تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2513 از 4105 اولاول ... 1513201324132463250325092510251125122513251425152516251725232563261330133513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,121 به 25,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من اموزشی 01 بودم

گردان 015

اعزامی 1 تیر بودم

دوره کد تکاوری خوردم تو مرآتکاور نزاجا پرندک

دهنمون سرویس شد اینجوری بهت بگم

چهار شنبه ترخیص میشیم خدارو شکر

فرمانده ها چیزی نمیگفتن اونجا در مورد کسایی که دوره کد بخورن ستوان میشن؟

چه جوری بود بالاخره قراره کیا ستوانی بگیرن؟

خبر جدید چی داری؟
    به ما گفتند همه ستوان میشند ولی ما همه گروهبان شدیم
    تا جای که من میدونم دوره کدیا ستوان میشند
    چون اونایی که دوره کد میخورند بعد تو یگان میشند افسر اموزشی.
    که اونم با درجه گروهبانی نمیشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ببخشید، همچین سؤالی میپرسم؛ منظورتون از 1/6 یعنی 6 فروردین سال بعد؟ یا اینکه کد یگان و ... هست
    ییعنی شما الان خودت رو اعزام کردی افتادی سال بعد؟

نمیدونم پست های قبلیم رو یادتونه یا نه؟ به هر حال مهم هاش رو میذارم: (البته دوستان جواب دادن، برای یادآوری میگم، الان سؤالم یه چیز دیگه ست)

محتوای مخفی: 1 

محتوای مخفی: 2 

برای کسی خدمت ایثارگری، کارت ایثار لازمه؟
    خودم میتونم برم تهران یا حتماً باید پدرم بره؟ یعنی اگه مدارکش رو ببرم انجام میشه؟
    من شنیده بودم باید بره یگان محل خدمت. ( یگان تو همین استان هست)

متن آبی واسه منه!

حالا اصل مطلب:
    دلبران گرامی؛ من الان لبه پرتگاه تشریف دارم
    امروز رفتم پلیس +10 پرسیدم اگه الان خودم رو معرفی کنم، کی اعزام میشم؛ گفت اسفند
    اگه سریع انصراف بدم و خودم رو اعزام کنم ممکنه نتونم کارت سبز بسیج رو بگیرم؛ در حالیکه
    من میخوام دوره تکمیلی رو کامل بگذرونم کهاحتمال افتادنم تو سپاه نسبتاً بالا بره
    از یه طرف دیگه اگه اینور سال نیفتم، علاوه بر اینکه 3 ماه اضافه باید خدمت کنم ( 24 ماه شدن خدمت ) ، کسر خدمت ایثارگران رو هم از دست میدم

ظاهراً متولدین غایب 72 و قبل اگه تا پایان 93 خودشون رو اعزام نکنن کسری ایثارگری رو از دست میدن ( اگه اشتباه میگم اصلاح کنید لطفاً )

چیکار کنم حالا؟ موندم بین 2 وضعیت:
    گرفتن کارت سبز بسیج ( نرفتن اموزشی ) و افتادن احتمالی تو سپاه یا احتمالاً کسری ایثارگری و خدمت اینور سال (21ماه)
    هر 2 تا با هم میشه؟ اگه بشه چی میشه!
    نه عزیز من اعزامی 1 شهریور بودم!

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

ببخشید، سؤال رو دوباره میپرسم:

عزیزان ؛ کسی اینجا هست که دوره تکمیلی رو تابستون 93 دیده باشه و همین امسال بخواد برای خدمتش اقدام کنه که 24 ماهه نشه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست؛ هرچند بالا افتاده!

تاریخ فارغ التحصیلی ظاهراً بر اساس زمان آخرین نمره ثبت شده هست؛ درسته؟
    من آخرین نمره ام بهمن 92 ثبت شده؛ ترم بعدش حذف کردم ، این ترم هم فقط انتخاب واحد کردم و میخوام انصراف بدم (هنوز دانشجو هستم)

در مورد انصراف وضع چطوره؟ تاریخ پایان تحصیل همون تاریخ انصراف هست؟
    Last edited by hamed29; 27-10-2014 at 03:00.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

اتفاقا کسی که تک پسر هستش توی شهر خودش میوفته 100 در 100 ،، تو پادگان ما که اینطوریه
    کی گفته تک پسر 100 در صد شهر خودش هست.

تک فرزندی برای استان شرط هست.

حاالا من برعکس دوس دارم راه دور بیوفتم ..تک پسرم
    مدارک را ارائه نده بندازن راه دور.

پووووف، 19 آذر اعزامم، هیچ نمی دونم کجا میفتم چیکار کنم، داره میزنه به سرم دیگه.
    mp3 player میشه برد؟ کتاب چیا میشه برد؟ اگه فرمانده بره رو اعصابت باهاش درگیر (فیزیکی) بشی چی میشه؟
    برادر گوشی، پلیر، فلش و... حتی در بعضی جاها رادیو ممنوع هست، خود کادریش بدون دوربین میاره شما میخوای پلیر ببری؟!!

در صورتی که ببرین و بگیرن بازداشت و اضافه خدمت و ثبت در پرونده دارین باید به حفا و بازرسی هم جواب بدین.

در مورد درگیری فیزیکی با فرمانده اعزام به دادگاه نظامی و زندان جرمشه، در ضمن بازرسی هم پدر درمیاره.

ببخشید، همچین سؤالی میپرسم؛ منظورتون از 1/6 یعنی 6 فروردین سال بعد؟ یا اینکه کد یگان و ... هست
    ییعنی شما الان خودت رو اعزام کردی افتادی سال بعد؟

نمیدونم پست های قبلیم رو یادتونه یا نه؟ به هر حال مهم هاش رو میذارم: (البته دوستان جواب دادن، برای یادآوری میگم، الان سؤالم یه چیز دیگه ست)

برای کسی خدمت ایثارگری، کارت ایثار لازمه؟
    خودم میتونم برم تهران یا حتماً باید پدرم بره؟ یعنی اگه مدارکش رو ببرم انجام میشه؟
    من شنیده بودم باید بره یگان محل خدمت. ( یگان تو همین استان هست)

متن آبی واسه منه!

حالا اصل مطلب:
    دلبران گرامی؛ من الان لبه پرتگاه تشریف دارم
    امروز رفتم پلیس +10 پرسیدم اگه الان خودم رو معرفی کنم، کی اعزام میشم؛ گفت اسفند
    اگه سریع انصراف بدم و خودم رو اعزام کنم ممکنه نتونم کارت سبز بسیج رو بگیرم؛ در حالیکه
    من میخوام دوره تکمیلی رو کامل بگذرونم کهاحتمال افتادنم تو سپاه نسبتاً بالا بره
    از یه طرف دیگه اگه اینور سال نیفتم، علاوه بر اینکه 3 ماه اضافه باید خدمت کنم ( 24 ماه شدن خدمت ) ، کسر خدمت ایثارگران رو هم از دست میدم

ظاهراً متولدین غایب 72 و قبل اگه تا پایان 93 خودشون رو اعزام نکنن کسری ایثارگری رو از دست میدن ( اگه اشتباه میگم اصلاح کنید لطفاً )

چیکار کنم حالا؟ موندم بین 2 وضعیت:
    گرفتن کارت سبز بسیج ( نرفتن اموزشی ) و افتادن احتمالی تو سپاه یا احتمالاً کسری ایثارگری و خدمت اینور سال (21ماه)
    هر 2 تا با هم میشه؟ اگه بشه چی میشه!
    منظور دوستمون پایه خدمتی شون بود.

ببینید شما اگه تا 22 بهمن ثبت کنید و حتی سال 94 اعزام بشین هم 21 ماه خدمت میکنین (مشمول غایب) ولی در صورتی که 94 اعزام بشین کسری نمی تونید بگیرین (مشمولین غایب)
    در نتیجه هر دو باهم نمیشه تنها در صورتی که امسال اعزام بشین.

در ضمن داشتن کارت تکمیلی شرط کافی برای پذیرش در سپاه نیست، اینکه شما فقط کارت داشته باشنی تاثیری نداره.

5. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

ببینید شما اگه تا 22 بهمن ثبت کنید و حتی سال 94 اعزام بشین هم 21 ماه خدمت میکنین (مشمول غایب) ولی در صورتی که 94 اعزام بشین کسری نمی تونید بگیرین (مشمولین غایب)
    در نتیجه هر دو باهم نمیشه تنها در صورتی که امسال اعزام بشین.
    یعنی شرط بهره مندی از کسری ایثارگری تاریخ اعزام هست ( که باید همین امسال اعزام بشیم )
    و شرط 21 ماهه خدمت کردن اینه که نهایتاً تا 22 بهمن خودمون رو معرفی کنیم؟
    درست فهمیدم؟
    ببخشید دیگه، دم صبحه دیگه مغز زیاد کشش نداره

در ضمن داشتن کارت تکمیلی شرط کافی برای پذیرش در سپاه نیست، اینکه شما فقط کارت داشته باشنی تاثیری نداره.
    دیگه چی میخواد؟ کار خاصی باید انجام بدیم؟
    آشنا هم دارم؛ البته نمیخوام کارم به مشکل بخوره، میخوام اگه بهش رو انداختم کار راحت انجام بشه

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه سئوالی از سروران داشتم دوره تکمیلی بسیج سال 89 رفتم برای 93 قابل قبوله یا نه؟

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این دوسته ما 281 رزمیه
    نصیحتی پیشنهادی چیزی ندارین؟
    تنها خوبیش اینه 30 تا میمونن الان اونجا 15 تا مرخصی میدن بهشون ، واقعا شرایط اون بچه ها سخته

9. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

منم دوره کد خوردم شیراز عملیات زرهی، کسی توصیه ای نداره؟ اسم زرهی روش یکم می ترسم راستش

یه سوال دیگه، اینکه می گن هر روز می تونیم بریم بیرون، می تونم موبایلمو تحویلشون بدم هر روز که می خوام برم بیرون بگیرم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دیروز که رفته بودم نظام وظیفه کلی سرباز اونجا بود .از روی درجه هاشون میشد فهمید تحصیلاتشون چقدره.اونایی که دیپلمه و پایین تر بودن یه تعدادیشون داشتن بیل میزدن و گل کاری میکردن -یه چند تاشون نظافت میکردن یه چند تا شون هم با اسلحه نگهبانی میدادن .اونایی که لیسانس بودن یکیشون گوشی ها و وسایل ممنوعه رو از مراجعین میگرفت یکیشون تفتیش بدنی میکرد .اونایی هم که فوق لیسانس بودن بعضی هاشون با لباس شخصی و البته کله کچل منشی این رییس روئسا بودن پشت میز نشسته بودن و نامه ها رو میبردن تو اتاق فرمانده تا امضا کنه .این رو گفتم تا بدونید چقدر فرق بین سطح تحصیلات و درجه ها هست .این مربوط به نیروی انتظامی بود .حالا ممکنه همه جا اینطور نباشه و فرقی نزارن مثل راهور که همه باید یه لنگه پا سر چهار راه وایسن اما اینجا که اینطور بود .حتی یکی از سربازا بوی ادکلن میداد انگار که نه انگار سربازه ولباس هاش هم طوری بودن که انگار میخاد بره عروسی .گفتم شاید جالب باشه بدونید وضعیت چه طوریه.من تصمیم گرفتم با مدرک دکترا برم سربازی اما چه جوریش رو دیگه نمیدونم باید یه راه در رویی پیدا کنم.
    اینها همش یا نقش پارتی را نشون میده یا شانس!!!باید از خدات باشه اینجور جایی خدمت کنی،حتی بیل بزنی،چون هم به خدمت توی کلانتری شرف داره هم مرزبانی که جونت کف دستته!!!!خیلی ازفوق لیسانس ها هستند که توی کلانتری یا سر چهارراه ها دارن بیگاری میکنن یا مرزبانی هستند!!!پس فکر نکن با مدرک هم رفتی حتما به این هتلی خدمت میکنی!!!!

12. 3 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تنها خوبیش اینه 30 تا میمونن الان اونجا 15 تا مرخصی میدن بهشون ، واقعا شرایط اون بچه ها سخته
    آها ، میشه بپرسم سختیش از چه لحاظه ؟
    این دوست ما لیسانس داره بازم سختی میکشه ؟ اونجا شامل منطقه محروم میشه که 2 ماه کمتر خدمت کنه ؟
    پادگاناشون معمولا خارج یا داخل شهره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •