تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2514 از 3347 اولاول ... 151420142414246425042510251125122513251425152516251725182524256426143014 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,131 به 25,140 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

الان ارزونترین راه که بخوام به فورجی وصل شم چیه دوستان
    3g دو مگابایته منطقه ما احتمالا 4g هم خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    یه مودم که +4G رو ساپورت کنه معرفی کنید.کلا +4G روی چه فرکانس هایی میاد؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

الان از ایرانسل به من زنگ زدن ادرس دقیق پرسیدن گفت همکارا میان در محل تست میکنن دقیق پرسید کجا هستین برام تعجبه این ساعت زنگ زدن واسه مشکل، نمیدونم بخاطر تماس با ایرانسل بوده یا 195 شکایت کردم ایرانسل زنگ زده؟ تا حالا خونه کسی رفتن؟ چطوریه درست میشه بعدش ؟ ملاکشون چیه چند خط انتن سرعت؟!
    Sent from my iPhone using Tapatalk
    اقا هر وقت اومدن لطفا این جا بگو که چی گفتن ! که من هم همون طور پیگیری کنم مشکل نتم رو ...
    دفعه قبل با اون کارشناس بی ادبشون بحثم شد فقط کار به فحش نکشید ! این 195 هم که بعد از تجدید نظر اول ، همچنان در همون حالت باقی مونده و هیچ پیامی برام ارسال نشده ...

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

برای پیگیری سرعت این نکته رو توجه داشته باشین که از نظر ایرانسل سرعت بالای 5 مگابیت برای 4g سرعت مناسبیه . یعنی اگر سرعتتون زیر 5 مگابیت باشه پیگیریتون نتیجه داره در غیر این صورت نه.

5. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

الان از ایرانسل به من زنگ زدن ادرس دقیق پرسیدن گفت همکارا میان در محل تست میکنن دقیق پرسید کجا هستین برام تعجبه این ساعت زنگ زدن واسه مشکل، نمیدونم بخاطر تماس با ایرانسل بوده یا 195 شکایت کردم ایرانسل زنگ زده؟ تا حالا خونه کسی رفتن؟ چطوریه درست میشه بعدش ؟ ملاکشون چیه چند خط انتن سرعت؟!
    من مشکل تماس داشتم اومدن و واقعا هم حل کردن فقط حدود۲ماهی زمان برد در مورد سرعت نت اخه منطقی به نظر نمیرسه که بگیم مشکل فنی دارن اخه من هم دقیقا مثل دوستمون حدود ۲ماهه که سرعتم داغون شده دقیقا حوالی اوایل شهریور که صحبت راه اندازی تی دی بود وداشتن تحهیزاتش رو تو تهران پیاده سازی میکردن از اون به بعد سرعت ۴۰مگ ما شد ۴مگ

7. این کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اقا هر وقت اومدن لطفا این جا بگو که چی گفتن ! که من هم همون طور پیگیری کنم مشکل نتم رو ...
    دفعه قبل با اون کارشناس بی ادبشون بحثم شد فقط کار به فحش نکشید ! این 195 هم که بعد از تجدید نظر اول ، همچنان در همون حالت باقی مونده و هیچ پیامی برام ارسال نشده ...
    حتما اینجا اعلام میکنم

برای پیگیری سرعت این نکته رو توجه داشته باشین که از نظر ایرانسل سرعت بالای 5 مگابیت برای 4g سرعت مناسبیه . یعنی اگر سرعتتون زیر 5 مگابیت باشه پیگیریتون نتیجه داره در غیر این صورت نه.

دقیقا مشکل همینه نمیدونم چطوری حالیشون کنم که نسل چهار برای سرعت بیشتری از نسل 3 اومده اخه منطقشون در حد جهان چهارم به جای نسل چهارم! دوستانی که سرعت بالای 40 مگابیت دارن در واقع نسل چهار دارن برای ما فقط علامتش میاد که اونم با نرم افزار میشه علامت فیک بالای گوشی کذاشت. یه هفته فقط 50 مگابیت داشتم اونم تو نقطه خاصی از خونه نمیدونم چیکار کردن نت به این روز افتاده ، خط adsl هم داغون کردن از 8 اومده رو 4 با نویز واقعا هر کی ندونه فکر میکنه داریم تو موزامبیک زندگی میکنیم!

9. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یوتیوب را خدا آزاد کرده؟

داره خودمونی میشه Vahid7767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اصولا وقتي كه نت داري اين بايد روشن باشه
    شايد مشكل نرم افزاري داره
    تي پي لينك ؟

آره
    TPLink MR-6400

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

حداکثر تلاشی که دوستان کردند تونستن ۵ دیبی نهایت ۱۰ دیبی تاثیر داشته باشند با دست سازاشون تازه بالای ۱۰۰ هزارهزینه کردند !!
    این آنتن رو من خریدم جایی که هستم -۱۰۵ دیبی میداد که بعد از وصل کردن آنتن شد -۹۱

- - - Updated - - -

جدید اومده
    Snr از چند به چند اومده؟!
    رو چع مودمي

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

بله، یکی از دوستان به منطقه و محل زندگی شما میاد و تست های رو انجام و ثبت میکنه. این تست ها بعد از ارسال، انالیز شده و مشکل ریشه یابی شده و اگر با تغییرات نرم افزاری قابل حل باشد، در مدت کوتاه حل خواهد شد ولی اگر مشکل نیاز به تغییرات دیگر داشته باشد، در صف قرار گرفته و به مرور حل خواهد شد.

14. 2 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •