الان ارزونترین راه که بخوام به فورجی وصل شم چیه دوستان
3g دو مگابایته منطقه ما احتمالا 4g هم خوبه
الان ارزونترین راه که بخوام به فورجی وصل شم چیه دوستان
3g دو مگابایته منطقه ما احتمالا 4g هم خوبه
دوستان سلام
یه مودم که +4G رو ساپورت کنه معرفی کنید.کلا +4G روی چه فرکانس هایی میاد؟
با تشکر
اقا هر وقت اومدن لطفا این جا بگو که چی گفتن ! که من هم همون طور پیگیری کنم مشکل نتم رو ...
دفعه قبل با اون کارشناس بی ادبشون بحثم شد فقط کار به فحش نکشید ! این 195 هم که بعد از تجدید نظر اول ، همچنان در همون حالت باقی مونده و هیچ پیامی برام ارسال نشده ...
برای پیگیری سرعت این نکته رو توجه داشته باشین که از نظر ایرانسل سرعت بالای 5 مگابیت برای 4g سرعت مناسبیه . یعنی اگر سرعتتون زیر 5 مگابیت باشه پیگیریتون نتیجه داره در غیر این صورت نه.
من مشکل تماس داشتم اومدن و واقعا هم حل کردن فقط حدود۲ماهی زمان برد در مورد سرعت نت اخه منطقی به نظر نمیرسه که بگیم مشکل فنی دارن اخه من هم دقیقا مثل دوستمون حدود ۲ماهه که سرعتم داغون شده دقیقا حوالی اوایل شهریور که صحبت راه اندازی تی دی بود وداشتن تحهیزاتش رو تو تهران پیاده سازی میکردن از اون به بعد سرعت ۴۰مگ ما شد ۴مگ
حتما اینجا اعلام میکنم
دقیقا مشکل همینه نمیدونم چطوری حالیشون کنم که نسل چهار برای سرعت بیشتری از نسل 3 اومده اخه منطقشون در حد جهان چهارم به جای نسل چهارم! دوستانی که سرعت بالای 40 مگابیت دارن در واقع نسل چهار دارن برای ما فقط علامتش میاد که اونم با نرم افزار میشه علامت فیک بالای گوشی کذاشت. یه هفته فقط 50 مگابیت داشتم اونم تو نقطه خاصی از خونه نمیدونم چیکار کردن نت به این روز افتاده ، خط adsl هم داغون کردن از 8 اومده رو 4 با نویز واقعا هر کی ندونه فکر میکنه داریم تو موزامبیک زندگی میکنیم!
Sent from my iPhone using Tapatalk
آره
TPLink MR-6400
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Snr از چند به چند اومده؟!
رو چع مودمي
بله، یکی از دوستان به منطقه و محل زندگی شما میاد و تست های رو انجام و ثبت میکنه. این تست ها بعد از ارسال، انالیز شده و مشکل ریشه یابی شده و اگر با تغییرات نرم افزاری قابل حل باشد، در مدت کوتاه حل خواهد شد ولی اگر مشکل نیاز به تغییرات دیگر داشته باشد، در صف قرار گرفته و به مرور حل خواهد شد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)