تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2515 از 3347 اولاول ... 151520152415246525052511251225132514251525162517251825192525256526153015 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,141 به 25,150 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

اقایون این سایت انتن جدید tplink 4g اورده ادعا میکنه 30 درصد سیگنالو قوی میکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حداکثر تلاشی که دوستان کردند تونستن ۵ دیبی نهایت ۱۰ دیبی تاثیر داشته باشند با دست سازاشون تازه بالای ۱۰۰ هزارهزینه کردند !!
    این آنتن رو من خریدم جایی که هستم -۱۰۵ دیبی میداد که بعد از وصل کردن آنتن شد -۹۱

- - - Updated - - -

جدید اومده
    دوست عزیز بهتر نبود صادقانه اعلام میکردید اون سایت متعلق به خودتونه و وارد کننده و فروشنده اون آنتن خودتون هستید؟!!شاید واقعا به همون خوبی که تعریف میکنید هم باشن ولی اینم بگو که خودت داری میفروشیشون!اینطوری اعتبار خودتون بالاتر میره!ولی وقتی میای به عنوان یه شخص ثالث اون آنتن رو پیشنهاد میدی من احساس میکنم هنوز رو کیفیت کار خودتون اطمینان ندارید!
    من اولش قصد نداشتم این موضوع رو علنی بگم ولی وقتی میبینم شما صرفا واسه فروش خودت میای آنتن های دست ساز کاربرا که اتفاقا خیلی خوب هم جواب داده و کمتر از 50 هزار هم هزینشون شده رو زیر سوال میبری مجبورم بگم دیگه!من تو هیچ طرف این موضوع ذینفع نیستم ولی به نظرم بقیه حق دارن بدونن شما به عنوان فروشنده اون آنتن رو بهشون پیشنهاد میدید نه به عنوان کاربر معمولی!
    اگر خواستی تغییر رویه بدی بگو پستمو ادیت میکنم!

2. 2 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

بله، یکی از دوستان به منطقه و محل زندگی شما میاد و تست های رو انجام و ثبت میکنه. این تست ها بعد از ارسال، انالیز شده و مشکل ریشه یابی شده و اگر با تغییرات نرم افزاری قابل حل باشد، در مدت کوتاه حل خواهد شد ولی اگر مشکل نیاز به تغییرات دیگر داشته باشد، در صف قرار گرفته و به مرور حل خواهد شد.
    میاد تو خونه یا اینکه اطراف منزل چک میکنه؟ اصلا میدونن فرکانس 2600 و 1800 تک تک باید قدرت و نفوذ و سرعت و ..... چک کنن؟ به کدوم دکل وصل میشن؟ وضعیت سکتورها بچرخونن تا نتیجه بهترب ده؟!یا اینکه لپ تاپ میارن با اسپید تست از سرور داخلی تست میگیرن یا با idm یه فایل داخلی دانلود میکنن؟ راستش من ممکنه خونه نباشم و بقیه هم سر درنمیارن از این چیزا.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by amirbrad; 19-10-2016 at 23:25.

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا منم مشکل داشتم بعد ۱۱ ماه و تماس های مکرر ۱۲ ماه بعد مشکل حل شد جالب اینجا بود کن میگفتم با فورجی سرعتم ۲ مگ بود میگفتن خیلیم خوبه ولی اخرشم مشکلم حل شد

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشترکان دائمی ایرانسل در سالروز راه‌اندازی این اپراتور از تخفیف ویژه بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، روز پنجشنبه 29 مهر ماه همزمان با دهمین سالروز راه‌اندازی شبکه ایرانسل، مشترکان دائمی این اپراتور می‌توانند از هدیه یک روز مکالمه رایگان درون شبکه استفاده کنند.

این تخفیف از ساعت 0:00 بامداد تا ساعت 23:59 پنجشنبه قابل استفاده خواهد بود. تعرفه سیم‌کارت‌های دائمی ایرانسل (آی‌سیم) و سیم‌کارت‌های دائمی که به شبکه ایرانسل ترابرد کرده‌اند، برای مکالمه با تمام خطوط حتی تلفن ثابت و تلفن‌های همراه غیر ایرانسلی، فقط 499 ریال در دقیقه است.

بر اساس این گزارش، شرکت خدمات ارتباطی ایرانس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آخه ذیگه چیزی نمونده برا دانلود الان دیگه بعضی شبا فقط بیدار می مونم ویدیو های لایو you t u b e رو نگاه می کنم دیشب هم اتفاقی متوجه شدم یه فایل زدم دانلود حس کردم زودتر از چیزی که باید تموم می شد تموم شد

یه چیز جالب دیشب متوجه شدم حتی مایل کردن گوشی هم می تونه روی سرعت تاثیر بزاره گوشی من حالت ایستاده و مایل نزدیک 4 مگابیت سرعتش بیشتر می شد.

هیچوقت روی سرعتتون از روی snr , rssi و بقیه قضاوت نکنید طبق تجربه می گم هیچکدوم از اینا تنها تعیین کننده نیستن من خودم کاری که کردم جعبه فیلتر هوای ماشین رو سوراخ کردم به اندازه گوشی و سیم شارژر رو هم از زیرش وارد کردم که هم وصل شه به کامپیوتر هم شارژ شه بعد دانلود رو شروع می کنم و آروم جعبه رو حرکت می دم تا جایی که سرعت خوب بشه پیش میاد به خاطر جابجایی 1 سانتیمتری جعبه 10 مگابیت سرعت جابجا می شه. حتی تغییر ارتفاع در حد میلیمتر هم می تونه تاثیر بزاره روی سرعت.

پس خیلی درگیر این عددا نشید و سرعت خوب رو تجربی بدست بیارید ایشالا که یه روزی همه تست های این تاپیک بشه بالای 100 مگ چون اون روزه که واقعا می تونیم بگیم دیگه اینترنتمون خوب شده
    بنده هم همینطور کم کم به انتهای راه رسیدم توی این دو ماه و خرده ای نزدیک *بووووق*تا گرفتم نزدیک 2سال بود تورنت ها جمع شده بود چندهزار عنوانی شده بود، چندروز دیگه 0 میشه البته با روتر 4G ما دغدغه rssi و ... نداریم %یی نشون میده. (با گوشی لا سیگنال 4G)
    وضعیت آنتن دهی اینجا نامطلوبه (ساختمان و دیوار و نبود دکل مخابراتی این اطراف که آشنا هستند اکثرا) با آنتن خود مودم 3مگ به زور بگیره، آنتن بیرونی یکی خریدم یکی هم ساختم با 80-83% به زور نزدیک 4مگابایت میرسه الان. تا ماه پیش 5-6مگ هم چشممون روشن شده بود.
    کارشناس اومد توی محل بعداز دوماه دید وضعیت داغون محل رو بلاخره باور کردن راست میگیم تا ببینیم چندسال دیگه دکل این اطرف میزنن، پارامونت رو لوله کنیم با تست سرعتمان .
    اینطور که شما میگی لابد روی Hub شیراز لم دادی جیگرتو یه تکون میدی بر بدن 10مگابیت الکاسبی. ما حاضریم تا صبح قرش بدیم ولی سرعت بره بالا.
    نصف عمرم پای دانلود با اون سرعتهای داغون گذشت خدا خفشون کنه، ولی الان حس میکنم 20سال جوون شدم (الکی).

بازم از این عکسها قرار بده روحیمون بره بالا.
    سپاس.

7. 3 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

میاد تو خونه یا اینکه اطراف منزل چک میکنه؟ اصلا میدونن فرکانس 2600 و 1800 تک تک باید قدرت و نفوذ و سرعت و ..... چک کنن؟ به کدوم دکل وصل میشن؟ وضعیت سکتورها بچرخونن تا نتیجه بهترب ده؟!یا اینکه لپ تاپ میارن با اسپید تست از سرور داخلی تست میگیرن یا با idm یه فایل داخلی دانلود میکنن؟ راستش من ممکنه خونه نباشم و بقیه هم سر درنمیارن از این چیزا.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    هم اطراف منزلتون و هم داخل منزلتون رو تست خواهد کرد. تست ها هم شامل مواردی که فرمودین و میزان سیگنال دریافتیو پایداری شبکه در هر مکان هست.
    دوست عزیز مگه قبلا با شما تماس گرفته نشده و هماهنگ نشده، شما باید حضور داشته باشید. البته دوباره خود فردی که قراره برای تست بیاد با شما تماس میگیره.

9. این کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

در این انجمن و جاهای دیگر مشاهده شده که افرادی به شدت از اپراتورهای پاسخگو (پشتیبانی اپراتورها و شرکت ها) انتقاد کرده و بعضی اوقات هم به این دوستان توهین کرده اند.

باید بگم که اپراتورها در بازه های زمانی تعیین شده و به صورت مرتب دوره میبیند(به شیوه های مختلف) و اطلاعات انها بروز میشود. انها در جواب کاربران و مشتریان باید چیزی رو بگویند که شرکت برای انها مشخص کرده و نه اطلاعاتی که خود دارند. اپراتور ها باید به ساده ترین شکل ممکن با کاربران سخن گفته و مشکل انها را بیابند. هر روز تعداد زیادی از مشترکین با سواد و معلومات متفاوت (اعم از مبتدی؛ نیمه حرفه ای و حرفه ای) با اپراتور ها تماس میگیرند و مشکلات متعددی رو اعلام میکنند که اپراتورها باید در جواب همه ی انها سوالات مشخص شده رو پرسیده و در نهایت برای انها پرونده تشکیل دهند تا به بخش های بالاتر ارجاع داده شود و نهایت کاری که یک اپراتور پاسخگو میتواند انجام دهد همین است که پرونده برای مشترک تشکیل دهد.

پس دوستان متوجه باشند که اپراتور های پاسخگو باید جوابی رو بدهند که شرکت برای انها تعیین کرده و انها حد و مرزی دارند. تمام ناراحتی خودتون رو سر این دوستان خالی نکنید. شما چه فریاد بزنید چه ارام صحبت بکنید نتیجه یک چیز خواهد بود. البته ناگفته نماند تا وقتی که منظورتون رو نرسوندید قانع نشوید بخصوص در مواردی که از ایرانسل با شما تماس گرفته میشود.

ایرانسل بیش از 30 میلیون مشترک دارد که شاید فقط 1 میلیون مشترک حرفه ای باشند و برای انها فرکانس و میزان سیگنال و ..... مهم باشد. برای بقیه مشترکین این چیزها اصلا اهمیتی ندارد و انها فقط ایکون سیگنال رو میبینند و دیتای که با هر سرعتی رد و بدل میشود.
    Last edited by SAeedBaa; 20-10-2016 at 03:36.

11. 3 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

بعضی از دوستان تست سرعت های بالایی که در این انجمن قرار داده میشه رو میبینند و ملاک سرعتشون رو بر مبنای این تست ها قرار میدن و سرعت های 7 تا 10 مگابیتشون، به چشمشون نمیاد. باید توجه کرد که بیشتر دوستان این تست ها رو در شرایطی انجام دادند که در بهترین وضعیت شبکه و تایم قرار داشتن و معمولا افراد دوست دارن سرعت بالاشون رو به اشتراک بگذارن. نکته ای دیگه ای که باید توجه کرد این است که سرعت در منطقه و شهرهای مختلف متفاوت است و به شرایط مختلفی بستگی دارد.

اپراتور موبایل هیچ مدیریتی بر مشترکین سوار شده بر روی یک سایت ندارد و به همین دلیل پایداری سرعت اینترنت در اپراتور موبایل برعکس شرکت ارائه دهنده اینترنت ثابت بسیار کمتر است. شرکت ارائه دهنده اینترنت ثابت میتواند کاربر کمتری را دریافت کرده تا ترافیک بالا روی سایتش ایجاد نشود اما اپراتور موبایل هیچ مدیریتی بر مشترکین سوار شده روی یک سایت نمیتواند انجام دهد.

من میدونم که حق همه ی کاربراست که سرعت بالایی داشته باشند اما در همه ی مناطق این امر امکان پذیر نیست، حداقل در حال حاظر نیست اما همچنان شبکه اپراتور ها و شبکه زیر ساخت در کشور داره توسعه می یابه.

خواهش میکنم کمی به گذشته هم نگاه کنید، ما تازه شروع کردیم و مشکلاتی ممکنه بوجود بیاد. در بسیاری از مناطق شبکه زیر ساخت داره توسعه میابه که ممکنه مشکلاتی رو ایجاد کنه. همچنین روی شبکه ایرانسل پروژه های سوایپ 3G و 4G و +4G و پروزه TD-LTE در حال انجامه، با وارد کردن یک سایت نسل 3 و 4 جدید در یک منطقه از یک شهر ممکنه منطقی دیگر دچار مشکل شده و یا پهنای باندش با سایت جدید تقسیم شود که مشترکین سوار شده روی سایت قبلی کاهش سرعت رو تجربه خواهند کرد. البته این موارد مشکلات به مرور زمان حل خواهد شد.

اپراتورهای مطرح موبایل جهان هم سرعت متوسط 20 مگابیتی دارن، یعنی انها هم در همه ی مناطق نمیتوانند سرعت بالایی ارائه دهند.

پس دوستان لطفا کمی صبر کنید. تمام اتفاقات توسط بخش شبکه مشاهده و انالیز شده و برای حل شدن در صف قرار خواهند گرفت.
    Last edited by SAeedBaa; 20-10-2016 at 04:18.

13. 4 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستان گرامی. جدیدا تو سایت های پاپ اپ کد هایی قرار میدن که تشخیص میدن از کجا نت دارین اگه از ایرانسل باشید عضو بازیک یا سرویس های دیگه ای میشید که هزینه از حسابتون کم میکنه من یکسایت دیدم جالب بود سایت دانلود فیلم اریا مووی!!! الان که ساعت پنجه صبحه اس ام اس اومد اهنگ پیشواز به حساب شما منظور شد کجا میشه شکایت کرد قبلا هم بازیک دیدم کلا بیاد جلو این سرویس های بی درو پیکرشو بگیره!!

مای ایرانسل مارو هم ایستگاه رادییویی کرده اعتراض میزنی میگ نا موفق

Sent from my F8332 using Tapatalk
    Last edited by MMDFullHD; 20-10-2016 at 05:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

16. این کاربر از mohammadhossin01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •