تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2515 از 4105 اولاول ... 1515201524152465250525112512251325142515251625172518251925252565261530153515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,141 به 25,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    من اعزامی اول شهریور بودم و اموزشیم تو 01 تموم شد.الان تو برگ امریه ام نوشته "فرماندهی پشتیبانی منطقه 1 ف اماد و پش-رسته اداری پرسنلی.--کرمانشاه
    حال لطفا بفرمایید
    1-ایا حقیقت داره بعد از اینکه رفتم این پادگان باز دوباره تقسیمم میکنن؟بهم گفتن باز تقسیم میشم.اخه چه وضعشه یه بار تقسیم شدم باز تقسیم بشم؟چون ساکن ایلامم به این خاطر کرمانشاه نزدیکترین مسیره
    2-این قسمت که من تقسیم شدم چه جور جاییه؟راحته سخته چطوره؟
    3-باید رو شلوار چه نواری با چه رنگی بزارم؟رو رسته و ارم های لباس چی بزارم؟
    درنهایت باز اینکه ایا درسته باز دوباره تقسیم میشیم؟نگران این موردم.
    سپاس

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

دوره تکمیلی از امسال 2 قسمتی شده؛ مرحله اول (30 روز) رو گذروندم و برای مرحله دوم (توی گردان) اسم نوشتم
    حالا برای مرحله دوم فرمانده گردان میگه باید برگه اعزام داشته باشی؛ کسی اطلاعی نداره این حرف درسته یا نه؟
    گفتن اگه این دوره رو از دست بدی، سری بعد دیماه برگذار میشه

الان اگه از دانشگاه انصراف بدم و خودم رو معرفی کنم بعد کی ممکنه اعزام بشم؟ برج 10 یا 12 و ... یا ممکنه خیلی زودتر اعزام بخورم؟ مثلاً آذر!
    بله درست گفتند .
    شما با مدرک دوره 30 روزه میتونی جذب سپاه بشی
    مدرک رو به همراه برگه سبز ببر سپاه استان نیرو انسانی پذیرش میکنن .. بعدا که تعداد به حد نصاب قابل قبول رسید در حین خدمت یا قبلش اون 15 روز رو هم شما رو میگذرونید ان شاءالله
    Last edited by TATU_TATY; 27-10-2014 at 17:42.

3. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

البته من از روال جدید خبر ندارم ولی دوره تکمیلی به منظور حذف آموزشی برگزار نمیشه، دوره آموزشی گردان های امام حسین چون آموزش نزدیک تری به سربازان دارن مورد قبول سپاه قرار میگیره در حالی که میبینید دوره آموزشی عاشورا و امام علی مورد قبول قرار نمیگیره چون اصلا آموزش و ماموریت متفاوتی دارن.

در نتیجه شاید کسی که خدمت را انجام داده و یا اصلا قرار نیست انجام بده در این دوره شرکت کنه تا عضو گردان بشه، بنابراین درخواست برگ سبز و... نیاز نیست.
    تشکر از پاسخ شما
    من خودم گردان امام حسین هستم؛ فرمانده مون گفت 95 درصد احتمال داره بیفتید سپاه؛ حالا درسته یا نه نمیدونم.

مشمولین فوق دیپلم، اول ماه زوج اعزام هستن درسته؟ یعنی اعزام من 1 دی یا 1 اسفند هست (اگه امسال باشه)

لطفاً به این متن دقت کنید:

در قانون اصلاحي وظيفه عمومي (مصوبه سال 1390) ضوابط مربوط به دانشجويان انصرافي به اين نحو مي باشد كه : دانشجويان در طول تحصيل ( از ديپلم تا دكتري) براي يكبار مجاز به انصراف درسقف مجاز سنوات تحصيلي بوده و مي بايست حداكثر تا يكسال بعداز تاريخ انصراف در دانشگاه ، در مقطع جديد شروع به تحصيل نمايند كه در اين صورت مدت تحصيل قبلي آنها در مقطع جديد لحاظ نخواهد شد و همچنين مي توانند در مقاطع پايين تر نيز شروع به تحصيل نمايند.

محتوای مخفی: متن کامل خبر 

به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، مشمولان شركت كننده در آزمون دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي مي بايست براي كسب اطلاع از ضوابط و شرايط پذيرش در دانشگاه ها به سايت سازمان وظيفه عمومي ناجا به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند و تنها به دفترچه راهنماي سازمان سنجش اكتفا نكنند.
    براساس اين گزارش، در قانون اصلاحي وظيفه عمومي مصوب 1390 تغييراتي در ضوابط و نحوه ادامه تحصيل مشمولان در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي صورت گرفته كه لازم است كليه مشمولان شركت كننده در آزمون سراسري و آزمون ورودي تحصيلات تكميلي ، از اين ضوابط اطلاع داشته باشند.
    اين گزارش مي افزايد، اطلاعات دفترچه راهنماي آزمون سازمان سنجش در بخش مربوط به ضوابط خدمت وظيفه عمومي مطابق با قوانين سابق وظيفه عمومي بوده لذا براي كسب اطلاع از آخرين مقررات مربوط به وظيفه عمومي حتما به سايت سازمان وظيفه عمومي ناجا مراجعه نماييد تا براي پذيرش در دانشگاه و برخورداري از معافيت تحصيلي با مشكل مواجه نشويد.
    به عنوان نمونه،در قانون اصلاحي وظيفه عمومي (مصوبه سال 1390) ضوابط مربوط به دانشجويان انصرافي به اين نحو مي باشد كه : دانشجويان در طول تحصيل ( از ديپلم تا دكتري) براي يكبار مجاز به انصراف درسقف مجاز سنوات تحصيلي بوده و مي بايست حداكثر تا يكسال بعداز تاريخ انصراف در دانشگاه ، در مقطع جديد شروع به تحصيل نمايند كه در اين صورت مدت تحصيل قبلي آنها در مقطع جديد لحاظ نخواهد شد و همچنين مي توانند در مقاطع پايين تر نيز شروع به تحصيل نمايند.
    بعنوان مثال : اگر شخصي كه دانشجوي مقطع ليسانس (پيوسته)مي باشد در صورتيكه در سنوات مجاز از اين مقطع انصراف دهد و در مهلت يكساله بعداز انصراف ، در مقطع فوق ديپلم پذيرفته شود ، مي تواند از معافيت تحصيلي بهره مند شود ، همچنين مدت تحصيل قبلي وي در مقطع جديد لحاظ نخواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروز رفتم معاونت نظام وظیفه استان، پرسیدم من سقف رو رد کردم، گفت باید از دانشگاه درخواست معافیت برای افزایش سنوات بیاری
    حالا اگه انصراف بدم، از نظر خدمت مشکلی ایجاد میشه؟ اینجا تو سایت نظام وظیفه یه جوری نوشته آدم نگران میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

و چه خوب که نه پذیرش گرفتم و نه خاتم رفتن ( به دلیل مشکلات محتمل بعدی) و در ناجا خدمت خیلی بهتری داشتم.

میشه بفرمایید خاتم چه مشکلی میداشت ؟ من تصمیم دارم تو سایتشون ثبت نام کنم و اگه استان های همجوار افتادم برم ....

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    ما که خدمتمون تموم شد. داشتم دنبال کار میگشتم که دیدم یک مرکزی امریه میگیره...
    اگر به دردتون خورد دعا کنید یک کار خوب پیدا کنم

پارك فناوري پرديس در راستاي استفاده بهينه از سرمايه‌های انساني متخصص، از بين دانش‌آموختگان مشمول خدمت وظيفه عمومي دانشگاه‌هاي معتبر در مقطع كارشناسي ارشد يا بالاتر بر اساس شرايط زير اقدام به جذب به صورت امريه مي‌نمايد.

شرايط عمومي:
    •عدم سوء پيشينه كيفري؛
    •دارا بودن فرصت زمانی 4 ماهه براي اعزام به خدمت وظيفه عمومي؛
    •دارا بودن مدرك تحصيلي كارشناسي‌ارشد يا بالاتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛
    •نداشتن غيبت و عدم گذراندن دوره آموزشي نظام وظيفه؛
    •نداشتن كسر خدمت وظيفه عمومي؛
    •قرار داشتن محل سكونت در تهران، پرديس، بومهن يا رودهن؛

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

تشکر از پاسخ شما
    من خودم گردان امام حسین هستم؛ فرمانده مون گفت 95 درصد احتمال داره بیفتید سپاه؛ حالا درسته یا نه نمیدونم.

مشمولین فوق دیپلم، اول ماه زوج اعزام هستن درسته؟ یعنی اعزام من 1 دی یا 1 اسفند هست (اگه امسال باشه)
    نمیشه 95% را گفت، به هر حال بستگی داره.

بله اول ماه زوج اعزام میشن.

میشه بفرمایید خاتم چه مشکلی میداشت ؟ من تصمیم دارم تو سایتشون ثبت نام کنم و اگه استان های همجوار افتادم برم ....
    خاتم را من اون زمان با اینکه تقریبا حل شده بود و مدارک را برای نهایی کردن خواستن ولی من به خاطر شرایطش نرفتم.

چون گفتن احتمال داره استان های همجوار و یا شهرستان هایی که پروژه هست بیوفتی و مرخصی هم باب میل من نبود، هر یک یا دو هفته یک روز.

با اینکه لباس شخصی و... بود از طرفی هم باید 24 ماه بدون کسر خدمت میکردم در حالی که من 8 ماه و ده روز کسر داشتم (بگذریم که دیر اومد و 7 ماه گرفتم)

در عوض در ناجا خیلی بهتر خدمت کردم.

---------
    درسته اون زمان در تصمیمم دخیل نبود ولی به احتمال قوی در چند سال آینده برای ادامه تحصیل و کار برم خارج و ناجا خدمت کردن از اون لحاظ نیز برای من بهتر بود.

--------------------------
    البته از این مزیت هم نباید گذشت که از نظر سابقه کار خیلی خوب میشه، یعنی با یک تیر دو نشان.

9. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام اسفند اعزام بشم.
    الان برم پلیس +10 و درخواست بدم یا آخر آذر؟؟
    اگه الان برم می تونم برای اسفند اقدام کنم یا ممکنه بگن دی برو؟
    این رو قبلا پرسیده بودم ولی هنوز برام مبهمه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمیشه 95% را گفت، به هر حال بستگی داره.

بله اول ماه زوج اعزام میشن.

خاتم را من اون زمان با اینکه تقریبا حل شده بود و مدارک را برای نهایی کردن خواستن ولی من به خاطر شرایطش نرفتم.

چون گفتن احتمال داره استان های همجوار و یا شهرستان هایی که پروژه هست بیوفتی و مرخصی هم باب میل من نبود، هر یک یا دو هفته یک روز.

با اینکه لباس شخصی و... بود از طرفی هم باید 24 ماه بدون کسر خدمت میکردم در حالی که من 8 ماه و ده روز کسر داشتم (بگذریم که دیر اومد و 7 ماه گرفتم)

در عوض در ناجا خیلی بهتر خدمت کردم.

---------
    درسته اون زمان در تصمیمم دخیل نبود ولی به احتمال قوی در چند سال آینده برای ادامه تحصیل و کار برم خارج و ناجا خدمت کردن از اون لحاظ نیز برای من بهتر بود.

--------------------------
    البته از این مزیت هم نباید گذشت که از نظر سابقه کار خیلی خوب میشه، یعنی با یک تیر دو نشان.
    ممنون . شما ثبت نام کرده بودید که بهتون این حرف رو زدند ؟ یعنی باهاتون تماس گرفتن ؟
    چون من شنیدم قبل از ارسال مدارک و بعد ثبت نام تو سایت بهمون زنگ میزنن میگن که محل پروژه کجاست .
    یعنی خاتم کار کردن در خارج رفتن مشکلی ایجاد میکنه ؟
    Last edited by pm1; 27-10-2014 at 20:53.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ممنون . شما ثبت نام کرده بودید که بهتون این حرف رو زدند ؟ یعنی باهاتون تماس گرفتن ؟
    چون من شنیدم قبل از ارسال مدارک و بعد ثبت نام تو سایت بهمون زنگ میزنن میگن که محل پروژه کجاست .
    یعنی خاتم کار کردن در خارج رفتن مشکلی ایجاد میکنه ؟
    من دفترچه ام را ارسال کرده بودم قبلا، اصلا من فاصله زیادی ننداختم حدود دو هفته بعد تسویه از دانشگاه ارسال کردم دفترچه ام را.

من رفته بودم شرکت.

چیزی که من اطلاع دارم شما بعد اینکه دفترچه ارسال میکنی و تاریخ اعزامت میاد خاتم در صورتی که (کمسیون و... داره) قبول کنه شما را پذیرش میکنه.

پروژه هم قطعی نیست جایی باشه، شاید پروژه در جایی تموم بشه و شما را بفرستن جای دیگه.

نه اینکه مانع بشه ولی برای بعضی کشورها و بعضی موقعیت ها مشکل ساز میشه، نه تنها خاتم بعضا سپاه هم مشکل ساز میشه.

سلام دوستان
    من میخوام اسفند اعزام بشم.
    الان برم پلیس +10 و درخواست بدم یا آخر آذر؟؟
    اگه الان برم می تونم برای اسفند اقدام کنم یا ممکنه بگن دی برو؟
    این رو قبلا پرسیده بودم ولی هنوز برام مبهمه.

دوست عزیز با توجه به افزایش مدت سربازی و فرصت برای غاییبین دیگه دقیق نمیشه گفت مثلا ظرفیت دی تا کی پر میشه، در نتیجه ما نمی تونیم بگیم کی برین احتمال داره آخر آذر برین و سال بعد اعزام بشین و 24 ماه خدمت کنید.

در نتیجه از آنجایی که عقل حکم میکنه امسال اعزام بشید در نتیجه باید در اسرع وقت رسال کنید، دی و اسفند هم دیگه مونده به شانس و ظرفیت.
    Last edited by ice_man_sh; 27-10-2014 at 21:39.

13. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    من اعزامی اول شهریور بودم و اموزشیم تو 01 تموم شد.الان تو برگ امریه ام نوشته "فرماندهی پشتیبانی منطقه 1 ف اماد و پش-رسته اداری پرسنلی.--کرمانشاه
    حال لطفا بفرمایید
    1-ایا حقیقت داره بعد از اینکه رفتم این پادگان باز دوباره تقسیمم میکنن؟بهم گفتن باز تقسیم میشم.اخه چه وضعشه یه بار تقسیم شدم باز تقسیم بشم؟چون ساکن ایلامم به این خاطر کرمانشاه نزدیکترین مسیره
    2-این قسمت که من تقسیم شدم چه جور جاییه؟راحته سخته چطوره؟
    3-باید رو شلوار چه نواری با چه رنگی بزارم؟رو رسته و ارم های لباس چی بزارم؟
    درنهایت باز اینکه ایا درسته باز دوباره تقسیم میشیم؟نگران این موردم.
    سپاس
    با درود به شما
    شما در یکی از بهترین یگان های نیرو زمینی تقسیم شدید، پشتیبانی از بهترین و راحترین یگان ها بین یگان های نیرو زمینی من خودم در پشتیبانی منطقه ۵ خدمت کردم.
    ۱- بله. امریه شما مربوط به پشتیبانی منطقه ۱ است ، فرماندهی پشتیبانی منطقه ۱ تصمیم گیرنده هست که در داخل همان پادگان باشید یا به یگانهای تابعه پشتیبانی تخصیص داده شوید.
    ۲- رسته شما خیلی کلیه یعنی اگر به طور مثال رسته قضایی یا الکترونیک بودید به بخش های تخصصی مربوط می شد اما به طور کلی شما در بخش های اداری خواهید بود.
    ۳-ما در پشتیبانی منطقه ۵ نوار زرد می زدیم به غیر از دژبان ها که نوار قرمز داشتند ، رسته اداری مطمن نیستم فکر کنم با دسته پیاده یکی باشه (جون خودم رسته ام الکترونیک بود) درجه هم هرچی در امریه خورده . روز اول زیاد به ابن چیزها گیر نمیدن.
    نگرانی شما را درک می کنم تا هنمینجا خیلی خوش شانس بودید که در یگان های رزمی و عملیاتی نیافتید پس به خدا امید داشته باشید.

15. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •