سلام
مشترک قدیمی هستم
چطوری میتونم به آ مثل آسیاتک تغییر بدم؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
مشترک قدیمی هستم
چطوری میتونم به آ مثل آسیاتک تغییر بدم؟
این طرح فقط برای مشترکین جدید میباشد که قبلا از اسیاتک سرویس نداشته اند.
سلام دوستان
اگه در یه مورد فنی کمی راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
خط من بخاطر نویز رو 5000 بود که یه کارایی برای بهتر شدنش کردم. الان رو 6000 اومده... زنگ زدم پشتیبانی گفتن رو ۸۰۰۰ بستیم ولی چیزی که من میبینم حتی هنون لخظه شش هزار و خورده ای بود!!
نکته فنی که من نیاز به کمک و روش بیانش دارم اینه که snr ثابت نگه ندارن یا پایین تر بیارنش... من متوجهم که سرعت به صورت شناور برای تثبیت نویز خودبخود کم و زیاد میشه. فقط نمیدونستم چی بگم اپراتور متوجه بشه که منظورم از بالا بستن خط همینه snr پایین تر بیاد. اصلا این موضوع قابله طرحه؟
- - - Updated - - -
Last edited by misam5526; 01-11-2015 at 12:18.
خب اینی که شما میگی مربوط به مودم میشه !
خط من روی 5 مگ بسته شده ولی الان چند روزه به خاطر نویز اومده روی 4 خورده ای ! نویز هم روی 13 هست - خود مودم نمیزاره که خط بیشتر از 4 خورده ای بشه ( هرچند درصورتی که هنوز مودم میتونه نویز رو پایین تر از 13 بیاره و خط رو بالاتر ببره ) ولی چون مودم من اینجوریه کاریش نمیشه کرد ، دست شرکت هم نیست
مسلما با افزایش ریت خط
نویز هم افزایش پیدا میکنه
snr هم چیزی به جز نسبت سیگنال به نویز نیست
اگه خطتتون بالا ببند با افزایش نویز snr هم کاهش پیدا میکنه
مودم برای این که اتصال حفظ کنه ریت کم میکنه تا snr در حدی باقی بمونه که پرش لینک نداشته باشید
پس مشکل نویز شما هنوز سر جاش هست
سلام دوستان
من در حال حاضر از مخابرات سرویس میگیرم ولی میخوام تخلیه کنم اما موندم از چه شرکتی سرویس بگیرم، نامحدود آسیاتک چطوره؟؟؟سرعتش همون سرعت اسمی هست که میدن یا بالاتره؟؟؟مثلا 128 یا 256
دوستان Uptobox جز سرور آسیاتک حساب میشه؟؟
بله اسمیه
بعد از حجمی که مشخص کرده سرعتت میشه 1/8
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
فک نکنم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
فقط نکته ای که جالبه اینه که چرا فقط توی ساعت 5 عصر تا 10 شب اینجور snr میاد پایین و دوباره تا 27 هم بالا میره و ثابت میمونه حتی در طول روز از 27 کمتر نمیشه!! شاید چون ساعت ترافیک و شلوغیشون این ساعت هست...
و نکته دوم چرا الان آپ استریم کم نمیشه پس!!! چون کسی از اپ لود کسی استفاده ای نمیکنه ولی از دانلود و دریافت دیتا همیشه ترافیک روش زیاده...
Downstream Upstream SNR Margin :13.4 30.8 db
غیر از اینه که بخاطر تجهیزات و کمبود پهنای باند خود اسیاتکه؟
Last edited by amin885; 01-11-2015 at 22:46.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)