سرعت داخلی چنده؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سرعت داخلی چنده؟
پس چرا سرعت متوسط شبانه از 50 بالا نمیره؟
تا ده روز پیش سرعته شبانه بالای 200 بود، الان ده روز اینطور شده. از بهینه سازی؟
منهم همین میگم چون مشکل دانلود 50kb از کنکشنهای خارجیه، شبها از سرور داخلی بالای 300 هم میره، اگر پهنای باند بود که نمیشد.به نظرم سیاست جدیدی وجود داره (به صورت فراگیر) که دانلود رو محدود میکنه. این مشکل رو چند هفتهای هست که ما هم تو پارسآنلاین داریم. در حالی که همه مشخصههای سرویس خوبن، اما سرعت دانلود به شدت دچار مشکل شده. یه حالتی مثل Burst که یه زمانی شرکتهای تبلیغش رو میکردن به وجود اومده. یعنی استریمهای زیر یکی دو ثانیه (مثل استریمهای وبگردی) سرعتشون خوبه، اما اگه یه استریم دانلودی بیشتر از چند ثانیه طول بکشه، سرعتش افت میکنه.
از 195 پیامک با شماره پیگیری آمده،وقتی جواب بدن تجدید نظر هم ثبت میکنموالا من نمیدونم این گیت وی محدود هست یا نه !
کلا محدودیت های سرعت از روی گیت وی هست( بدون شک )
ولی از شما فک کنم پهنای باند مشکل داره
همین که شکایت کردید خیلی خوبه حتما درخواست تجدید نظر هم ثبت کنید تا پهنای باند مرکزتون افزایش داده بشه
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آیا راهی هست وقتی از خارج دان میکنیم یه نو proxy یا tor یا چیزی استفاده کنیم آسیاتک فکر کند از سرور داخلیه سرعت بالا بره؟
Last edited by dadash42; 01-11-2015 at 09:21.
چه سرویسی داری؟
50 کیلو منظورت تک کانکشنه؟ اگر با idm هم سرعت 50 هست که دیگه معلومه وضعیت خیلی خرابه , احتمالا مشکل از مرکزتون باشه
بله میتونی از قند شکن داخلی استفاده کنی توی همین فروم هم میفرشن
دوست عزیز.
وقتی صحبت از کمبود پهنای باند میشه به طور عام منظور همون کمبود پهنای باند اینترنت بینالملله. مگه در موارد خیلی خاص اونم تو بعضی شهرها یا مراکز مخابراتی که واقعن مشکل کمبود پهنای باند داخل (یعنی پهنای باند شبکه ارتباطی داخل کشور) هم وجود داشته باشه که دیگه اون فاجعه است.
در حال حاضر پهنای باند داخلی یعنی همون ظرفیت شبکه ارتباطی که شرکت زیرساخت در داخل کشور ایجاد کرده و ISPها هم از اون استفاده میکنن حدود 2400 گیگابیت در ثانیه است که تا حد قابل قبولی پاسخگوی نیاز فعلی کاربراست. اما پهنای باند بینالملل محدوده. طبق آخرین آمار این پهنای باند حدود 276 گیگابیت برای کل سرویسهای مختلف (دایالآپ، ADSL، وایمکس، اینترنت موبایل و فیبرنوری) تا پایان شهریور امسال بوده. شما در نظر بگیر که فقط 10 میلیون پورت adsl در کشور وجود داره. یعنی اگه حتی فرض کنیم از 276گیگابیت پهنای باند اینترنت 200 گیگابیتش به ADSL اختصاص داده شده باشه، سهم هر پورت (هر اشتراک) adsl میشه حدود 20 کیلوبیت در ثانیه. این یعنی هیچ. یعنی از دایال آپ هم کمتره. یعنی اگه بخوای به همه این پورتها سرویس 1مگابیت هم اختصاص بدی باید یه سرویس اشتراکی با ضریب اشتراک 50:1 بدی. جالبه که سازمان تنظیم میگه باید 8:1 باشه. اما در عمل 50:1 شده.
همین محدودیته که باعث میشه شرکتها (یا شایدم خود شرکت زیرساخت) به شدت دنبال مدیریت ترافیک باشن تا عموم کاربرا رو راضی نگه دارن. حتی اگه به بهای ناراضی شدن 1-2 درصد دانلودر حرفهای باشه.
این که شما داری با سرعت 50 کیلوبایت (معادل 400 کیلوبیت) در ثانیه دانلود از سرور خارجی میکنی یعنی در اون لحظه 19 نفر دیگه از اینترنتشون استفاده فعال نمیکنن که تو میتونی سهم اونا رو هم استفاده کنی و به این سرعت برسی.
Last edited by bilmazlar; 01-11-2015 at 09:58.
شهاب 10 گیگ، اره با idm تک کانکشنه خارج. جدیدترین قسمت downton abbey و غیره را که نیشه از سرور داخلی دانلود کرد!
قند شکن داخلی برای دان از خارج به سرعت داخلی؟ کدوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حساب کتابتو میفهمم، ولی کلا قبول ندارم
Last edited by dadash42; 01-11-2015 at 10:07.
اگر تک کانکشنت ضعیفه میتونی با استفاده از idm تا 32 کانکشن بسازی
اره از اینجا میتونی بخری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
فایل سرورهای خارجی کنکشن را به 2 یا فقط 1 میبندند سو استفاده نشه، پس اون 32 کنکشن idm فایده نداره
این که حساب کتاب رو متوجه میشی خوبه. این که دوست نداری نتایج این حساب و کتاب رو دیگه به خودت برمیگرده.
چیزی که من پیشبینی میکنم اگه با همین روندی که تو این یکی دو سال گذشته در افزایش ضریب نفوذ اینترنت تو کشور بوده و به ویژه با ورود جدی اپراتورهای موبایل به این حوزه و ارائه اینترنت پرسرعت 3G و 4G، من فکر میکنم اینترنت وضعیت روز به روز بدتری رو خواهد داشت.
من سال گذشته هم پیشبینی این افت سرعتها یا بهتر بگم مدیریت ترافیک از طرف ISPها رو کردم اما الآن واقعن داره جدیتر میشه و از نظر من در کوتاهمدت امیدی به تغییر این روند وجود نداره.
Last edited by bilmazlar; 01-11-2015 at 10:40.
درسته، یادش خوش پنج سال قبل با همین اسیابتک 256 و 512 سرعت رایگان از این شهاب 1mb بهتر بود.
این قندشکن که اینترا را به انترنت وصل میکنه واقعا جواب میده؟
من تا ده روز پیش رایگانم عالی بود، تازه اینطور شده...شاید بازهم درست بشه نیاز vpn و خرج اضافه نباشه
تازه فکر میکنم idm با دانلود از تریق vpn و prõxy مشکل داره، لینکهای دانلود را قبول نمیکنه
Last edited by dadash42; 01-11-2015 at 11:02.
معمولا فایل شیرینگ ها محدودیت تعداد کانکشن دارن
شما میتونی یا لیچ کنی یا اینکه از سایت هایی دانلود کنی که محدودیت کانکشن ندارن
تاینی مووی و ایران فیلم سروراشون خوبه و اسیاتک هم هستن برا دانلود فیلم عالین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)