دقیقا تمام این مواردی که این دوستمون مطرح کرده بود واسه مت هم اتفاق افتاده رو۲۶۰۰که منفی شده تا منهای ۱۰هم میرسه رو ۱۸۰۰نهایت ۴مگ بده (بیت)ولی این که رو چه اصولی مناطق مختلف رو پهنای باند میدن کاش میشد فهمید گرچه مال من از ۲ماه هم گذشته این قضایا
دقیقا تمام این مواردی که این دوستمون مطرح کرده بود واسه مت هم اتفاق افتاده رو۲۶۰۰که منفی شده تا منهای ۱۰هم میرسه رو ۱۸۰۰نهایت ۴مگ بده (بیت)ولی این که رو چه اصولی مناطق مختلف رو پهنای باند میدن کاش میشد فهمید گرچه مال من از ۲ماه هم گذشته این قضایا
تایید میشه
پس انگار مشکل غرب و شمال غرب تهران واسه هممون هستش دوستان چون یه شبه که کاربر اضافه نشده که سرعت داغون بشه، این منطقه در کل نابود کردن تازه رایتل هم 4g اینطوری شده
امروز ایرانسل به بزور به یه دکل دیگه وصل شدم سرعتش یکمی بهتر بود رو 2600 فکر کنم بعضی سایت ها کلا جمع کردن تو غرب تهران یا لینک قطع کردن چون مگه میشه یه دفعه این همه کاربر تو اون منطقه افت سرعت و پوشش بد داشته باشن. دوستان کاری که میشه کرد اینه که مرتب زنگ بزنین چون میبینن این همه ادم از یه منطقه مشکل دارن من هر روز دارم زنگ و ایمیل میزنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
تایید میشه . دیشب برخلاف روزهای قبلی ، نه تنها کیفیت سیگنال بسیار افت کرده بلکه سرعت هم کاهش پیدا کرده . حالا امشب ببینم کیفیت سیگنال بهتر میشه یا اینکه نیاز هست دوباره مودم جابجا کنم شاید سیگنال بهتری بگیرم .
غرب تهران هم ساکن هستم محدوده ستارخان شهرآرا .
شرکت مخابراتی SK کره جنوبی با موفقیت ساکنان یک ساختمان در شهر سئول را از طریق کابل های فیبر نوری با سرعت ۵۲.۵ گیگابیت در ثانیه به اینترنت متصل کرد.فناوری مورد استفاده برای اتصال به اینترنت با چنین سرعتی توسط شرکت نوکیا ابداع شده است. دولت کره جنوبی قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ اینترنت با سرعت ۱۰گیگابیت در ثانیه را در اختیار تمامی شهروندان خود قرار دهد.
در بیانیه نوکیا در این زمینه امده است: با دستیابی به تازه ترین نسل فناوری دسترسی به داده ها از طریق کابل های فیبر نوری، شرکت مخابرات کره جنوبی قصد دارد تا تعهد خود را به ارتقای سرعت اینترنت و ارائه این خدمات به مشتریانش با سرعت ۱۰ گیگابیت در ثانیه عملی کند.
علاوه بر استفاده از کابل های فیبر نوری موجود نوکیا و شرکت مخابرات کره جنوبی از ترکیبی از فناوری های پیشرفته استفاده کرده اند که البته فعلا جزئیاتی از نحوه کارکرد آنها افشا نشده است.
-------
تا 4 سال دیگه کره ای ها قراره اینترنت 10 گیگابیت داشته باشن اونوقت توی ایران درسال 2016 مردم باید واسه اینترنت 30-30 مگابیت فرم شکایت پر کنن که آخرشم بی نتیجه .
تا جایی که توی تاپیک آنتن دیدم شما در حال ساخت آنتن دست ساز بودین . کمکی نکرد آنتن؟
یه زمانی ایران از نظر توسعه و تکنولوژی رشد اقتصادی از کره و ژاپن جلوتر بود فکرشو بکنید اگر با همان سرعت پیش میرفتیم الان کره داشت خبرهای نت ایران و میزاشت تو فروم ها !!!!!!!
تکمیل و تست شده ولی فقط چند روزی کیفیت سیگنال رو بهتر کرد ولی با تغییراتی که ظاهراً در دکل دادن باعث شد از دید مستقیم آنتن خارج بشه و کیفیت سیگنال افت کنه چون این آنتهای Biquad یا یاگی ، Directional هستن و نیاز به تنظیم دقیق هست و تا حد امکان باید در جهت دکل و یا در دید مستقیم دکل باشه . به همین دلیل پشت بنجره به هیچ عنوان جواب نمیده و باید حتماً برده بشه پشت بام یا فضای آزادی که جلوی آنتن مانعی نداشته باشه . طول کابل هم کوتاه بوده نمیشد برد پشت بام و فعلاً رو دستم مونده ! ولی قصد دارم با تجربیاتی که از ساخت این آنتن بدست آوردم یه آنتن دیگه بسازم با طول کابل بیشتر .
تا همین یک سال گذشته من هم غرب تهران بودم که این مشکل هم اون جا پیش اومد یه ماه و خرده ای ولی بعد رفع شد !
بعد که اومدیم طرف شمال غرب (از گفتن اسم منطقه معذورم) ، تا دو ماه پیش خیلی خوب بود ولی بعد به مشکل خورد و کسی هم نیست رفعش کنههمشم یه به زودی تحویلم میدن تا خودشون رو خلاص کنن ...
الان دو روزه سرعت من تقریبا به این شکل دراومده :
![]()
Last edited by mobile1199; 19-10-2016 at 19:01.
الان از ایرانسل به من زنگ زدن ادرس دقیق پرسیدن گفت همکارا میان در محل تست میکنن دقیق پرسید کجا هستین برام تعجبه این ساعت زنگ زدن واسه مشکل، نمیدونم بخاطر تماس با ایرانسل بوده یا 195 شکایت کردم ایرانسل زنگ زده؟ تا حالا خونه کسی رفتن؟ چطوریه درست میشه بعدش ؟ ملاکشون چیه چند خط انتن سرعت؟!
Last edited by amirbrad; 19-10-2016 at 19:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)