what the hell. به ما هم بگو چیکار کردی باو . چه سرویسی داری ؟
what the hell. به ما هم بگو چیکار کردی باو . چه سرویسی داری ؟
کاری نداره داداش ! یه وی پی اس بگیر این سرعت ها رو به صورت مجازی !!! تجربه میکنی ! نوع گرافیک ایکون های تصاویر نشان از این موضوع میتونه داشته باشه ! در کل این مورد در ایران امکانش نیست ! ( قدیما نت ما هواره ای بود که اونم به سختی میشد همچین مکی زد ! )
عکس کرافیک نیست اینترنت ماهواره 180 هست محل چابهار هستم توانستم 24 ساعت 4 ترابایت دانلود کردم قیمت ماهواره 4.200.000 تومان با ماهانه 200 دلار از شرکت اینترنت بین الملی تهیه کردم الیته پلیس ایران مشاهده به سختی جریمه و زندان طولاتی می شود
داداش اینترنت دوطرفه ماهواره ایی خطرداره ها خطر
بعید می دونم هیچ شرکتی همچین پهنای باندی رو به اون قیمتی که شمادارین می گیرین یعنی 200دلار بده
می شه اسم شرکت رو بگید یا پیعام خصوصی کنید
Last edited by babak2111; 30-09-2013 at 13:11.
این سرعتی که ما میبینیم رو 400 مگ هست، به قول دوستمون خیلی بعیده که 200 دلار قیمتش باشه ! هکی هم که نیست !
ولی خدایی خطر داره ها ! جرمش جاسوسیه ! ( حالا دیش به این بزرگی رو کجا جا دادی ؟!)
من یزد هستم عمو من چابهار بود فکر نمی کند او جاسوس باشد چون نمونه هست اگر موفق به مجور ایجاد شرکت سرویس دهنده adsl می شود اما هنور نمونه و کیفیت و... چقدر باشد سپس شرکت جدید درست می شود مثل شرکت پیشگامان و پارس آنلاین و های وب و....
لطفا این موضوع پحث نکن خاطر قوانین انجمن است چون عکس پسر عمو من به ایمیل زده به عموم فرستادم مشتکرم
بعد از تلاش های فراوان تونستم این جمله رو که به صورت میخی نوشته شده بوده به فارسی ترجمه کنم.(البته حدس و گمان هم توش به کار رفته):
من خودم یزد هستم
این اینترنت مال من نیست
مال عمومه
اون خیلی نمونه و معروف هستش
کسی فکر نمیکنه اون جاسوسه
اگه موفق به کسب مجوز بشه
میخواد یه شرکت ارائه خدمات اینترنت بزنه
مثل شرکت پیشگامان و..........
لطفا در مورد این موضوع بحث نکنین به خاطره قوانین انجمن.
این عکس هارو هم پسرعموم واسم ایمیل کرده و من گذاشتم تو انجمن.
(بعضی از کلمات به نظر اضاف میومدن به همین دلیل حذف شدن)
![]()
آقا کاری که شما کردی از شکافتن هسته اتم سخت تر بود ، واقعا یه ملتی رو از سردرگمی نجات دادی
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
دمت گرم رفیق
کلی خندیدم
خیلی باحال بود
بعد از خوندن 2 تا پست ایشون داشتم از شدت نفهمی موهامو میکندم![]()
واقعا ممنون![]()
---------------
ولی بازم ربط پست ایشون به تاپیک پارس انلاینو نمبفهمم
میشه اونم یکی کمک کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)