تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2513 از 3017 اولاول ... 151320132413246325032509251025112512251325142515251625172523256326133013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,121 به 25,130 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

پروفشنال alemoazezo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ABadAN

پيش فرض

از آقایون کسی اینجا با برنامه های تورنت دانلود میکنه ؟
    یه مدتی هست هر تورنتی رو میخوام دانلود کنم چه سید بالا چه سید معمولی سرعت دانلود بالای 50 کیلوبایت برثانیه نمیره
    مشکل از کجاست ؟
    من از Utorrent استفاده میکنم باید تنظیماتو عوض کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

چیزی برای گفتن هست؟
    Last edited by vorojak2m; 27-06-2015 at 08:16.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نمیدونم چرا دیشب سرعت افتضاح شد با 5.233بعدش آی پی عوض کردم دیدم ثابت موند رو 2.185.9 کلا استاتیک شد حتی رقم آخر هم عوض نمیشد از قطعی 22ساعته دیروز اینجور شد معلوم نیست چه بلایی سر شبانه آوردن 2.185هم که همش تایم اوته حتی گاهی اوقات بعضی سایتا رو باز نمیکنه مثل همین الان
    Last edited by farshad0123; 27-06-2015 at 11:14.

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان من سوالمو اینجا میپرسم ماشالا زیاد سر میزنید اینجا خوزستانیم هستم :-D.
    شرکت فن اوا adsl داره برادرم. یه سوال دارم ایشون تعرفشون رو یک مگ کردن الان snr اومده روی 8 و 9 . و line attention 55 شده . الان چراغ dsl روشنه ولی اینترنت خاموشه .چند روز قبل از اینکه تعرفشو یک کنه خطش مشکل داشت اومدن عوض کردن . مودم چندبار کانفیگ و رست کردم ولی حل نشده حتی خود اپراتور هم گفت مشکل نداره از سمت اونا . حالا به نظر شما اینجا مشکل از مخابراته یا مودم یا شرکت؟ نوع مودم tp-link 8901n هست
    Last edited by fafool70; 27-06-2015 at 11:46.

داره خودمونی میشه AminMrz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من همیشه اینترنت 2 مگ از مخابرات میگرفتم سرعت دانلودم حدود 250 تا 300 بود، توی تاپیک پرسیدم دوستان گفتن یه ماه 10 مگ بگیرم که خط رو رو 10 مگ ببندن سرعت دانلودم بالاتر میره
    الان همین کارو کردم ولی احساس میکنم خطم روی 10 مگ نمیکشه چون وقتی مودم رو ریستارت میکنم طول میکشه تا اینترنت بیاد، اینم وضعیت خط و تست سرعت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرتون زنگ نزنم دون استریم رو بیارن پایین تر

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

از آقایون کسی اینجا با برنامه های تورنت دانلود میکنه ؟
    یه مدتی هست هر تورنتی رو میخوام دانلود کنم چه سید بالا چه سید معمولی سرعت دانلود بالای 50 کیلوبایت برثانیه نمیره
    مشکل از کجاست ؟
    من از Utorrent استفاده میکنم باید تنظیماتو عوض کنم ؟
    دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم ، از سایت های مستقیم کننده نورنت استفاده کن

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

سلام
    من همیشه اینترنت 2 مگ از مخابرات میگرفتم سرعت دانلودم حدود 250 تا 300 بود، توی تاپیک پرسیدم دوستان گفتن یه ماه 10 مگ بگیرم که خط رو رو 10 مگ ببندن سرعت دانلودم بالاتر میره
    الان همین کارو کردم ولی احساس میکنم خطم روی 10 مگ نمیکشه چون وقتی مودم رو ریستارت میکنم طول میکشه تا اینترنت بیاد، اینم وضعیت خط و تست سرعت

به نظرتون زنگ نزنم دون استریم رو بیارن پایین تر
    خطط نمیکشه. حدودا 8 یا 9 مگ.
    اینا دوتا حالت بیشتر نمیذارن. یا میذارن 10 مگ اتومات. که اینم همونه الان روی 10 مگ اتومات هستی. اما ممکنه هی خطط قطع و وصل بشه. مگه اینکه مودم رو هیچوقت خاموش نکنی.
    یا اینکه واست میذارن رو 2 مگ. که سرعتت میشه 250 این طرفا و بیشتر نمیشه.

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

دوستان من سوالمو اینجا میپرسم ماشالا زیاد سر میزنید اینجا خوزستانیم هستم :-D.
    شرکت فن اوا adsl داره برادرم. یه سوال دارم ایشون تعرفشون رو یک مگ کردن الان snr اومده روی 8 و 9 . و line attention 55 شده . الان چراغ dsl روشنه ولی اینترنت خاموشه .چند روز قبل از اینکه تعرفشو یک کنه خطش مشکل داشت اومدن عوض کردن . مودم چندبار کانفیگ و رست کردم ولی حل نشده حتی خود اپراتور هم گفت مشکل نداره از سمت اونا . حالا به نظر شما اینجا مشکل از مخابراته یا مودم یا شرکت؟ نوع مودم tp-link 8901n هست
    یه مودم از دوستات بگیر تست کن. اگه درست شد که مشکل از مودمه.
    در ضمن من نفهمیدم چراغ dsl یعنی چی؟ یعنی منطورت اینه لینک میگیره و وصل میشه اما ip نمیگیره؟ اگه لینک میگیره مشکل از شرکت هستش. چون نویز فقط توی link تاثیر داره و باعث میشه link بپره.

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

یه مودم از دوستات بگیر تست کن. اگه درست شد که مشکل از مودمه.
    در ضمن من نفهمیدم چراغ dsl یعنی چی؟ یعنی منطورت اینه لینک میگیره و وصل میشه اما ip نمیگیره؟ اگه لینک میگیره مشکل از شرکت هستش. چون نویز فقط توی link تاثیر داره و باعث میشه link بپره.
    منظورم همون چراغ adsl یا همون لینک جفت پاور هست ثابت میشه .ولی اینترنت روشن نمیشه! اره یه مودم میگیرم تست میکنم .ممنونم

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خطط نمیکشه. حدودا 8 یا 9 مگ.
    اینا دوتا حالت بیشتر نمیذارن. یا میذارن 10 مگ اتومات. که اینم همونه الان روی 10 مگ اتومات هستی. اما ممکنه هی خطط قطع و وصل بشه. مگه اینکه مودم رو هیچوقت خاموش نکنی.
    یا اینکه واست میذارن رو 2 مگ. که سرعتت میشه 250 این طرفا و بیشتر نمیشه.
    دوست عزیز در این خصوص که روی 5 یا 6 مگ نمیزارن مطمعن هستی، آخه یکی از دوستام دون استریمش حدود 5000 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •