به ما گفتند همه ستوان میشند ولی ما همه گروهبان شدیم
تا جای که من میدونم دوره کدیا ستوان میشند
چون اونایی که دوره کد میخورند بعد تو یگان میشند افسر اموزشی.
که اونم با درجه گروهبانی نمیشه!
به ما گفتند همه ستوان میشند ولی ما همه گروهبان شدیم
تا جای که من میدونم دوره کدیا ستوان میشند
چون اونایی که دوره کد میخورند بعد تو یگان میشند افسر اموزشی.
که اونم با درجه گروهبانی نمیشه!
نه عزیز من اعزامی 1 شهریور بودم!![]()
ببخشید، سؤال رو دوباره میپرسم:
عزیزان ؛ کسی اینجا هست که دوره تکمیلی رو تابستون 93 دیده باشه و همین امسال بخواد برای خدمتش اقدام کنه که 24 ماهه نشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست؛ هرچند بالا افتاده!
تاریخ فارغ التحصیلی ظاهراً بر اساس زمان آخرین نمره ثبت شده هست؛ درسته؟
من آخرین نمره ام بهمن 92 ثبت شده؛ ترم بعدش حذف کردم ، این ترم هم فقط انتخاب واحد کردم و میخوام انصراف بدم (هنوز دانشجو هستم)
در مورد انصراف وضع چطوره؟ تاریخ پایان تحصیل همون تاریخ انصراف هست؟
Last edited by hamed29; 27-10-2014 at 03:00.
کی گفته تک پسر 100 در صد شهر خودش هست.
تک فرزندی برای استان شرط هست.
مدارک را ارائه نده بندازن راه دور.
برادر گوشی، پلیر، فلش و... حتی در بعضی جاها رادیو ممنوع هست، خود کادریش بدون دوربین میاره شما میخوای پلیر ببری؟!!
در صورتی که ببرین و بگیرن بازداشت و اضافه خدمت و ثبت در پرونده دارین باید به حفا و بازرسی هم جواب بدین.
در مورد درگیری فیزیکی با فرمانده اعزام به دادگاه نظامی و زندان جرمشه، در ضمن بازرسی هم پدر درمیاره.
منظور دوستمون پایه خدمتی شون بود.
ببینید شما اگه تا 22 بهمن ثبت کنید و حتی سال 94 اعزام بشین هم 21 ماه خدمت میکنین (مشمول غایب) ولی در صورتی که 94 اعزام بشین کسری نمی تونید بگیرین (مشمولین غایب)
در نتیجه هر دو باهم نمیشه تنها در صورتی که امسال اعزام بشین.
در ضمن داشتن کارت تکمیلی شرط کافی برای پذیرش در سپاه نیست، اینکه شما فقط کارت داشته باشنی تاثیری نداره.
یعنی شرط بهره مندی از کسری ایثارگری تاریخ اعزام هست ( که باید همین امسال اعزام بشیم )
و شرط 21 ماهه خدمت کردن اینه که نهایتاً تا 22 بهمن خودمون رو معرفی کنیم؟
درست فهمیدم؟
ببخشید دیگه، دم صبحه دیگه مغز زیاد کشش نداره![]()
دیگه چی میخواد؟ کار خاصی باید انجام بدیم؟
آشنا هم دارم؛ البته نمیخوام کارم به مشکل بخوره، میخوام اگه بهش رو انداختم کار راحت انجام بشه
یه سئوالی از سروران داشتم دوره تکمیلی بسیج سال 89 رفتم برای 93 قابل قبوله یا نه؟
تنها خوبیش اینه 30 تا میمونن الان اونجا 15 تا مرخصی میدن بهشون ، واقعا شرایط اون بچه ها سخته
منم دوره کد خوردم شیراز عملیات زرهی، کسی توصیه ای نداره؟ اسم زرهی روش یکم می ترسم راستش
یه سوال دیگه، اینکه می گن هر روز می تونیم بریم بیرون، می تونم موبایلمو تحویلشون بدم هر روز که می خوام برم بیرون بگیرم؟
اینها همش یا نقش پارتی را نشون میده یا شانس!!!باید از خدات باشه اینجور جایی خدمت کنی،حتی بیل بزنی،چون هم به خدمت توی کلانتری شرف داره هم مرزبانی که جونت کف دستته!!!!خیلی ازفوق لیسانس ها هستند که توی کلانتری یا سر چهارراه ها دارن بیگاری میکنن یا مرزبانی هستند!!!پس فکر نکن با مدرک هم رفتی حتما به این هتلی خدمت میکنی!!!!
آها ، میشه بپرسم سختیش از چه لحاظه ؟
این دوست ما لیسانس داره بازم سختی میکشه ؟ اونجا شامل منطقه محروم میشه که 2 ماه کمتر خدمت کنه ؟
پادگاناشون معمولا خارج یا داخل شهره ؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)