تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2515 از 4751 اولاول ... 1515201524152465250525112512251325142515251625172518251925252565261530153515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,141 به 25,150 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_pixel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

آقا چرا امروز هی پستای منو پاک میکنید؟ انصافا شورشو درآوردید.
    این پست من چه مشکلی داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
    دیگه حقیقت رو هم نباید گفت؟
    این آقایونی که میان اینجا تاپیک شاتل رو ببینند نباید ازهویت واقعی آدمی که خودشو جای نماینده شاتل جا زده و داره الکی دفاع میکنه مطلع بشن؟؟؟؟

حرفای شما جناب Utimator کاملا درسته منتهی نه برای این موقعیت!
    درضمن این همه پست تعریف و تمچید الکی وجود داره
    خداوکیلی یه دونش رو پاک کردین؟؟؟؟؟

به جای اینکه ازم تشکر کنین که اومدم چهره ی این فردو واستون آشکار کردم تازه پستمو هم پاک میکنید؟
    میخواین یه دفعه منو بن کنید خیالتون راحت شه!
    جالبه برای پست های تعریف و تمجید این نماینده رو هم پاک نکردین!
    اگه من این عکسی که از pm گرفتم رو نزاشته بودم اینجا که حتی خود شما هم میومدین از این شخص درخواست راهنمایی میکردین!

2. 2 کاربر از m_pixel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

واااااااااااای خیلی سرعتم خوب بود حالا ؟ دانلود استیرمم از امشب که تازه دومین ماهم شروع شد رفته رو 320 .... تو قرار دادم زده سرعت همیشه دو ر و بره 60 میچرخه ... اما الان .... لعنت به این اینترنت ... هیچ صفحه ای باز نمیشه .... بازیه انلاین نمیشه بازی کرد و ادمو کیک میکنن ... دانلود هم یه فایل 100 مگی رو باید 1 ساعت بزاری دانلود شه که پدر pc ادمم در میاد .... ... صد رحمت به دیال اپ .. لا اقل حرص نمیخورردم لا اقل منی که ترافیک ماهیانم فقط 3 گیگه رو روزانه رو درست کنن تا واسه 4 تا اهنگ نیم ساعت الاف نشیم.

4. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

این آقایونی که میان اینجا تاپیک شاتل رو ببینند نباید ازهویت واقعی آدمی که خودشو جای نماینده شاتل جا زده و داره الکی دفاع میکنه مطلع بشن؟؟؟؟

به جای اینکه ازم تشکر کنین که اومدم چهره ی این فردو واستون آشکار کردم تازه پستمو هم پاک میکنید؟
    اگه من این عکسی که از pm گرفتم رو نزاشته بودم اینجا که حتی خود شما هم میومدین از این شخص درخواست راهنمایی میکردین!
    دوست عزیز این دکمه برای گزارش هست

تعریف و تمجید بی مورد دیدید گزارش بدید من فرصت نکردم بین انبوه اسپم ها و پست های این تاپیک تا اونجا برم که این آقایی که میگید نمیاینده شاتله پست خلاف داده باشه .

ضمنا افشای پیام خصوصی در تاپیک کار درستی نیست و برای اون حتی گزارش اومده ! دوستان دیگه اون پست شما رو به عنوان گزارش به مراتب بالاتر ارجاع دادن تا پیگیری بشه و در صورت لزوم کاربر خاطی بن ، چک کردم تو دلیل پاک شدن پستتون توضیح داده شده بود .

این سوال رو از خودتون بپرسین هم شما هم دیگر دوستان تا به حال چند مورد گزارش صحیح دادین و رسیدگی نشد ؟

6. 3 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت karkiaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من که تغییری نمیبینم!! از چه نظر فرمودید؟؟

من ماهی 24تومن بیزبون رو دارم میریزم تو حلق شاتل. ولی سرعتی که حقم هست رو از من دریغ میکنن.
    حالا شاید شما پول دار باشی ( ناسلامتی توی شاتل کار میکنی و باید وضعتون توپ باشه) ولی بنده زورم میگیره که دارن حقم رو میخورن و کاری جز رفتن (البته درحال حاظر) نمیتونم بکنم
    این شد یه حرف حسابی - شما 24 هزار تئمان هینه 2 مگ اینترنت شیر شده رو میدی - خودت حساب کن ببین چقدر حقت میشه رو همون بحث کنیم با هم

الان چک کردم اکو 1 مگ دان استریم از 2048 اومده رو 1148
    خدا ازشون نگذره !
    حالا زیادم مهم نیست سر ماه 3 تومن میذارم روش درست میشه!
    سلام - اونهایی که پایین اومدن فهش میدن - اونهایی که بالا رفتن هم که خوب فقط میگن - شما که با اکو 1 مگ دان استریمت شده 1148 چرا مبگب خدا ازشون نگذره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ظاهرا این حرفا مربوط به منه
    لطفا واضح بگین قضیه چیه من کانل متوجه نشدم

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

این شد یه حرف حسابی - شما 24 هزار تئمان هینه 2 مگ اینترنت شیر شده رو میدی - خودت حساب کن ببین چقدر حقت میشه رو همون بحث کنیم با هم

سلام - اونهایی که پایین اومدن فهش میدن - اونهایی که بالا رفتن هم که خوب فقط میگن - شما که با اکو 1 مگ دان استریمت شده 1148 چرا مبگب خدا ازشون نگذره؟
    اقا شما می خوای فعلا تا یه مدت فعالیت نکن تا ببینیم حرفی که میزنن درسته یا نه!یه پستی زده شد و یه تصویری اپلود شد که جای بحث داره
    راستی چرا سرعت اکو یک مگ رو شبا محدود می کنند؟بیشتر از 10 نمیره.یعنی چسبیده به 100 نه بالا میره نه پایین
    تازه وقتی به نسبت سرعت و حجم دانلود شده حساب می کنی می بینی با سرعت 85 دانلود شده
    اگه جواب این سوالو بدی ممنون میشم(البته نا گفته نماند من اون پست رو من ذخیره کردم تا روشن شدن موضوع)

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

اقا شما می خوای فعلا تا یه مدت فعالیت نکن تا ببینیم حرفی که میزنن درسته یا نه!یه پستی زده شد و یه تصویری اپلود شد که جای بحث داره
    راستی چرا سرعت اکو یک مگ رو شبا محدود می کنند؟بیشتر از 10 نمیره.یعنی چسبیده به 100 نه بالا میره نه پایین
    تازه وقتی به نسبت سرعت و حجم دانلود شده حساب می کنی می بینی با سرعت 85 دانلود شده
    اگه جواب این سوالو بدی ممنون میشم(البته نا گفته نماند من اون پست رو من ذخیره کردم تا روشن شدن موضوع)
    اکو یک مگ هم مگه داریم ؟

منظور اکو آفیسه ؟ اگه آره که مگه شبانه رایگان هم داره ؟ اگه شبانه رایگان نداره چرا شبها محدوده ؟

11. این کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ظاهرا این حرفا مربوط به منه
    لطفا واضح بگین قضیه چیه من کانل متوجه نشدم
    آقایی که مدعی شدی واسه شاتل کار می کنی چرا یه عکس که حالا نام خانوادگیت معلوم نباشه از کارتت یا یه چیزی که ثابت کنه کارمند شاتلی اینجا نمی زاری که شک همه بر طرف شه؟

13. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اکو یک مگ هم مگه داریم ؟

منظور اکو آفیسه ؟ اگه آره که مگه شبانه رایگان هم داره ؟ اگه شبانه رایگان نداره چرا شبها محدوده ؟
    تو بعضی شهر ها اکو یک مگ و دو مگ هم هست که شبانه رایگان داره - آفیش کلا شبانه رایگان نداره
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من براتون یه پیام گزاشتم جهت اثبات موضوع
    لطفا بهش جواب بدین

---------- Post added at 05:54 AM ---------- Previous post was at 05:51 AM ----------

آقایی که مدعی شدی واسه شاتل کار می کنی چرا یه عکس که حالا نام خانوادگیت معلوم نباشه از کارتت یا یه چیزی که ثابت کنه کارمند شاتلی اینجا نمی زاری که شک همه بر طرف شه؟

من نگفتم کارمند شاتل هستم - مستندات هم نیاز نیست ارائه بدم - تا حالا بنا داشتم جواب سوالاتی که میتونم رو به عنوان دوست بدم به شما - قرار شده به یکی از مدیرانتون اثبات کنم رابطه خودم رو با شاتل بعد از اون دوباره در خدمت شما هستم

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو بعضی شهر ها اکو یک مگ و دو مگ هم هست که شبانه رایگان داره - آفیش کلا شبانه رایگان نداره
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من براتون یه پیام گزاشتم جهت اثبات موضوع
    لطفا بهش جواب بدین

---------- Post added at 05:54 AM ---------- Previous post was at 05:51 AM ----------

من نگفتم کارمند شاتل هستم - مستندات هم نیاز نیست ارائه بدم - تا حالا بنا داشتم جواب سوالاتی که میتونم رو به عنوان دوست بدم به شما - قرار شده به یکی از مدیرانتون اثبات کنم رابطه خودم رو با شاتل بعد از اون دوباره در خدمت شما هستم
    بی احترامی نشه اما همین جوریشم به شما شگ هست که از همکاران مدیریت هستید!

16. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •