تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2514 از 4105 اولاول ... 1514201424142464250425102511251225132514251525162517251825242564261430143514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,131 به 25,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آها ، میشه بپرسم سختیش از چه لحاظه ؟
    این دوست ما لیسانس داره بازم سختی میکشه ؟ اونجا شامل منطقه محروم میشه که 2 ماه کمتر خدمت کنه ؟
    پادگاناشون معمولا خارج یا داخل شهره ؟
    بیستون خودش خارج شهره
    281 هم نیرو اعزام داره سمت گیلانغرب
    کلاً تمام واحد های قرارگاه منطقه ای غرب توی اماده یاشن،از تیپ های مادر جدا شدن توی شهر های مرزی کرمانشاه هستن
    دستشویی ها صحرایی،حموم ندارن،خباز ندارن از شهر نون میخرن ، چپ و راست هم معاون ها و جانشین هاشون میرن بازدید
    لیسانس خوبِ که بچه ها میگفتن دکترا مدیریت داشته طرف هنوز نرسیده تو یگان با تیپ فرستادنش
    بخاطر شرایط سخت کسری نداره فقط همون مرخصی ها رو داره

2. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ramin martinez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    کسی اطلاعی از تیپ 392 زرهی خوزستان دشت آزادگان داره هیچ چیزی تو اینترنت در موردش نیست با درجه گروهبانی با رسته کامپیوتر افتادم اونجا ساکن کرج هم هستم در کل فکر کنم بدبدخت شدم
    کسی میدونه چطور باید برم اونجا؟
    مرخصی هاش چطوره؟
    چقدر کسری برای این منطقه میدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جناب ahwazp30

درسته من به نوبه خودم دیگه جواب سوالاتتون را نمی دم ولی به حدی شده که خواستم نظری در این مورد بنویسم.

بنده اصلا و ابدا معتقد نیستم که سوال باید پرسیده نشه، بلکه معتقدم همه باید سوالاتی که مد نظرشون هست و شاید به نظر ما ساده و بی اهمیت باشه را بپرسن تا فکرشون بابت نکات جزیی متشنج نشه، بعضا هم که ما جواب را طوری میدیم که شاید لحنش تند باشه به این دلیل هست که بیدار بشن و واقعیت ها را ببینن و رویا پردازی نکنن.

و اما در مورد شما، بنده تقریبا مطمئن شدم که شما ما را مسخره کردی، شاید کسی که مقطعی دنبال میکنه این را ندونه ولی کسانی که به طور دائم دنبال میکنن درک میکنن، شما هر روز با داستان جدیدی میاین و سوالات بیشماری می پرسین و بعد هم سوالات بیشتر در همون مورد و بیخود باعث پر شدن تاپیک و گم شدن پست افرادی که واقعا سوال دارن و یکبار پست دادن میشید.

یک روز نمیرین خدمت، یک روز تا دکتری می خونین، یک روز اضافه دارین، یک روز هنوز سنوات دانشگاه پر نشده، یک روز دو واحدتون مشکل پیدا میکنه و... یک روز پذیرش میگیرین، یک روز سرباز معلم میشین، یک روز امریه میگیرین، یک روز میگین پادگان زندانه میرم ناجا، یه روز باز قهر میکنین میگین نمیرم تازه یه تعداد عزیز ساده میان شما را راضی کنن که برو والا ضرر میکنی و...

در همه موارد هم سریعا کمک می خواین، طوری که ظاهرا همون روز فردا قراره اعزام بشین.

کسی که چندین پست روزانه میده دیگه تا الان سوالات پیش پا افتاده مثل اصلاح مو و... را دهها بار شنیده.

به هر حال من کاری ندارم که مدیران اجازه پست دادن های شما را میدن و یا نه، حداقل خواستم این پست را بدم که بدونید کسانی هستن که می فهمن که شما اونها را سر کار گذاشتین و دیگه جواب سوالاتتون را نمیدن!
    جناب اقای مشاور خدمت سربازی قبول دارم که افراد نباید سوالهایی که جوابشون با یه خورده گشتن پیدا میشه رو دوباره مطرح کنن اما اگه کسی اینکارو کرد دلیل نمیشه متهمش کنیم به اینکه ما رو سرکار گذشته. در رابطه با گم شدن پست ها هم من هر روز میام اینجا و فکر نکنم بیشتر از روزی دو سه صفحه سوال مطرح بشه اگه کسی بخواد بخونه و احیانا جواب بده کار سختی نیست. حداقل من خودم همه افراد دور و برم برای سربازیشون سناریوهای مختلف دارن امریه سرباز معلمی قرارگاه خاتم و ...نمیدونم چرا میگید سر کاریه اگه دوستمون چند تا انتخاب رو گذاشته کنار هم.همین مشکل اخیر دوستمون که دو واحدش قبول نشد دقیقا مشکل برادر من هم بود! سوال عجیبی نیست. در رابطه با خودم هنوز مقداری از خدمتم مونده (سابقه خدمت قبلی دارم) ولی هم وقتی که میخواستم دفعه اول برم هم الان که دارم دوباره میرم سوالات بیشماری برام پیدا شد که جواب بعضی هاشو گرفتم بعضی هاشم نه مثلا اعزام مجدد کجا میفتم؟همون نیرو؟همون یگان؟ همون پادگان؟ چقدر مرخصی میدن؟شهر خودم میندازن؟چه جوری میتونم بیفتم؟میتونم امریه بگیرم و چه جوری؟موهامو بزنم یا نه و هزاران سوال دیگه . بعضی هاش جواب داره و فهمیدم (بگذریم که خیلی از دوستان با ضرس قاطع و البته با نیت خیر اشتباه جوابتو میدن) خیلی از سوال ها هم جواب مشخصی نداره در واقع پاسخش اینه رویه مشخصی نیست و بستگی به شانست داره . جوونای ما میخوان برن سربازی و با سیل سوالات مواجهن . دل تو دلشون نیست و نمیدونن قراره چی بشه خود من واقعا سرگدونی رو تجربه کردم. خوب میشه با یه سری کارها یه خورده فضای سربازی رو راحت تر کرد ولی متاسفانه کسی نیست جواب بده و این میشه میبینی تو همه این تالارهای سایت های مختلف بچه ها میان سوالاتشون رو مطرح میکنن.و خیلی ها هم میان تجربشون به درد بقیه میخوره و چه بسا مسیر زندگیشون رو عوض کنه و یا تاثیر مهمی بذاره. مثلا خود من خیلی چیزهای مهم رو از همین تالارهای گفتگو یاد گرفتم که واقعا مهم بود. پس اگه خودت به اطمینان رسیدی که سرکاریه و جواب نمیدی خسیس نباش بذار بقیه راهماییش کنن یا اگه خواستن جوابشو ندن.

5. 4 کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

حسام خان،سوالاتون را که قبلا داشتید میشه جواب بدهین،مثل اینکه با سابقه قبل کدام یگان و شهر و امریه و.. میوفتین؟
    ؟
    ؟
    ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حسام خان،سوالاتون را که قبلا داشتید میشه جواب بدهین،مثل اینکه با سابقه قبل کدام یگان و شهر و امریه و.. میوفتین؟
    ؟
    ؟
    ؟
    تا اونجا که من فهمیدم قاعده کلی تو این موارد وجود نداره الان زنگ بزنی نظام وظیفه میگه اگه ارتش بودی میفتی ارتش و باقی واحدها هم همینطور. ولی اگه جا نداشته باشن میفرستنت به باقی واحدها مثلا اگه ارتش بودی میفتی نیروی انتظامی و ...البته سال قبل میگفتن همون واحد اما ظاهرا عوض شده. تجربیات دوستان رو که با واسطه شنیدم خیلی ها دریایی ارتش بودن اعزام مجدد افتادن آموزشی 01 و نیروی زمینی. از خود مسئول نیروی انسانی یکی از نیروهای سه گانه ارتش هم که پرسیدم گفتش معلوم نیست همون نیروی بیفتی. جمع بندی من اینه که احتمال بالایی هست همون واحد قبلی یعنی ارتش سپاه یا ناجا بیفتی اما اینکه کدوم یک از نیروها معلوم نیست و در نتیجه ممکنه بعدش هر جایی برای آموزشی بیفتی که البته با توجه به اینکه اگه قبلا آموزشی رفته باشی دیگه لازم نیست دوباره بری خیلی فرقی نداره آموزشی کجا بیفتی. بعد از آموزشی هم اونجوری که دوستان میگن اکثرا میفتن شهر خودشون، حد اقل در مورد فوق لیسانس ها من خودم دو مورد دیدم که افتادن نزدیک ترین شهری که ارتش داره. البته با پارتی همه چیز قابل انجام دادنه.

8. این کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز مطمئنی هتله؟
    کجاش بهتره؟
    تا 2 نگه میدارند یا تا 4؟
    من گروهبانما!!
    شما رو کلا نگه میدارن مگر اینکه برگ مرخصی داشته باشید . خروج روزانه فقط مخصوص افسر هاست .
    همه جاش خوبه به جز یگان پاسدار و دژبانی .
    توجه : وقتی میگیم فلان جا هتله به این معنی نیست که واقعا هتله !!!
    به این معنیه که نسبت به جاهایی که ناجور هستند و ممکن بوده اونجاها بیفتید خیلی بهتره . . . . به هر حال قوانین نظامی و خدمتی در تمام پادگان های کشور حاکم هست . ولی بعضی جاها راحت تره . مثلا آب و هوا ملایم تره یا فرماندهان ، انسان تر هستند و آزار و اذیت روحی و جسمی سرباز کمتره . . . .
    اما دیگه نباید زیاد توقع داشت که مثلا پاتو بندازی روی پات و از منظره غروب لذت ببری !! و هر وقت دوست داشتی از پادگان بزنی بیرون !
    کلا پادگان های نیرو زمینی ارتش در شهر اصفهان از امکانات خوبی برخوردار هستند . من خودم دوره کد توپخانه مراتو اصفهان بودم .
    Last edited by PLAΨMID; 27-10-2014 at 12:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

منم دوره کد خوردم شیراز عملیات زرهی، کسی توصیه ای نداره؟ اسم زرهی روش یکم می ترسم راستش

یه سوال دیگه، اینکه می گن هر روز می تونیم بریم بیرون، می تونم موبایلمو تحویلشون بدم هر روز که می خوام برم بیرون بگیرم؟

در آغاز فعالیت خواص's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    من 5 شهریور برای خدمت درخواست دادم.
    بعد از اتمام کارها دو تا برگه بهم دادن که پایین یکیشون نوشته:
    توجه: زمان رسیدگی به درخواست شما دو ماه می باشد، در صورت عدم تعیین وضعیت از طرف سازمان بکارگیرنده در زمان مذکور غیبت اولیه منظور میگردد.
    الان دقیقا دو ماه از اون موقع میگذره و توی سایتشون هم رفتم ولی مکان خدمت هنوز مشخص نشده.
    یعنی الان من باید جایی اقدام کنم یا اونها؟
    اگه منظور اونها هستن، چرا اگه اونها به موقع اقدام نکنند برا من غیبت ثبت میشه؟
    Last edited by خواص; 27-10-2014 at 13:48.

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

دوره تکمیلی از امسال 2 قسمتی شده؛ مرحله اول (30 روز) رو گذروندم و برای مرحله دوم (توی گردان) اسم نوشتم
    حالا برای مرحله دوم فرمانده گردان میگه باید برگه اعزام داشته باشی؛ کسی اطلاعی نداره این حرف درسته یا نه؟
    گفتن اگه این دوره رو از دست بدی، سری بعد دیماه برگذار میشه

الان اگه از دانشگاه انصراف بدم و خودم رو معرفی کنم بعد کی ممکنه اعزام بشم؟ برج 10 یا 12 و ... یا ممکنه خیلی زودتر اعزام بخورم؟ مثلاً آذر!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

یعنی شرط بهره مندی از کسری ایثارگری تاریخ اعزام هست ( که باید همین امسال اعزام بشیم )
    و شرط 21 ماهه خدمت کردن اینه که نهایتاً تا 22 بهمن خودمون رو معرفی کنیم؟
    درست فهمیدم؟
    ببخشید دیگه، دم صبحه دیگه مغز زیاد کشش نداره

دیگه چی میخواد؟ کار خاصی باید انجام بدیم؟
    آشنا هم دارم؛ البته نمیخوام کارم به مشکل بخوره، میخوام اگه بهش رو انداختم کار راحت انجام بشه
    بله درست برداشت کردین.

ببینید من خودم بالای 8 سال بسیج فعال + کارت تکمیلی+ عضو گردان+ آشناهای گردن کلف داشتم ولی نتونستم پذیرش سپاه بشم، چرا چون زمان من اومدن سیستم کردن و برای هر استان نسبت به رشته ظرفیت تعیین کردن (نمیدونم الان هست یا نه) و وقتی رشته من را از جای دیگه استان پذیرش زدن پارتی من هر چی تلاش کرد تا لغو کنه نشد تا من را جایگزین کنه.

امریه خاتم هم موافقت شده بود که من نرفتم.

و چه خوب که نه پذیرش گرفتم و نه خاتم رفتن ( به دلیل مشکلات محتمل بعدی) و در ناجا خدمت خیلی بهتری داشتم.

شما باید پارتی داشته باشین، تکمیلی مهم نیست باشه که آموزش نمیری ولی نباشه هم میتونی پذیرش بگیری.

البته برای فارغ التحصیلان دانشگاهی این همه سخت هست برای دیپلم و به پایین خیلی راحت تر میتونن پذیرش بگیرن.

یه سئوالی از سروران داشتم دوره تکمیلی بسیج سال 89 رفتم برای 93 قابل قبوله یا نه؟
    اگه 45 روزه باشه قابل قبول هست، باز می تونید از لشگر عملیاتی استانتون بپرسین.

منم دوره کد خوردم شیراز عملیات زرهی، کسی توصیه ای نداره؟ اسم زرهی روش یکم می ترسم راستش

یه سوال دیگه، اینکه می گن هر روز می تونیم بریم بیرون، می تونم موبایلمو تحویلشون بدم هر روز که می خوام برم بیرون بگیرم؟
    هیچ ترسی نداره.
    دوره کد خیلی راحت تر از آموزش هست، بله معمولا هر روز شهری دارین، موبایل هم می تونید اطراف پادگان را بگردین معمولا دکه های روزنامه فروشی و.. در قبال مبلغی گوشی را نگه میدارن، البته باید بدونین که طرف اینکاره هست و به هر کسی اعتماد نکنین.

در ضمن توصیه ای که برای دوستانی که قصد بردن گوشی به داخل و یا امانت گذاشتن را دارن باید بگم سعی کنین حتما گوشی ساده باشه تا اگه گرفتن هم کمتر مشکل ساز بشه.

چون شما اگه با لباس هم بیرون باشین دژبان مرکز میتونه شما را بگیره و ببره.

دوره تکمیلی از امسال 2 قسمتی شده؛ مرحله اول (30 روز) رو گذروندم و برای مرحله دوم (توی گردان) اسم نوشتم
    حالا برای مرحله دوم فرمانده گردان میگه باید برگه اعزام داشته باشی؛ کسی اطلاعی نداره این حرف درسته یا نه؟
    گفتن اگه این دوره رو از دست بدی، سری بعد دیماه برگذار میشه

الان اگه از دانشگاه انصراف بدم و خودم رو معرفی کنم بعد کی ممکنه اعزام بشم؟ برج 10 یا 12 و ... یا ممکنه خیلی زودتر اعزام بخورم؟ مثلاً آذر!
    البته من از روال جدید خبر ندارم ولی دوره تکمیلی به منظور حذف آموزشی برگزار نمیشه، دوره آموزشی گردان های امام حسین چون آموزش نزدیک تری به سربازان دارن مورد قبول سپاه قرار میگیره در حالی که میبینید دوره آموزشی عاشورا و امام علی مورد قبول قرار نمیگیره چون اصلا آموزش و ماموریت متفاوتی دارن.

در نتیجه شاید کسی که خدمت را انجام داده و یا اصلا قرار نیست انجام بده در این دوره شرکت کنه تا عضو گردان بشه، بنابراین درخواست برگ سبز و... نیاز نیست.

14. 4 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •