با توجه به اینکه اکثر شرکتها در اقدامی هماهنگ سرویسهای جشنواره را برداشته اند، پیشنهاد می کنم اگر جشنواره های همارا و مخابرات هنوز ادامه داشته باشند از فرصت استفاده کنید و تا بر نداشته اند سرویس بلند مدت بگیرید.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با توجه به اینکه اکثر شرکتها در اقدامی هماهنگ سرویسهای جشنواره را برداشته اند، پیشنهاد می کنم اگر جشنواره های همارا و مخابرات هنوز ادامه داشته باشند از فرصت استفاده کنید و تا بر نداشته اند سرویس بلند مدت بگیرید.
سلام یاقوت طرح مخابرات چطوره؟
طبق 2 پست قبل که گذاشته بودم همارا هم سرویسش را گران کرد و الان تنها سرویسی که ارزش خرید دارد سرویس 6 ماهه 40 گیگ مخابرات با 120 گیگ شبانه و 3000 دقیقه مکالمه داخل استانی و قیمت 50 هزار تومان است که احتمالا برخلاف دیگر شرکتها 25 درصد هم حجم اضافی برای آپلود بدهد.
Last edited by 971971; 07-03-2017 at 09:21.
درود بر دوستان ، تعدادی سوال دارم ، لطفا بنده رو راهنمایی کنید . ممنون میشم
در حال حاضر بنده مودم Huawei E3372 و سیم ایرانسل استفاده میکنم و میانگین 25 تا 60 گیگ رو در هر شب ( با 2 بسته 3 ساعته - جمعا 6 ساعت ) میشه دانلود کرد .
بنده با لپ تاپ این مودم رو استفاده میکنم و تعداد 4 آنتن میگیرم و وقتی به کیس کامپیوتر وصل میکنم تعداد آنتن بین 2 و 3 نوسان داره و به همین خاطر از لپ تاپ استفاده میکنم برای دانلود .
بنده از مرکز مدنی هستم ( خیابان ورزش ) و میخوام سرعت دانلود بیشتری داشته باشم !
ابتدا با اپراتور ایرانسل - تعویض مودم بالا و خرید یک مودم خارجی و یا مودم ثابت تاثیری در افزایش سرعت دانلود داره ؟
------------------------------------------------------
سوال بعد اینکه اینترنت همراه اول به صورت کلی چجوریه ، سرعت بالا و پایداری میده یا نه ؟ نسل 4.5 اش چطوره و اصلا در منطقه مدنی این نسل آنتن داره ؟
طی ساعات دانلود شبانه که حدود 10 ساعت هست با نسل 4 و نسل 4.5 چه حجمی میشه دانلود کرد ؟ ( دوستانی که استفاده کردن میانگین بفرمایند )
------------------------------------------------------------------
و یک سوال کلی اینکه ، فرق بین مودم ثابت و خارجی چی هست ؟ موارد مورد نیاز برای فعال سازی هر یک از نوع مودم ها چی هست ؟ مزایا و معایب شون نسبت به هم چیه و خرید کدوم یک رو پیشنهاد میدین ؟
بهترین مودم از لحاظ کارایی و قیمت برای ایرانسل - یک مورد برای مودم ثابت و یک مورد برای مودم خارجی پیشنهاد بدین .
مودم CA60 ایرانسل رو بگیرم میتونم در منطقه مدنی از 4.5G استفاده کنم ؟ تغییر واضحی در سرعت انجام میشه یا نه ؟ برای بنده فقط سرعت شبانه مهم هست .
Last edited by v-abbasi; 08-03-2017 at 19:53.
سلام. تقریبا یه یکی 2 هفته ای میشه که کیفیت مخابرات باز هم افت کرده و هی قطع میشه. الان داشتم چیز پی ان های خارجی رو بررسی میکردم دیدم ISP منو زده آسیاتک... جریانش چیه این ؟ کسی میدونه ؟؟؟ با آی پی 188.215 وصل شدم ...
Asiatech Data Transfer Inc PLC
Last edited by Exlord27; 16-03-2017 at 10:25.
دوستان این طرح صد دانه یاقوت هزینه 6 ماه رو یکجا میگیرن رو قبض یا ماهیانه دوم اینکه من چند روز قبل نفهمیدم یک طرح دیگه تمدید کردم الان نمیتونم این طرح بگیرم یعنی؟
مخابرات کلی رنج آی پی داره ! هر وقت رنج آی پیتون روی عدد دیگه ای به جز 2 بود DC بکنید تا بیاد روی 2 !
بهترین مسیر رو همین رنجه
دوستان سلام،
یه نفر گفت شرکت HiWeb هدیه 100 گیگ داده و مهلتش تا امشبه!
ولی من رفتم نگاه کردم دیدم هدیه روز تولّده! بعدش هم نوشته که یکروزه !
حالا برام سؤال شد که اولا من تولدم نیست بعدش هم اصلا اشارهای به مهلتش نکرده! بعد هم آیا این 100 گیگ فقط تا یک روز قابل مصرفه؟!
با تشکر .![]()
من اولین بارمه همچین چیزی میشنوم :|![]()
آره ، سؤالم حل شد،
اون فشفشه 100 گیگ رو تا امشب میگیری ولی بعدا هر موقع خواستی میتونی استفاده کنی، البته محدودیت زمانی (24 ساعت) داره که نهایتش ظرف 24 ساعت میتونی استفاده کنی.
های وب از این فشفشه ها زیاد میده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)