آقا من با هیچ کس دعوا ندارم من حرف زدنم یه کم تنده ( یه کم نه خیلی) . شما ما را ببخشید اگه بهتون بر خورد خیلی خیلی معذرت میخوام ولی منم از ps3 پول نمیگیرم ، طبق تحقیقام این نتیجه دراومد .
آقا من با هیچ کس دعوا ندارم من حرف زدنم یه کم تنده ( یه کم نه خیلی) . شما ما را ببخشید اگه بهتون بر خورد خیلی خیلی معذرت میخوام ولی منم از ps3 پول نمیگیرم ، طبق تحقیقام این نتیجه دراومد .
چرا چرت میگی عمو میخوایps3بگیری خوب بگیر چرا رو سرx360میزنی
کی گفته رم و ...بیشتره کسانی که میخوانps3بخرن برن بخرن و تو تاپیک خودش حرف بزنند کسانی هم کهx360میخوان بیان اینجا
دوستان قیمت وایرلس آداپتور رو دارید؟
90 تومن اصلا ارزش نداره روتر بگیری ارزون تره!
لطف کنید حرف های خنده دار نزنید
راستی من فریمورم lt+ بود بعد آپدیت may رو انجام دادم که کپی خورش پرید دوباره دادم lt+ ریخت الان می تونم بدم lt+1.9 بریزن ؟ بن یا فلگ نمی شم؟
بابا چرا ناراحت میشی من اینا گفتم برا اطلاع رسانی اگه باعث ناراحتیتون شدم خیلی خیلی عذر میخوام .![]()
این آقا مثل اینکه منبع تحقیقش میدان بار بوده ! اصلا 256 و512 ای در کار نیست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون lt+ 1.9 برای همینه دیگه انجام هم میشه فقط بازی هایی مثل AC:BH یا NFS HP و ... روش نمیآد!و باید پچ شده باشه!در ضمن میخواین آن بازی کنید باید دیسک کپی رو با برنامه هایی مثل abgx360 چک کنید که پچ روش باشه!
چقدر بامزه ای . هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاه اهاهاها![]()
این تاپیک جای کل کل و خندیدن به حرف های این و اون نیست خواهش میکنم فقط در مورد این تاپییک بحث بشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)