تک مشتری رو بالا پایین میبره. چون نرم افزار این کارو میکنه، سرعت رایگان مشتری از دست کارمندان بیزون امده نمیتونند دیگر کاری کنند

اگر راسته فقط برای کنکشن خارجه اینطوره ، دانلود رایگان از سرور داخلی به 1mb میرسه
    اگه سرعت داخلت روی 1 مگابایته یکی از این سرویس های افزایش سرعت دانلود از دوستمون and-roid2 بخر تا خارج هم بیاد بالا

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

مرسی، امتحانش میکنم

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

13. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •